Skoči na vsebino

drago

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    63
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

-8 Podrepna muha

Več o članu drago

  • Butast stavek
    Najraje liže usmrajenega krapa od nazaj

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. glede na to, da je to prima facie edini indikator dejstva, da je 100x bolj izobražen in intelektualno superioren od ostalih sodnikov, je kar prav tako. Diplomiral je pa v lj, tako da misliš za dva doktorata in magisterij.
  2. Carsko, kako levičarski mn3čarji odreagirajo na jasne dokaze, da je bilo "video smo dobili prepozno" očitno sprenevedanje. Ženska je lagala in se potem nespretno vlekla ven. Res pa je, da malenkost bolje kot se zdaj vi.
  3. realno gledano nekdo s tako južnaškimi, brezmožgansko levičarskimi stališči kot hawa ne more bit šerif.
  4. Estetsko nedostojna nizozemka dobljena na lažeh, zavajanju in eklatantem kršenju dogovora. Odziv levičarskih mn3čarjev - JJ kreten. Sem vedel, da ste ob fiasku idealnega mandatarskega kandidata doživeli hud osebni poraz, da vam je pa čisto skurilo vezje....
  5. se pa verjetno strinjamo vsaj s tem, da so argumenti nizozemke in nemke hitro prešli od "nismo prejeli pravočasno" preko "imamo tehnične težave" do dokončnega, komijevskega "tega tu ne bomo predvajali"? Se strinjam, da je video hecen, ampak alde/socialist združba je bila ujeta na očitni laži.
  6. lol, keri amaterji. premier samo enkrat potrebuje 46 glasov. Če JJ želi, bo vladal do konca, če hoče predčasne, gremo volit. ne se pa začet vžigat, ker boste spet pogorel.
  7. vsi ste mel narobe. lds-ov dvorni norček predin je.
  8. Mnenje literally vseh mn3čarjev z izjemo tko like 4 demokratov: mn3čarska definicija novinarja - karba idealen mandatar - korl pisatelj - goran vojnović ekonomist - marko golob/damjan naslednji je pravnik, kkk
  9. mn3čarska definicija novinarja - karba idealen mandatar - korl pisatelj - goran vojnović naslednjič razkrijem še glasbenika.
  10. hahaha, modeli kr ne morjo sprejet, da se je solatarka opekla. Pa btw, carlovo je tudi levičarsko DNS večkrat okrcalo zaradi poročanja. Standardov pri njenem novinarstvu ni.
  11. standard mn3čarskega novinarja - karba idealen mandatar - korl.
  12. carlova bo za ta fake news kaznovana? I guess, da je tak okrog hodit že kazen samo po sebi, pa vendarle.
  13. jaz imam naročnino, a seveda ne delim avtorske, plačljive vsebine. Skratka, boš kar lepo kupil, levičar. Je pa tole fehtanje požarjevih člankov s strani levakov res carsko v svoji hinavščini, ane. Če ni kredibilen, te ne bi smelo zanimat, kaj piše? In če si kulturo/tisk spoštujoči levičar, boš kulturo/tisk spoštljivo podprl?
  14. ustavna obtožba kot knee jerk na slaboumne govorice - to ne bi smela bit politka.
×
×
  • Ustvari novo...