Skoči na vsebino

iguana

Rumeni jak
  • Število vsebin

    122
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

32 Jogurt

Več o članu iguana

  • Butast stavek
    Poslednji jamski človek

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 194 vohunjenj
  1. Senks. Tudi jaz sem se najprej nagibal k Sennheisercam, da sprobam to nemsko vsestranskost. Glavni minus mi je bojda dokaj slab ANC, ampak ne vem kaj to pomeni v praksi, za vecino casa moje uporabe itak to ne bo pomembno, ker ne bodo toliko zunaj. Lahko das kaksen komentar na izolacijo zunanjega zvoka, ce imas zaprte?
  2. Tudi jaz prosim za pomoč/nasvet. Kupujem over-ear slušalke, primarno za poslušanje glasbe, tudi za YT in splošno uporabo, uporabljal jih bom v pisarni pa tudi na terenu/potovanjih, tako da iščem ''zaprte'' modele, večinoma jih bom uporabljal na žico, ampak v določenih primerih bi bil praktičen tudi BT, cena okoli 100€. Najbolj pomembna mi je kvaliteta zvoka in udobje - da jih ni problem imeti na glavi par ur. Malo sem že brskal, nekako so tole trenutni favoriti: SENNHEISER brezžične naglavne slušalke HD 458BT ANC Wireless, črno-rdeče | Sennheiser (shoppster.si) Samo 90€ trenutno. Anker Soundcore Space One ab € 99,96 (2023) | Preisvergleich Geizhals EU Izšle pred kratkim, naj bi bile super glede vseh dodatkov, ki jih nudijo, še najmanj je mogoče kvaliteten sam zvok Audio-Technica ATH-M40x ab € 104,00 (2023) | Preisvergleich Geizhals EU Nimajo BT Sem spregledal kaj zanimivega ali so to primerni finalisti? Do sedaj sem imel in ear Soundmagic E10, ampak se je začel luščit kabel pa tudi sicer sem pripravljen za nekaj novega. Imam tudi Grado SR80, ampak slednje niso primerne za željeno uporabo, ker so odprtega tipa. Kakšno mn3nje?
  3. iguana

    COVID-19

    https://www.dailymail.co.uk/health/article-10536697/The-vaccine-spreads-immunity-passing-like-virus.html
  4. iguana

    COVID-19

    Jst sem necepljen, levičar, slovenskega rodu, delavski razred. A bom na pravi strani, ko se bo začelo? Bo kr zahtevno z vsemi temi seznami in kategorijami, boljs da se prej zmenmo al kaj?
  5. iguana

    COVID-19

    Upam da cepljeni ne bodo preveč glasni in sovražno nastrojeni do necepljenih, so namreč v precejšnji manjšini (38.1%), sploh če upoštevamo, da je starejša populacija dobro pocepljena. Know your place, da se ne bomo grdo gledal slučajno.
  6. iguana

    COVID-19

    Od 23. avgusta ne bo več brezplačnih hitrih antigenskih testov, razen za izjeme https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/od-23-avgusta-ne-bo-vec-brezplacnih-hitrih-antigenskih-testov-razen-za-izjeme/588058 Kolk časa še mislite preden ne boš smel v trgovino brez PCT?
  7. iguana

    COVID-19

    https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/jansa-od-sredine-avgusta-testiranje-ne-bo-vec-brezplacno-odgovornost-je-na-posamezniku/587723 Odgovornost je na posamezniku. Da se cepi, seveda. Počasi počasi bo obvezno, potem bo vseh težav konec, končno hvala bogu!
  8. iguana

    COVID-19

    Tudi znanstveniki ne vedo vsega, odkrivajo sproti kako je na stvari in nevarnostih/učinkih bolezni ter cepiv. Malo zaupanja prosim, rešujemo kar se rešiti da.
  9. iguana

    COVID-19

    Ve kdo, so ti dijaki iz maturanca že vsi hospitalizirani ali je kakšen od njih še ok?
  10. V laboratoriju v ZDA? https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-amerika/bi-virus-lahko-vzniknil-v-zda-in-ne-na-kitajskem/584532
  11. iguana

    Duhovnost

    Sam je tale Darryl, če gledaš starejše posnetke in način, hitrost ter vsebino povedanega, kot tudi odgovore na vprašanja udeležencev, pravi genij. Lahk bi se česa drugega lotil, da bi več zaslužil v življenju. Sicer se pa zgleda pripravljajo temelji za first contact. CNN nonšalantno priznava na podlagi poročil Pentagona, da NLPji obstajajo in da je to jasna stvar. Vsekakor malce čudno, glede na več desetletno zanikanje in norčevanje iz "believerjev". Verjetno je boljše, če gre res za aliene, ker druga možnost je, da je "eliti" preko črnih projektov le ratalo razvit določene tesline zamisli in nas bodo še malo zavedli, zgleda nismo še dovolj. No, tretja, torej, da gre za nekakšne še ne raziskane naravne pojave, bi bla mal bedna.
  12. Bmk za Kitajsko. In ne govorim o kretenskih teorijah zarot. Govorim o tem kar je dal ven Assange ter Wikileaks (in kar si omenil tudi ti) in je za večino ljudi to se vedno teorija. Če pa ni teorija, jih pa pac ne moti oziroma pride znani rek, jah, to je tak zmeri blo in tak zmeri bo, odrasti ti utopist. Ampak kokrkol se trudim to razumet, mi ne gre in ne gre, ker je ta problem večji kot pa kje je kovid nastal - ti isti ljudje so si premoženje med kovidom podvojili, razlike se samo še bolj poglabljajo in jasno je, da to ne pomeni nič prijetnega za prihodnost za večino nas. Sori ker ti smetim temo, se bom odstranil, brez skrbi.
  13. Takšen research z "dokazi" kot ga je naredil OP, lahko narediš za poljubno število teorij zarot. Za tole sem nam zdi, da bi lahko bila resnična, ostale so pa bullshit, ker smo nauceni od rojstva, da to tako pač ne more bit. Jst osebno pa ne vidim glih neke vlke razlike in so mi hecni kolegi skeptiki, ki zdej na polno verjamejo v to zaroto.
  14. Ampak če je kovid zarota, a ni potem logično, da so možne tudi ostale globalne mahinacije in se verjetno tudi dogajajo? Denar je sveta vladar, Assange je v zaporu, v biti ni potrebno vedeti veliko več kot to. Al v to zaroto verjamete samo zato, ker bodo Kitajci izpadli bad guysi in mate zato trdega tiča?
×
×
  • Ustvari novo...