Skoči na vsebino

bainit

Vesoljc
 • Število vsebin

  460
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

38 Fant od fare

Več o članu bainit

 • Stopnja
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni obiski profila

283 ogledov profila
 1. bainit

  [udarna] avto tema

  FWD s 500 konji škoda k niso merili 0-100 ipd. 100-200 ima pa 8.63s, boljše kot C63s karavan. sam pomoje sploh ni pospeševal s polnim gasom.
 2. tole je gladko tožba, sploh pa v ameriki
 3. bainit

  ZDA vs Evropa

  jp, tole s fursom diši po mutnih poslih koneckoncev ima računovodjo oz. sam dost obvlada, da si lahko sam vodi račune
 4. PPP check se je sicer iztekel prejšnji vikend, okoli njegovega naslednika se pa trenutno fajtajo v senatu. nekaj se govori sicer, da bo manjši ček, ker trenutni je za dosti ljudi celo več, kot imajo običajne plače.
 5. bainit

  COVID-19

  priznam, nisem bral, sem samo videl headlines nekaj časa nazaj na redditu jaz definitivno nisem prestrašen zaradi tega, mogoče si le ti
 6. carji bi znala biti tudi kakšna priprava vozila itd. ja.
 7. bainit

  COVID-19

  https://newseu.cgtn.com/news/2020-07-24/Is-COVID-19-causing-hidden-long-term-brain-damage--SmYCldpRLy/index.html https://www.dw.com/en/coronavirus-brain-damage/a-54111054 https://www.sciencealert.com/serious-cases-of-brain-damage-are-on-the-rise-and-covid-19-seems-to-be-behind-it https://academic.oup.com/brain/article/doi/10.1093/brain/awaa240/5868408 glej predvsem zadnji link. so pa to zaenkrat preliminarne raziskave in se jaz nebi sveto zanašal nanje. pa lep lp in lep pozdrav
 8. itak da ne, bo pa verjetno kmalu spet več lokalno dominantnih velesil kitajska bo svojo voljo vsiljevala tudi lokalnim narodom (vietnam, filipini, afrika itd.)
 9. bainit

  COVID-19

  ma nekaj okoli možganov sem tudi jaz videl, samo se mi ne da iskat sicer je pa Kushy zavlačeval s testiranji, da nebi strmoglavil borznega trga in ni hotel uvesti nation-wide testiranja, ker bi s tem pomagal tudi modrim zveznim državam (demokratskim) , ne samo rdečim
 10. kaj pa če rabiš nujno kaj oprat?
 11. v ita delu definitivno ni tako
 12. bainit

  COVID-19

  zato ker so otroci zgolj prenašalci, virus jih pa ne zjebe. starši bodo pač zboleli, zraven pa froc lahko okuži tudi stare starše ali pol ulice recimo. da ne govorim, da zraven okuži še pol razreda, ki potem okužijo svoje tastare itd.
 13. a ni tako, da je ona dost right-wing za demokrata? https://theintercept.com/2019/07/07/nancy-pelosi-has-chosen-her-war-and-its-with-her-own-partys-future/ blokirali so tudi student debt forgiveness (delno, do 30k) v Heroes actu (to sami demokrati mislim)
 14. bainit

  ZDA vs Evropa

  nič se ni podražilo, kvečjemu economy of scale je prišel v veljavo, ker so morali biti pač vsi zavarovani, zato so šle premije dol. tistih 10%, katerim se je stanje izboljšalo (se mi ne da preverjat če je res), so bili ravno tisti s preexistent conditions, ki jih zavarovalnice prej sploh niso hotele zavarovati. the funny thing about it je to, da je bil to prvotno republikanski plan (romney, massachutetc) in so ga demokrati samo minimalno prilagodili in uvedli za celo državo. pejt ga zdaj vlečt the donaldu, retard.
 15. bainit

  [udarna] avto tema

  a je to en mclaren? afaik imajo sicer kot firma spet neke probleme. aston martin tudi, upam, da njihov nov terenec ne bo flop.
×
×
 • Ustvari novo...