Aang Objavljeno 5. januar 2022 Share Objavljeno 5. januar 2022 So znaki uporabe. Ampak vse deluje. Kvaliteta izdelave je pač na najvišjem nivoju. Zvok je itak top. Drugače pa res nikoli nobenih problemov. Prodajam zaradi neuporabe. Cena je 199 eur oz po dogovoru. Na Ebay.de so cene teh višje, vsaj, kar sem nazadnje gledal. Prevzem najraje Arja Vas. Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 6. januar 2022 Share Objavljeno 6. januar 2022 Massdrop jih ima za 235€ s poštnino. ne vem pa kako je z davkom. Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 6. januar 2022 Share Objavljeno 6. januar 2022 ja kako, plačat ga je treba Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 6. januar 2022 Share Objavljeno 6. januar 2022 no to nisem vedel, a je že vključen v ceno ali ni. sem za foro oddal naročilo (do potrditve) in se je pokazalo okno z navedbo, da preračunava davek. okno je izginilo, cena je ostala ista. potem sem še na nekih njihovih forumih bral, da naj bi testno odpošiljali neke stvari iz EU (leta 2018) in da naj bi v bodoče vse stvari za evropejce pošiljali iz EU skladišč. no, očitno niso še nič zrihtali. Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 6. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 6. januar 2022 (urejano) Davek oz vsi stroški so bili eksta 60 eur pri meni. Še imam nekje račun. Pa čakal sem pol leta na slušalke. 6. januar 2022 uredilo bitje Aang Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 7. januar 2022 Share Objavljeno 7. januar 2022 rajc91 reče pred 21 urami: no, očitno niso še nič zrihtali So ze zdavnaj odprli eu skladisce in ga 2019 tudi zaprli, tako da gre spet vse iz zda Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 7. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 7. januar 2022 (urejano) Znižujem ceno na 180 eur. Če, koga zanima se naj javi. 7. januar 2022 uredilo bitje Aang Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 9. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 9. januar 2022 Žal umikam iz prodaje. Leva stran je začela nagajati, dokler ne ugotovim, kaj je narobe umikam. Kot da izgublja povezavo. Sem jih odpru pa ni videti nič narobe. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se