Skoči na vsebino

ZippeR

Vesoljc
 • Število vsebin

  198
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

77 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu ZippeR

 • Butast stavek
  se najraje valja po sladkorni peni.
 • Skotilni dan 01. 01. 1870

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ZippeR

  techno

  Slisat Slaterja v Berghainu, check. Mojster prve klase.
 2. ZippeR

  Premier League

  Po dolgem casu sem se veselil tekme ze en teden vnaprej.
 3. ZippeR

  techno

  techno suhci v K4 majo za prvega aprila bookiranega enega največjih mojstrov dandanašnjega podzemlja https://ra.co/events/1512048 https://soundcloud.com/hate_music/temudo-hate-podcast-272
 4. Tole bo contender za moj album leta definitivno. V osnovi zelo [techno], gre pa tud precej v druge zanre - [dnb, trance, ambient]. Par komadov v albumu tud kr proper klubskih pokalic. Celo malo ilian tape vibes se na tadrugem komadu.
 5. Novi Biosphere album je Kako te bas sezuje, definitivno vredno dobrega hi-fija. Linkam sicer meni najboljši, ampak poslednji komad, priporočam pa poslušanje cele plate, ker se lepo razvije. [ambient, experimental, idm, techno]
 6. Sem pa zadnjič mel šanso slišat tudi Ultima 40 in imajo res kr nice, širok soundstage in dobro pozicioniranje posameznih inštrumentov v prostor, ampak meni niso dal prov nobenega posebnega užitka poslušanja glasbe. Premalo globine, švoh midrange in nobenega pravega kicka, podobno kot Klipsch. Za isti denar bi rajš vzel neke angleške bookshelfe, npr. Wharfedale Diamond 12.1, pač meni osebno bolj ustreza ta sound signature. Zgledajo pa v živo precej lepo in se mi zdi da na fotografijah ne pridejo zares do izraza.
 7. Tle si lahko prebereš neko mal bolj razdelano izkušnjo o Edifier zvočnikih. Moje mnenje je sicer aktivni zvočniki za 150 eur zvenijo lahko zgolj tok dobri pač, js bi celo podvomu če se ti jih splača kupit za zraven TVja, ker ne vem niti a bojo nek jak upgrade relativno na vgrajene TV zvočnike. Jih pa lahko priklopiš brez problema direkt ja.
 8. Js mam tud AE A2 na mizi (pomoje ze vec kot 10 let) in se strinjam s tem. Sicer jih za resno poslusanje glasbe ne uporabljam nic vec odkar mam hifi oz. slusalke, so pa zelo solid za spile in pisarnisko rabo - videokonference, youtube, etc.
 9. Ja res cudna lokacija, 5min pes iz centra, s parkingi vse okrog. +1 Ce bi zivel v Ljubljani bi bil definitivno regular. Skoda.
 10. Late entry, ampak dodajam se tole. Ful dober. electronic, jazz, ambient, experimental, nu.jazz, avant.garde
 11. ZippeR

  Premier League

  "an unusual amount of money was placed in bet for an Arsenal player to be shown a yellow card" unusual lol, it's xhaka lads
×
×
 • Ustvari novo...