Armando Objavljeno 10. marec 2025 Share Objavljeno 10. marec 2025 (urejano) Prodaja se famozna manga Berserk žal pokojnega Kentara Miure, ki je preminil leta 2021, mango sicer nadaljujejo njegovi sodelavci. Večinoma zvezkov je ohranjenih med 4 in 5 jih je pa 7 žal malce slabše ampak še vedno za solidno 3. Cena 260 evrov. Plus zraven dobiš nekakšen uvod v mango ter mango Gigantomakhia istega avtorja. 10. marec 2025 uredilo bitje Armando Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 18. marec 2025 Share Objavljeno 18. marec 2025 Probal sem gledat anime pa nisem zdržal treh epizod Škoda, ker je ideja zelo dobra, ampak enostavno ne prebavljam teh japoncev Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 18. marec 2025 Share Objavljeno 18. marec 2025 Adriano reče pred 3 urami: Škoda, ker je ideja zelo dobra, ampak enostavno ne prebavljam teh japoncev Avtor je Japonc, tako manga kot animirana serija naj bi se dogajala pa nekje v medieval evropi. Cel vibe ni klasičen "japan anime/manga" Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 G-Man reče pred 15 urami: tako manga kot animirana serija naj bi se dogajala pa nekje v medieval evropi. Cel vibe ni klasičen "japan anime/manga" Ja sej pravim, da mi je premisa zelo všeč (in pa filozofija zadaj). Problem je ta japanska kričeča špraha (pa dobro ti tranny liki in druge čudaškosti ne pripomorejo) Generalno ne morem gledat animejev iz teh razlogov, sej zato bi blo boljše prebrat mango, ker so vsaj tiho😄 1 Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 Adriano reče pred 5 urami: Problem je ta japanska kričeča špraha (pa dobro ti tranny liki in druge čudaškosti ne pripomorejo) Škoda, meni je lih to da kričijo po japonsko hudo. Drgač maš tudi EN verzijo ... Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 22. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 22. marec 2025 Prodano tako, da bi prosil za zaprtje teme. Hvala Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki