Skoči na vsebino

BuDi

Prostozidar
 • Število vsebin

  53
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu BuDi

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. BuDi

  COVID-19

  Očitno ni relevantnega vira, ki bi to potrdil. Dokler ga ni trdim, da je bilo to v sklopu vaj, ki pač niso zastonj, ampak je vseeno to bolje kot če pač krožijo nad Jadranskim morjem in se grejo Toma Cruisa.
 2. BuDi

  Protivladni protesti

  Je postal priznan šele po tem ko se je skragal z JJ.
 3. BuDi

  Protivladni protesti

  Je pa žalostno, da se napredni levičarji večinoma norčujejo iz njega osebno (ridikul, pijanček, imbecil, bedak, človeška karikatura...), desničarji pa večinoma samo iz ideje, ki jo predstavlja (vodja protestov, simbol parade, tipičen komunist, kandidat za vlogo v nadaljevanju filma Preboj, sdjevec...)
 4. BuDi

  Space force

  smejal sem se nekje toliko kot pri Avenue 5.
 5. BuDi

  Protivladni protesti

  Kot brata v levici bi lahko Zlatko in Nikolovski spet uvedla bend.... kot se je že imenoval Sami norci.
 6. BuDi

  Protivladni protesti

  Novi je tam že leta. Odstavljeni pa je član LMŠ brez izkušenj. Ja kul.
 7. BuDi

  Protivladni protesti

  Iz priloženega videa je OČITNO da so blokirali dostop v prostore.
 8. BuDi

  Tabuji javnega diskurza

  https://www.24ur.com/novice/slovenija/ekskluzivni-video-studenti-so-sami-zaceli-konflikt.html
 9. BuDi

  Protivladni protesti

  Kaj sploh je nacionalni medij in zakaj mora biti samo en? Nemčija:
 10. BuDi

  Protivladni protesti

  Tko uno ko folk ki kao spremlja IT pozabi #nivedela da je JJ sploh priplaval na površje po tem ko je delal v IT firmi Mikro Ada. Mikrohit in Mikro Ada V Sloveniji je delovalo podjetje Mikrohit, eno redkih, ki je imelo dovoljenje za uvoz računalniških komponent za PC-je iz Tajvana. V podjetju, katerega lastnik je bil palestinec so bili zaposleni takrat še neznani Janez Janša, Igor Omerza ter Igor Bavčar. Med letoma 1986/87 sta Igor Omerza in Janez Janša ustanovila podjetje Mikro Ada, ki se je ukvarjala s prodajo uporabne programske opreme domačih razvijalcev. Poleg tega se je ukvarjala z izobraževanjem in nudila tečaje za različno programsko opremo. Škoda samo da znanja ni nadgrajeval, ker SDS ima res bruka IT.
 11. BuDi

  MEDIJI - Worldwide

  20. stoletje - Mediji četrta veja oblasti. Kdo je dal legitimnost medijem, da se imajo za četrto vejo oblasti? - Legitimnost nam dajejo naši bralci in gledalci, dokler imamo gledalce in poslušalce imamo legitimnost. 21. stoletje - Mediji četrta veja oblasti. Kdo je dal legitimnost medijem, da se imajo za četrto vejo oblasti? - Legitimnost nam dajejo naši bralci in gledalci!! - Em, žicate na sto možnih koncih, od obvezne naročnine, davkoplačevalskih sredstev za pluralizacijo medijev do oglaševanja javnih podjetij, ker nimate dovolj bralcev in gledalcev da bi preživeli. - Okej, zdaj je bilo pa dovolj, pošteno delo medijev se ne kritizira.
×
×
 • Ustvari novo...