Skoči na vsebino

Jurus

Vesoljc
 • Število vsebin

  570
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

145 Tabornik

Več o članu Jurus

 • Butast stavek
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jurus

  NBA tema

  Haleluja, da je konec tega sranja. En še posebej glup primer je, ko je Poli skočil več kot meter naprej v igralca. Je bil praktično vodoravno s tlemi. Za take glupe poteze bi napadalcem še tehnične dal ali pa vsaj offensive foul.
 2. Jurus

  NBA tema

  Je zanič ekipa ja, ampak vseeno kažejo drug stil igre. Prej je Luka držal žogo 20 sekund in na koncu sam vrgel ali enemu podal. Zdaj je precej bolj krožilo. Že v napadalno polovico sta jo veliko nosila THJ in Brunson, verjetno zato da Poli ni brez zraku vsako 4. četrtino. Veliko napadov se je tudi začelo s podajo KPju v raketo, ki je s svojo višino in pregledom komot lahko podal praznemu človeku na trojki. In nasploh je v vseh tekmah do sedaj kazal tudi več truda v obrambi. Močno upam, da se z redno sezono ne začne spet tudi Luka hero ball.
 3. Jurus

  NBA tema

  New KP indeed. Je še preseason ampak obe tekmi do sedaj in ta zdaj trenutno. Veliko bolj aktiven in efektiven v vseh pogledih.
 4. Jurus

  NBA tema

  BallsackSports? Yeah, sounds legit.
 5. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Naslednje leto bom glasoval za kačo Drugače sem pa probal schedule sestavit, parkrat še randomiziral, probal ročno, ma ker je liho število ekip v diviziji, se matematično ne izzide, da bi razpored dal vsem enako število tekem z osebami iz svoje divizije in enako število iz nasprotne. Tako da lahko odstranim divizije, kliknem še enkrat na randomize (ker sedaj favorizira ekipe iz divizije) in kar kdo dobi, dobi. Naprej gre najboljših 8 nasploh.
 6. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Jaz pa nisem niti malo. Upam na končnico. To je to. Več sreče naslednje leto Edit: Predvsem nisem zadovoljen v primerjavi z murderous row, ki sem jo imel lani. Letos vas nisem upal zajebat s čakanjem in pobrat vse za đabe. Ste že vedeli kaj bo
 7. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Itak se ne šteje za roster spot, če ga imaš med poškodovanimi. Tudi če pride samo za par tekem nazaj, je že vredno tistih 3$, ki bi drugače šlo za smeti
 8. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Zmagovalec drafta je itak dandzo. Jamal Murray za 3$. FFS
 9. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Ker je več ekip bi draft ob istih nastavitvah kot lani trajal vsaj pol ure dlje, tako da bi se znalo zavlečt par ur. Čas za bidanje je isti kot lani, torej 20 sekund, ki se podaljšuje, če je last second bid. Skrajšal sem pa čas nominacije na 15 sekund, da ne bomo tle do čez polnoči. Tako da razmišljajte o temu koga boste nominirali, medtem ko čakate na vrsto.
 10. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Smo polni. Rabim konfirmacijo, da so novi prišleki tukaj in da bojo sodelovali.
 11. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Vi imate analysis cen? Jaz sem pokonci že 27 ur in so me včeraj extra klicali da morem danes prit delat od 6-18. Ponavadi ob takem dejansko zaspim kar na stolu pred računalnikom že takoj, ko pridem domov. Tako da moj draft plan je bidanje na tiste igralce, ki bojo nominirani v trenutkih, ko bom buden
 12. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Sem dal 14 tako, da se lahko joina. Samo če se ne dobi še enega ga bom izločil in dal nazaj na 12, da lahko danes izpeljemo draft.
×
×
 • Ustvari novo...