Skoči na vsebino

Slinch

Vesoljc
 • Število vsebin

  731
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  8

Slinch je zmagal 20. julija

Bitje Slinch je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

343 Jezus

Več o članu Slinch

 • Stopnja
  skače z ritko na svečko.

Nedavni obiski profila

422 ogledov profila
 1. "dokaj nelegalno" aka "popolnoma nelegalno"
 2. RDR2 Ultimate edition sem nabavil za 97€ Še isti dan sem prodal tist nek multiplayer add on za 63€ (po odštetih ebay/paypal stroških), valda MPja do danes nisem niti zalaufal lol lp (včasih tudi preorderam kakšno igrico ki je pol ne kupim, amazon pa vseeno pošlje kakšno bonus kodo, recimo FF7R igrice sploh nimam, pa sem neke kode zdilal za slabih 50€) (lp)
 3. Trenutno je base kar best opcija. Lahko sicer čekneš na hotukdeals, če najde kaj boljšega, ampak v večini primerov bo to base.
 4. če "prva konzola v lajfu" as in "ostalo igram na PCju", pol glej galkotov seznam če pa "prva konzola v lajfu" as in "drugače ne igram igric", pol pa bi svetoval takole: - preigraš zelda botw - prodaš switcha in za dobljen keš kupiš ps4 + par igric - življenje je kar naenkrat lepše lp
 5. Jaz sem ene dva season passa, pa enkrat sem na ebayu dal evro za eno cod mapo, tojto. Ponavadi še teh add-onov ki so zravn CEjev ne reedemam, wtf mi bo zelen konj in diamanten meč. Sem pa kup teh dlcjev prodal, tako da tudi jaz beležim velik plus od digitalnih vsebin.
 6. mefi da ne boš slučajno poguglal "alanah pearce cosplay" že itak nas je malo, ni treba da zgubimo mn3čarja zaradi infarkta
 7. Matt Nava me se ni razocaral Tole mi je tudi trgalo jajca
 8. jaz še sploh nisem igral braida fak kako ga poka današnji state of play no
 9. bolj paše sem crash 4 zgleda precej kul
 10. No, glede na to kakšne poka zadnje cajte, bi bilo bolje, da menja avantar za tega:
 11. troy srečno poročen, ima par let starega otroka ni da ni BB razkriva da v resnici dejta eno jutuberko
×
×
 • Ustvari novo...