Skoči na vsebino

Slinch

Šerif
 • Število vsebin

  3 715
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  23

Slinch je zmagal 1. junija 2021

Bitje Slinch je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 465 Jezus

Več o članu Slinch

 • Butast stavek
  Ha ha, zdej so ga dobili z radiatorjem. V anusu!!!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 627 vohunjenj
 1. Prodajam deathloop, kaj daš zanj (ne vem kakšne so cene tbh)
 2. mene ne sfuka kam vtaknit kontroler ampak kam vtaknit kabel ps5 mam zafilan z drugimi kabli, pol morm neki na pc priklapljat in se mi zdi da ful slabše polni, ali pa nosti na polnilc od telefona, ali pa vklapljat ps4 da lahko na njem filam, v glavnem charging station mi tole ful olajša samo da še nikjer ni bil znižan tako da še ga nimam
 3. Lahko pred nakupom menjas drzavo, mora samo bit ista regija kot placilna kartica. Na sreco je za noentiendo juzna afrika ista regija. Juzna afrika je mega cheap. Tojto
 4. Uradni charger uporablja drug konektor, ne usb. Izda ga orientacija kontrolerjev
 5. sovica ni triggered ti si triggered
 6. Ne bi rad sicer podrobneje o tem, ampak kolegica je dobesedno umrla v cakalnici (prav dobesedno, samo so jo uspeli ozivet), ker so cakali na izvid pcr-ja, ce jo lahko vzamejo notr. Valda nic povezano s kaksnimi virusi al dihali al karkoli remotely blizu.
 7. Model to sva se ze menla, sem jo kar igral ene par dni, samo to pac ni igrica, od katere imas karkoli ce jo igras na kontroler Pa pac res je zelo early access (oz. je bila ko sem igral par let nazaj al whenever)
 8. Slinch

  P: HD6XX slušalke

  So ze zdavnaj odprli eu skladisce in ga 2019 tudi zaprli, tako da gre spet vse iz zda
 9. Slinch

  P: HD6XX slušalke

  ja kako, plačat ga je treba
 10. Velik support naglavnim xm3, hude slušalke. Jaz že pol leta kupujem xm4, odlašam samo zato, ker so nardili čist majhno serijo belih, samo da so faking 70e dražje od črnih in rjavih. Zdaj v tem mediamarkt znižanju 300e vs 230e. Malo mi je neumno dat toliko več zaradi barve, samo malo pa mi tudi ni.
×
×
 • Ustvari novo...