Skoči na vsebino

b4d

Rumeni jak
 • Število vsebin

  36
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu b4d

 • Stopnja
  je kupil odčepnik in ga skombiniral s pajserjem.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Evo se komentar po uri in pol navijanja po Golovcu, stara Rudy celada je bila tisja, bi rekel bolj aero. Pri tej pa vsaj streha deluje tako kot mora in ti malo sonce skrije. Pa autan si nabavite, jebemti kaj je to komarjev.
 2. Ah razen Borisa nihce ne ugiba katero olimpijsko znamko furam Full-Dynamix, pokojni Battaglinov MTB offspin. Leta 2000 v Sydneyu Miguel Martinez zmagal dokler je vozil za njih.
 3. Verjetno je, jaz sem dal na uradni strani 70 samo za HR strap, ker mi je star crknil.
 4. Hudo, hudo!
 5. Ce Goran ne ve, ne vem
 6. Morda bolj Giusseppe, ni Scott Ja to sem probal, pa ta stara izpade da bodo kar pocla A tle blizu Avstrija, Italija je kje za probat 100%? Za poc ocala sem gledal reviewe da so glede na druge njihove izdelke bolj meh...
 7. Gorane: Dej cloveku GPS sled ce te izziva Evo se prvi vtisi glede "POC" OMNE AIR RESISTANCE SPIN. Dva dni nazaj sem umival blazinice svoje Rudy-Project Sterling in vidim letnico izdelave 2011, po hitrem preracunu sem ugotovil da sem vmes 1x krepko padel, pa nekaj manjsih letov se je nabralo v koprive. Tako da sem potem kar zamenjal kahlo. Huda celada, nekako mi sede to njihovo oblikovanje. Probal sem vse kar imajo v Extreme-Vitalu in Freeriderju pa ni blo ne... Ne morem verjet da se vedno dobis za precej denarja celado, ki niti pasckov nima vpetih v stran, tako da jih vsakic ko das na glavo moras nastavit in razmaknit... Sam se stejem za XC biciklista in mi te zadaj zaprte celade prevec trail/enduro izpadejo, nisem pa zelel cestno brez strehe. Precej manj oblazinjena je, kar stejem za plus, nima mrezice, nastavlja se lepo, zracna zgleda ok (danes moram eno turo opalit da vidim razliko, vceraj sem samo commutal). Penis look je mogoce malo bolj izrazit, a nimam tezav s tem. Mogoce malo pogresam, oziroma se moram ugotovit ce se da ocala kam pritrdit ko jih nimas na nosu, ceprav so stara ocala zjahana, da so ze prej padala s celade in sem jih v zep pospravljal. Drugace pa ce nebi padel na dizajn bi spet gledal Rudy, ampak so oblikovno nekje na cesti 2010, al pa jaz kaj ne razumem. Obstojeca celada je dejansko vizualno kot nova ko jo umijes, dobro je drzala. Sedaj pa imam seveda sindrom tistega umetnika, ki je kupil fancy plasc al kavc, pa ostale stvari niso pasale zraven. Kar naenkrat 15 let stare rokavice ne pasejo, SIDI Eagle 5 so grde barve, da o ocalih ne govorim,... Se sreca da furam znamko kolesa olimpijskega XC prvaka Plusek tistemu ki prvi ugane
 8. 100% zgledajo proper, kje to probas?
 9. Ej modni macki, katera ocala za zraven https://freestyle.si/artikel/12868856/kolesarska-celada-poc-omne-air-resistance-spin-l-(56-61cm)-bela ? Mora zgledat takole kul ane, da se lahko slikam za instagram tudi ce ne furam... Trenutno imam ene 11 let stare Rudy Project Ekynox SX, kul je da imam temne pa racing red lece, tako da to je plus.
 10. Unicili mi bodo 26" landijo... Vittoria Mezcal folding guma 60 eur... Saguaro pred leti sem dobil za 40 pa se mi je zdelo drago... Ima kdo kak vir XC 26" folding gum, za katere ni treba dat ledvico?
 11. Jaz imam eno uno poceni kitajsko pa sem se navadil da jo kar prizgem.
 12. Ce Rachel lahko, vsak lahko Se pa strinjam da izpade smesno. A imet navadna ocala pod trakci celade je se blasfemija, al to je ze ok? Pa ne gatekeepat folk, bodo mislili da ce nimas matchy-matchy barv ne smes na bicikl. Dejmo furat!
 13. Meh, skoda, bom pobrisal ta mentalni zaznamek v glavi
 14. @Jake the Mess Ena hrvaska trgovina se hvali da ima najnizje cene v EU za Kono (tole ce se ne motim https://ciklo-centar.hr ). Mogoce tam pogledas, pa pac peljes boljso polovico se na izlet v Zg?
 15. @dilar Jaz imam Edge 25 HR in sem srecen.
×
×
 • Ustvari novo...