Aang Objavljeno 6. januar 2022 Share Objavljeno 6. januar 2022 Podarim vse, kar je na sliki. Pride kdo iskati, drugače gre v smeti. 2 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 6. januar 2022 Share Objavljeno 6. januar 2022 Lepa gesta. 1 Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 6. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 6. januar 2022 Sem imel precej več tega. Tole je, kar sem našel ob čiščenju. Če komu pride prav, zakaj pa ne bi dal. Prodajat to ne grem, izgubim živce zraven lol Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 6. januar 2022 Share Objavljeno 6. januar 2022 kam bi moral priti to iskat 1 Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 6. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 6. januar 2022 Galicija, 10min stran iz izvoza Žalec Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 6. januar 2022 Share Objavljeno 6. januar 2022 ayy bi prisel, pa je predalec in v kratkem ne grem nc v tisto smer, bo za koga drugega ce pa noben ne bo vzel na koncu, pa ce se ti da ukvarjat s posiljanjem ti lahko nakazem postnino pa posljes 1 Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 6. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 6. januar 2022 Ne da se mi. Ni problema, ko boš hodil se javi. Ti hranim do takrat. 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 7. januar 2022 Share Objavljeno 7. januar 2022 Lenkas, če si iz LJ, ti lahko jaz prevzamem in pripeljem, naslednji teden grem 2x v MB iz LJ in lahko na poti prevzamem. 1 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se