Skoči na vsebino

Jurus

Vesoljc
 • Število vsebin

  299
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

45 Jogurt

Več o članu Jurus

 • Butast stavek
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jurus

  NBA tema

  Povečanje ekip na 32 (16 ekip v končnici, 16 izven), 62 tekem rednega dela (1 home, 1 away), play-in in playoff. In po možnosti vsaj prvi 2 rundi spremenjeno v best of five.
 2. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  GTD so praktično vsi igralci, ki počivajo back to back tekme.
 3. Jurus

  NBA tema

  KP je bil takrat v istem položaju kot zdaj Luka in ta offseason Giannis. Če ga ne bi podpisali takrat bi po koncu prejšnje sezone bil unrestricted free agent, kar bi pomenilo, da so dali 2 1st round picka in vse ostalo za eno leto najema KPja.
 4. Jurus

  NBA tema

  Ja seveda. Lahko je zdaj govorit glede na njegov trenuten output, ma v offseasonu bi garant dobil vsaj ene 4-5 max ponudb s strani small market teamov. Tako pač je. Ekipe, ki ne morejo drugače privabit oziroma zadržat allstarjev jih pač preplačajo in takrat bi njegov potencial to celo upravičil.
 5. Jurus

  Star Wars

  Če bi imeli starejšo verzijo Thrawna bi fajn pasal Charles Dance.
 6. BioWare is dead. Bury it. Smo vsi vedeli kaj bo takoj, ko so prodali dušo EAju. Ne vem, če je kak razvijalec imel tak padec kot BW. V času Baldur's Gatea in Infinity Engine iger pa tja do DAOja in Mass Effecta so dejansko bili prvo ime rpgjev. Iz tega je prišlo do underwhelming Andromede in naravnost poraznega Anthema. In niti trudijo se ne, da bi karkoli popravili, ker se njihovemu gospodarju ne zdi vredno denarja. Tudi če bo DA4 masterpiece že ob releasu več kot 10€ ne dam za njega že iz principa.
 7. Jurus

  NBA tema

  Iz Mavs reddita
 8. Jurus

  NBA tema

  Ti prav na pamet vse pogodbe govoriš, a? Boban je 3,5M kar je izjemno malo za NBA standarde (če nisi contender, ki za minimum podpiše ringchaserja) in zna bit situacijsko zelo efektiven.
 9. Jurus

  NBA tema

  DFS ima pogodbo 4M na leto.
 10. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Tudi zato sem zagovarjal 12 ekip. Je edino število pri katerem igrajo ekipe izven playoffsov v svojem turnirju za razvrstitev med 6-12.
 11. Jurus

  Mortal Kombat (2021)

  Izgleda cool. Bomo videli. Ampak nič ne bo topalo tega. Most hype song of all time
 12. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Odškodnina za teden proti WoreHu. Če ne bo tudi meni kaj preveč odpadlo edit: In tudi je. Tudi meni prcej odpade in sva sedaj na istem.
×
×
 • Ustvari novo...