Skoči na vsebino

bainit

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 968
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

412 Fant od fare

Več o članu bainit

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 251 vohunjenj
 1. bainit

  The Matrix Resurrections

  kmal pride še ena alien serija
 2. bainit

  Vojna tretjega sveta

  https://www.armyrecognition.com/weapons_defence_industry_military_technology_uk/china_has_developed_a_four_legged-robot_design_to_support_soldiers_on_the_field.amp.html
 3. please do the needful sicer je pa zadnje čase bolj popularna vzhodna evropa, kjer odpreš vejo firme. enter a so ti potem kaj odgovorili?
 4. možno opcija je tudi diplomatsko zbližanje, sploh ko bo kina močnejša
 5. ma nič ne bodo kitajci tajvana invadali, to bo šele čez kakšnih 10 let aktualno.
 6. to ni kazanje mišic, to so zaresne priprave. prvo bi bilo 1000 tankov na ukrajinski meji. sicer je biden že omenjal invasion in incursion in namignil, da nato ne bo reagiral, če ne bo lih full scale invasion (kar nima smisla).
 7. ne, to je buildup. za brezveze nebi furali tja logističnih, medic enot in postavljali bolnic. turčini @Wallux
 8. bainit

  [udarna] avto tema

  pa ne pozabit na distančnike
 9. bainit

  Jedrska energija

  avstrijci so imeli referendum že pred černobilom. najbrž muh nucular weapons, Verbund (firma, lastnica več hidroelektrarn) je tut na polno lobiral proti jedrskim, zeleni itd.
 10. ne samo to, tudi poljske bolnišnice baje že postavljajo, logistične enote so prispele, iskanderji (uradno sploh nebi smeli biti na tej strani urala, če se ne motim) itd. ukrajina ima sicer sistem S-300V, samo verjetno ne bo dosti pomagal. baje da čakajo, da bo zamrznila zemlja, da se bo takrat videlo, če bodo napadli ali ne. enkrat okoli konca januarja. ukrajinci s tistimi "self-defense" antitank raketami in snajprkami najbrž ne bodo meli za burek proti koncentrirani artiljeriji.
 11. https://edition.cnn.com/2022/01/19/politics/russia-ukraine-joe-biden-news-conference/index.html incursion se lahko smatra tudi kot hekerske napade, ki se zdaj odvijajo po ukrajini afaik s tem je pa povedal rusom, da če ne bodo lih navalili na kijev, bodo dobili samo ostro protestno noto s strani NATA in krizne sestanke kere bruke mudel s tem, da jim ekonomske sankcije niti ne morejo preveč do živega (razen če bi jih dali s swifta, s čimer bi pa bolj jebali vse druge kot pa putina), kaj drugega pa niti nimajo. mogoče da sprejmejo ukrajino in gruzijo n
 12. bainit

  Jedrska energija

  a resno misliš, da jih v mediteranu pa ni? večino odpadkov se da ponucati v breeder reaktorjih skor do konca (dokler so še kaj radioaktivni), samo muh vetrnice.
 13. a imajo te RTX tut tista jedra za DLSS in AI upscaling?
 14. bainit

  Jedrska energija

  SZ je delala čist spodobne elektrarne VVER) dosti jih je tudi po evropi, mislim da romuniji, mađarski itd. tudi ameriške niso brez slabosti. bruke so za naše, da je prišel pompeo za par dni h nam in so takoj podpisali glede huawei 5g in da nam bo westinghouse gradil nek 2. najbolj ziher, da nebi bilo overrunov, bi bile baje korejske elektrarne, samo to nebi šlo skozi politično.
 15. jah, čeprav outsourcing v indijo ni nekaj novega, pa v vzhodno evropo tudi ne (ena od teorij za solarwinds hack so ravno ti).
×
×
 • Ustvari novo...