Skoči na vsebino

ZippeR

Vesoljc
  • Število vsebin

    305
  • Dan prve porumenitve

Prispevki od ZippeR

  1. Gogy reče pred 4 urami:

    Zadnjič je napisal Berlin, okolica Berlina...

    jep, tole je blo sicer mal ven (kanal eberswalde-oranienburg), mamo sreco tle z javnim potniskim prometom, vlaki res laufajo

    zivim sicer v berlinu ze 5+ let, ampak se nism kej dosti spravu raziskovat podezelja se, letos prvic mal bol aktivno. sej majo neki lepih koncev, ma se je treba mal spravit

     

    drug teden mam v planu it nekam za cel vikend z bajkom, najbrz ze kr od petka naprej. mogoce ob severnem morju alpa v kvazi hribe 1,125 m - https://en.wikipedia.org/wiki/Brocken

    • Račka +1 2
  2. Gogy reče Dne, 19. 5. 2024 at 16:41:

    Momci, dajte kak nasvet za naglavni trak, ki bi REEEES pivnal znoj, da mi ne curi na oči, k se mi scufa pol, ker se to itak zgodi ravno ko ni treba... Včeraj nabavil tole https://www.extremevital.com/sl/kolesa/trak-castelli-summer-p-19137.html , pa ni vredno pol kurtza..:no: Ajde, maaaaalo zadrži, ampak vseeno ni to to.

     Na žalost v BTC Decathlonu niso imel https://www.decathlon.si/p/342782-158075_kolesarski-naglavni-trak.html , da bi videl, kak material je tole; je pa vsaj 3x cenejši kot castellievo sranje..

     

     

    Zorz reče Dne, 19. 5. 2024 at 17:06:

     

    Poglej če ma Buff kaj tebi všečnega

    this, js furam tole prepognjeno cez glavo kot kapo in mi deluje super za vpijat svic in tud pred mrazom za hladnejse dni (ni las)

    sam pazi da bos vzel dost tankega

     

    https://www.bergfreunde.de/pac-inside-out-schlauchschal/

     

    • Račka +1 1
  3. pomoje bols da me ksn gooner dopolni, ampak zares se ne sme pozabit vloge emeryja tudi v tej arsenalovi zgodbi. konec koncev je bil on ta ki je v letih 2018 2019 ustolicil prenekatere mladince ki so danes motor zmagovalne mentalitete v klubu. pac 100% proper momak s srcem na pravem mestu, car. take rabimo

  4. gorann reče pred 54 minutami:

    Lahk da je hribcek in zgleda tko, drevo v ozadju  je tud mal nagnjeno

    exactly

    Boris reče pred 1 uro:

    Dej si zic v livel, ce si pa gledalec eurovizije pa razumem tako pozicijo 

    Je level. Sicer pa sem zadnjic gledal en bike fitting video na YT in je rekel tip da je zravnan zic ponavadi dobra startna tocka, ampak da si ga zenske rajsi obrnejo malo na dol, moski pa obratno.

     

    gorann reče pred 2 urama:

    Super, kje startas🙂

    Pofockaj se na stravi

    ne uporabljam strave sicer, lahk pa vrzem gor ksno turco sem in tja direkt iz wahooja

    link?

  5. haters gonna hate, ampak svicarji so meli res top aranzma, hudo besedilo, catchy refren, udarno dnb podlago, modelcek ma visok razpon glasu, pac.. razumljivo ce se vam osebno ne dopade kot lik, ampak cemu pol gledate gejevski glasbeni show?

    ce kaj, potem se je letos dost jasno pokazala prednost strokovne zirije, ne pa 300 pik zidom in ukrajincem lepo prosim

  6. BuDi reče Dne, 27. 9. 2022 at 22:10:

    Razredni sovražnik jih bo imel kmalu 10.

    Pa posname se najmanj 10 filmov letno, večina realno ni vredna pol organa. Torej 5/100 je dobrih. Ja fajn.

    tak procent pelje holywood scat any day

    da o netflixovem tekocem traku absolutnega sranja niti ne zacnemo

  7. Aang reče pred 1 uro:

    Jaz ga vidim v Barci. Pač rabi "stalno" neke nove izzive. Saj na koncu je zdržal precej dolgo. 

    u lajfu

    tolk burnoutan kot zgleda na videu ni sans da si zeli prevzet kocljivo situacijo z visokimi pricakovanji v barci

    • Račka +1 2
  8. image.png.20ec17ede40cfbe8ec827087c9acb78d.png

     

    Overmono – Good Lies

    [UK garage, breakbeat, techno]

     

    HAAi – Baby, We're Ascending

    [breakbeat, techno, progressive]

     

    bar italia - Tracey Denim

    [indie, alternative, lo-fi]

     

    André 3000 - New Blue Sun

    [ambient, jazz, electronic]

     

    VC-118A - Waves of Change

    [ambient, techno, dub]

     

    Temudo – Esquece EP

    [techno]

     

    Jungle - Volcano

    [neo-soul, pop, funk]

     

    Kassem Mosse – Workshop 32

    [leftfield, house, ambient]

     

    Galcher Lustwerk - LUSTWERK II

    [deep house]

     

    Beta Librae - Daystar

    [deep house, leftfield, ambient, techno]

     

    The Soulscaper - Inside Voices

    [downtempo, ambient, idm]

    • Račka +1 3
  9. Šimšalamima Huhu reče Dne, 2. 1. 2024 at 14:05:

    Ma je drag pa švoh, samo da je isto ko hifiberry je mal lovska. Tisti ampi tam so pač res smetarski, s ful distorzije, dac je švoh (oz. so pač tok dnarja tok muzke), nekdo ki je pripravljen dat 2k za amp in streamer verjetno ne bo zadovoljen s tako švoh specifikacijam, tudi če je hw pocen.

    Ups, nisem stekal da gre sploh za all-in-one sistem z ampom in vsem, sem ciljal zgolj na streamer funkcionalnost, ki je v resnici tud edina komponenta ki zares zastari in ima hkrati dost minimalno vpliva na kvaliteto zvoka. Kvaliete dobrega streamerja so UX (web-app), podpora razlicnim formatom in moznost updata software. Hence je za mene hifiberry z optical out in nalozenim moode audio v vseh pogledih totalna zmaga in nobenega razloga da bi dal kaj vec za streamer.

    • Na jagodo +1 1
  10. Js sm bil ob selitvi v flat brez kesa in sem posledicno kupu second hand usnjenega markusa. Ugibam da je mel kakih 5 let takrat, po tem sem ga se jaz heavily nucal 5 let in ceprav ne morem rect da je kot nov - valda - je pa se vedno cis hud in nic ni natrgano, je pa kakopak usnje zglancano uporabljeno. Mam pa se tud v 'veniji enga s tkanino in mi je poleti bolj prijeten za sedet, sicer pa preferiram usnjenega.

  11. pumpahhh reče Dne, 6. 12. 2023 at 9:59:

    Drugače pa če greš iz EU v Ru je prepoved iznosa Euro valute, tako da bi načeloma moral v dolarje menjat prej. 

    Sem potoval tri dni nazaj Brnik -> Istanbul -> Moskva in ni nc takega blo vidit, slisat ali kako drugace obcutit. Edini limit za kerega vem je ta, da rusi prepovedujejo prinest vec kot 10k$ (ali ekvivalent v drugi valuti). Sam sem prinesu s sabo evre ki jih lahko menjas v rublje na banki.

     

    Navrzem se jaz ksno fotko ko se jih nabere mal vec in ko bom mel cas.

    • Račka +1 1
  12. Šimšalamima Huhu reče pred 17 minutami:

    Imam kakšne 15 let stare Audioengine A2, ki so se mi takrat zdel do jaja zvočniki, v primejravi s standardnimi balkanskim setom PC zvočnikv (Genius za 30€ oz. nekaj sličnega). Zadnja leta sem večinoma igral igrice na nekih pocen ampak udobnih slušalkah, zvočniki so bili bolj za okras na mizi, pa še zvočna na plati je bila dost trash. Zdaj imam po letih suše končno spet mal bolj imena vredno zvočno v kompiju in sem tko ojoj, ti zvočniki so trash, za srednje in visoke tone so slišal mogoč na wikipediji.

     

    Vem za cel kup dobrih, ne prevelkih aktivnih zvočnikov, TV imam na Nubertovih nuBoxxih, pa Elacovi Debuti Connex so menda do jaja, KEF LSXi so verjetno OK, samo to mi je vse predrago za PC. Kaj je tak dr harware best buy, da je kul zvok, niso prevelki in niso predragi? Oz a obstajajo kakšne brezžične slušalke, ki imajo dobr zvok tudi kadar se uporabljajo skup z mikrofonom (torej BT odpade) pa so vredne svojega denara?

    Sam tolk glej, da ne bos na koncu kupil nekaj kar bo isti crap kot A2.

     

    Js sem sicer v podobnih vodah s temi zvocniki, jih ne uporabljam veliko in za muziko sploh ne, ampak se mi zdijo za pogledat ksn youtube video in konferencne klice se vedno cist carski zvocniki. Moj glavni problem z njimi je da nimajo cist nobene globine v nizkih tonih (pac, velikosti primerno), dejansko se mi pa srednji in visoki toni zdijo decent.

×
×
  • Ustvari novo...