Skoči na vsebino

Overlord

Rumeni jak
 • Število vsebin

  76
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

14 Tabornik

Več o članu Overlord

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Lahk bi še dodal lgbtqwerty free zones na Poljskem
 2. Če bi si res želel postati diktator je izbral napačno stran, bi imel veliko lažjo pot pri volilcih nasprotne strani. Gladko po levi.
 3. https://siol.net/avtomoto/novice/ob-avtocesti-22-metrska-zastava-slovenije-kdo-jo-je-postavil-530821
 4. Daleč, daleč je še Texas ali 3%ers
 5. Islam is right about women ali pač? O kakšni šali govoriš?
 6. Al pa pred džamijo bi se tudi spodobilo v tem primeru skočit. Al za to niso sprogramirani?
 7. S podganami so podobni problemi.
 8. To je bilo pred libtardizmom in woke kultom. Cool kids.
 9. The Trump administration has denied a request by Minnesota Governor Tim Walz (D) for $16 million in federal aid to help rebuild widespread damage in Minneapolis caused by rioters protesting the death of George Floyd. Lahko bi Soros plačal
 10. Tudi George Floyd ni bil, pa so zaradi njega ponovno izumili rasizem v ZDA.
 11. Čeferin se bo otepal kandidature, kako ga ne zanima in oh in sploh. Potem se bo žrtvoval za ljudstvo, ki ga itak poziva in mu objektivne javnomnenjske raziskave kažejo dobro. Zagotovo ne bo smrdel po deepstate Ivan Kramberger je bil edini poštenjak, ki ga je aktivno zanimala politika. RIP
 12. Heretik: Cel drama queen , ne rabiš biti tako sovražno nastrojen do trgovk, ki le opravljajo svoje delo. Sploh pa, da si zafrustriran s svojim prav, da je kapitalizem ideologija in boš kar šamaral trgovke. Snob. Podpiram ekonomski sistem, ki bo boljši od kapitalizma. Ustvarjanje napredka in izobilja, a ne na račun človeških življenj in zdravja ter uničevanja okolja. Dvomim pa, da je to mogoče, kakorkoli obrneš je problem prenaseljenost in globalizem. Vsi vemo, da potrebujemo kulturo. Ne potrebujemo pa arogantnih pederajsov, ki se jim sisanje sistema zdi bolj pomembno kot službe delavskega razreda.
×
×
 • Ustvari novo...