Skoči na vsebino

bainit

Vesoljc
 • Število vsebin

  2 590
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

747 Jezus

Več o članu bainit

 • Butast stavek
  mlatilnica prazne slame
  mlatilnica prazne slame

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 3 356 vohunjenj
 1. isto pri focusih, tisti ki ga je pastir matic nalimal, je v nemčiji gladko 5k cenejši, res pa je, da ni tunan in nima enega "šprtenega avspuha". rabljenih praktično ni, tisti, ki pa so, so pa dražji kot 2019.
 2. bainit

  Vojna tretjega sveta

  spot market LNG naj bi bil 10x dražji od ruskega plina. spot market je vse, kar niso dolgoročne pogodbe za 20-30 let, večinoma se porablja samo za krpanje lukenj.
 3. holy shit, zdaj sem na hell in srečal diablo walks the earth, se je hitreje zdravil, kot sem mu pa jaz delal škodo. potem sem šel ven iz igre in ga baje nekaj časa ne bo več. kakšen tip? sem pa sorc, chain lightning/ blizzard, imam pa plugy, da lahko respeccam. level cca. 75-77.
 4. bainit

  [udarna] avto tema

  sam zdaj je že več alpinov, tut taki s 300km (baje je bil original malo prešibek)
 5. bainit

  [udarna] avto tema

  avtonet je dobesedno prazen (od fizičnih oseb, do 125k recimo, hač)
 6. bainit

  [udarna] avto tema

  kaj pa folcvagn polo gti?
 7. aws ima itak daleč največje dobičke, trgovina je že bolj na stranskem tiru https://www.visualcapitalist.com/aws-powering-the-internet-and-amazons-profits/
 8. bainit

  [udarna] avto tema

  rs3 je še sploh drag
 9. bainit

  Vojna tretjega sveta

  problem s tem manjkom zavarovanja bo, če bo kakšna ladja začela puščati oz. bo kakšna nesreča. potem bo rusija mogla plačati celotno škodo za cleanup sama, gladko nad 1 milijardo eur.
 10. bainit

  Vojna tretjega sveta

  rusija itak ne bo več prodajala te nafte narodom, ki bodo uveljavljali kapico. baje je rusija tudi glavni dobavitelj dizla za EU https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-11-29/europe-still-leans-hard-on-russia-for-diesel-but-the-trade-stops-in-2-1-2-months
×
×
 • Ustvari novo...