Jake the Mess Objavljeno 20. januar 2025 Share Objavljeno 20. januar 2025 Še en oglas z random robo Najprej en osvežilec zraka, rabljen mislim da 3x. Pojma nimam za ceno, 20€? 1x nošeni čevlji Levi's, št. 44 ( bi rekel, da so bolj 45). Meni so preozki v sprednjem delu, ker imam nogo kot plavutko. Cena 25 € In pa še vsaj nekaj povezanega z gajmingom. Fight stick Qanba, deluje na PC, PS3 in X360. Ne vem za ceno spet, 75€? Vse se da še dogovoriti in dobiti boljše slike 😊 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 20. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 20. januar 2025 Jake the Mess reče pred 13 minutami: V letih hrčkanja se je nabralo nekaj uric, ki bi zdaj rade odšle v nov dom. Ene par slabih slikic tukaj, če koga zanima kakšna podrobnost ali bi rad imel boljše slike, naj ustreli pm. Nekaj uric ima prazne baterije, ampak to valda uredim pred prodajo. Nekaj jih ni na oriđi pasovih. Nekaj je popolnoma novih ( Fossil, MVMT 2X in obe CK). Tud metal G je nov, mi je pa padel enkrat na tla in ima na zadnjem členu pasu pikice, ki se jih ne da spolirati. Vem, da to niso urice po visokih standardih mn3njalniških watch aficionadov, mogoče pa bi vseeno koga zanimala katera od njih. Also, prodaja se par uric, crosspoastam iz Trole. Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 22. januar 2025 Share Objavljeno 22. januar 2025 Te leviske zgledajo hudo pa poceni jih daš? Kolko je blo to novo? Če bi vedel da so mi prav bi takoj vzel... Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 (urejano) Ujagal sem neko hudo akcijo in ugotovil, da bi me pošiljanje nazaj v Španijo stalo skoraj toliko kot čevlji sami. Zato sem rekel, da probam tukaj. Tukaj sem jih naročil: Tradeinn 23. januar 2025 uredilo bitje Jake the Mess 1 Navedek Povezava do prispevka
Beholder Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 Po kolk pa cenis ure? Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 26. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 26. januar 2025 Katera te zanima? Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 Mene zanima črna(ne od Fossila) ter črna z rjavim pasom. Navedek Povezava do prispevka
Beholder Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 Jake the Mess reče pred 20 urami: Katera te zanima? G-Shock, pa srebrna s srebrnim pasckom, a je tud casio? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.