Skoči na vsebino

Jurus

Vesoljc
 • Število vsebin

  372
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

53 Jogurt

Več o članu Jurus

 • Butast stavek
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Bo kar padel Cleveland izgleda
 2. Jurus

  Star Wars

  Ni samo to. Mandalorian, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier in vse te reči, ki jih dajajo sproti ven trendajo na twitterju po vsakem delu, kar dolgoročno prinaša precej več publicitete kot pa one day dump (Witcher, Daredevil,...) o katerih se je govorilo en teden in potem več nič.
 3. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  All Star selection
 4. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Končna razvrstitev. Na koncu brez pokala ampak kaj čmo. Sam sem si kriv zaradi napake proti Ignisu Vsekakor je bilo napeto in zabavno. Upam da lahko ponovimo naslednje leto, ko bo manj živciranja in neumnosti zaradi covida
 5. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Ki bi ga zmagal, če bi naštimal postavo. Ta bo vedno me pekla
 6. Jurus

  Mortal Kombat (2021)

  Na sploh ni razloženo nič glede konflikta, ki vodi do "epic" spora. Oba omenita nekaj v stilu "for the Lin Kuei/Shirai Ryu" ampak ene besede ni kaj to sploh je. Kdor ni vešč o Mortal Kombat loru iz drugih reči dobi iz filma zgolj to, da je očitno Sub Zero pobil Scorpionovo familijo just for the lolz.
 7. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Sem kar checkoutal ta boj za tretje mesto. Niti postave nisem včeraj naštimal
 8. @LordFebo Popravek. Karli si niso izmislili za serijo ampak je ženska priredba Karl-a Morgenthau-a aka Flag-Smasherja iz stripov.
 9. Jurus

  Indiana Jones 5 in 6

  Bolj je bil problem, da so vsi mislili, da ga bo dobil Boseman. Vključno s producenti prireditve. Zato so spremenili vrstni red in Best Actor dali za grand finale namesto Best Picture. Na koncu dobi Hopkins. Ki se mu niti na prireditev ni dalo prit. Klavrn konec, klavarne prireditve, klavrne nagrade
 10. Jurus

  NBA tema

  Ja, ma Dallas je 5. v poskusih in 19. v 3P%. Live by the three, die by the three in a team that can't shoot the three. GG
 11. Jurus

  NBA tema

  Ne rabiš taktike za ustavit Dallas. Live by the three, die by the three. Ko padajo bojo premagali #1 seed, ko ne, bojo zgubili proti #30. Ni ravno neka znanost.
 12. Jurus

  Mn3 NBA Fantasy League

  Ja in naj se ve da dejansko nisem izgubil Izgubil sem pa zaradi sobote, ko sem pozabil naštimat postavo in dat not Noela. Istega igralca sem pozabil dat not v pay dynasty ligi in zaradi tega bil tam izločen. Tako da ja. Ta boli
 13. Jurus

  NBA tema

  Prav imaš, postane restricted. Z zamikom pa bi se odpovedal denarju. Luka je po tej sezoni eligible da podpiše petletno max pogodbo, ki je odvisno od okoliščin vredna 163-195 milijonov. Torej minimalno 32 naslednje leto, če ne podpiše pa "borih" 10 milijonov.
 14. Jurus

  NBA tema

  Duncan je imel championship ekipo okoli sebe, za Dirka pa vsi vemo kolikokrat se mu je to izplačalo v 21ih sezonah Tudi nasploh se mi zdi, da je boljše iz moralnega vidika za ekipo, če podpišejo prej, kot pa da celo sezono visi v zraku ta opcija, da lahko ostanejo brez paradnega konja. Kot bi letos bilo z Bucksi.
×
×
 • Ustvari novo...