Skoči na vsebino

iguana

Rumeni jak
 • Število vsebin

  119
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

31 Jogurt

Več o članu iguana

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 441 vohunjenj
 1. iguana

  COVID-19

  Jst sem necepljen, levičar, slovenskega rodu, delavski razred. A bom na pravi strani, ko se bo začelo? Bo kr zahtevno z vsemi temi seznami in kategorijami, boljs da se prej zmenmo al kaj?
 2. iguana

  COVID-19

  Upam da cepljeni ne bodo preveč glasni in sovražno nastrojeni do necepljenih, so namreč v precejšnji manjšini (38.1%), sploh če upoštevamo, da je starejša populacija dobro pocepljena. Know your place, da se ne bomo grdo gledal slučajno.
 3. iguana

  COVID-19

  Od 23. avgusta ne bo več brezplačnih hitrih antigenskih testov, razen za izjeme https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/od-23-avgusta-ne-bo-vec-brezplacnih-hitrih-antigenskih-testov-razen-za-izjeme/588058 Kolk časa še mislite preden ne boš smel v trgovino brez PCT?
 4. iguana

  COVID-19

  https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/jansa-od-sredine-avgusta-testiranje-ne-bo-vec-brezplacno-odgovornost-je-na-posamezniku/587723 Odgovornost je na posamezniku. Da se cepi, seveda. Počasi počasi bo obvezno, potem bo vseh težav konec, končno hvala bogu!
 5. iguana

  COVID-19

  Tudi znanstveniki ne vedo vsega, odkrivajo sproti kako je na stvari in nevarnostih/učinkih bolezni ter cepiv. Malo zaupanja prosim, rešujemo kar se rešiti da.
 6. iguana

  COVID-19

  Ve kdo, so ti dijaki iz maturanca že vsi hospitalizirani ali je kakšen od njih še ok?
 7. V laboratoriju v ZDA? https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-amerika/bi-virus-lahko-vzniknil-v-zda-in-ne-na-kitajskem/584532
 8. iguana

  Duhovnost

  Sam je tale Darryl, če gledaš starejše posnetke in način, hitrost ter vsebino povedanega, kot tudi odgovore na vprašanja udeležencev, pravi genij. Lahk bi se česa drugega lotil, da bi več zaslužil v življenju. Sicer se pa zgleda pripravljajo temelji za first contact. CNN nonšalantno priznava na podlagi poročil Pentagona, da NLPji obstajajo in da je to jasna stvar. Vsekakor malce čudno, glede na več desetletno zanikanje in norčevanje iz "believerjev". Verjetno je boljše, če gre res za aliene, ker druga možnost je, da je "eliti" preko črnih projektov le
 9. Bmk za Kitajsko. In ne govorim o kretenskih teorijah zarot. Govorim o tem kar je dal ven Assange ter Wikileaks (in kar si omenil tudi ti) in je za večino ljudi to se vedno teorija. Če pa ni teorija, jih pa pac ne moti oziroma pride znani rek, jah, to je tak zmeri blo in tak zmeri bo, odrasti ti utopist. Ampak kokrkol se trudim to razumet, mi ne gre in ne gre, ker je ta problem večji kot pa kje je kovid nastal - ti isti ljudje so si premoženje med kovidom podvojili, razlike se samo še bolj poglabljajo in jasno je, da to ne pomeni nič prijetnega za prihodnost za večino nas.
 10. Takšen research z "dokazi" kot ga je naredil OP, lahko narediš za poljubno število teorij zarot. Za tole sem nam zdi, da bi lahko bila resnična, ostale so pa bullshit, ker smo nauceni od rojstva, da to tako pač ne more bit. Jst osebno pa ne vidim glih neke vlke razlike in so mi hecni kolegi skeptiki, ki zdej na polno verjamejo v to zaroto.
 11. Ampak če je kovid zarota, a ni potem logično, da so možne tudi ostale globalne mahinacije in se verjetno tudi dogajajo? Denar je sveta vladar, Assange je v zaporu, v biti ni potrebno vedeti veliko več kot to. Al v to zaroto verjamete samo zato, ker bodo Kitajci izpadli bad guysi in mate zato trdega tiča?
 12. iguana

  COVID-19

  Definitivno je to najboljša opcija, izkoristi dokler lahko, vsi nimamo te možnosti.
 13. iguana

  COVID-19

  Sej hvala bogu, kdo pa rabi filozofa, da pametuje tej izjemni operativno logistični vladi.
 14. iguana

  COVID-19

  To jih je bad karma, ker so bli proti človeštvu. Na tem planetu šiba najde vsakega zlobneza.
×
×
 • Ustvari novo...