Skoči na vsebino

BuDi

Prostozidar
 • Število vsebin

  796
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

BuDi je zmagal 17. februarja

Bitje BuDi je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

624 Jezus

Več o članu BuDi

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. BuDi

  Star Trek

  Nekomu dobro vleče.
 2. BuDi

  COVID-19

  Doctors for Covid Ethics = slovenskizdravniki.si lol... viri: pfeizer-confidential-translated, by Anonymous Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concer, by - avtor sam mislim, citiraš anonimneže, sebe ("urgent open letter"), svojo spletno stran... ne mi rečt da se to tolerira.
 3. BuDi

  Protivladni protesti

  Kako je bilo danes na protestu?
 4. BuDi

  [DC] Suicide Squad 2021

  zakaj bi mu verjel?
 5. BuDi

  Protivladni protesti

  "Poslanci so se pred Junullom in njegovimi skrili kot pičkice" "Jenull in Jarčeva pokazala vladi, poslanci so se zbežali skozi vrata za snažilke" "Poslanci so se ustrašili petja narodno-buditeljskih pesmi in kartonskih transparentov"
 6. BuDi

  Protivladni protesti

  Ja, ja... ne kar povprek s takimi, saj ni gnoj. https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/default/files/what-we-do/networks/radicalisation_awareness_network/ran-papers/docs/ran_ad-hoc_pap_fre_humor_20210215_en.pdf
 7. BuDi

  Protivladni protesti

  Seveda, pred buliji se tudi skriva doma.
 8. BuDi

  COVID-19

  Saj vidiš da je iz trol portala.
 9. BuDi

  Protivladni protesti

  Izvoljen predstavnik oblasti si, najvišji organ v državi... in ko ti predlagajo da se pred nevzgojeno hordo skrivaš kot beden kriminalec bi moral reči: "ok, prav".
 10. BuDi

  COVID-19

  Zakaj šele od septembra? Kako je nemški zdravnik BioNtecha ugotovil da bodo to delali pri Lekadoku, ki ga dela Lek? Zakaj je naredil samomor šele naslednji dan? Kakšen pomen v vsej zgodbi ima nacionalnost zdravnika? toliko enih vprašanj.... btw. veste da je velika piramida v Gizi na koordinatah 29.9792458°N, svetlobna hitrost pa je 299,792,458 m/s? In to kljub temu, da je metrski sistem vzpostavljen 1799, v Egiptu pa od 1873, geografski koordinatni sistem pa je dobil vsaj približno današnjo podobo šele 1884.
 11. BuDi

  COVID-19

  kot berem čase odvzema je bila verjetno res ena izmed drugih ferez (isti k, samo čas je daljši pa nastavitev na mašini). Sem pa 100% da si mi predstavili da bodo vzeli plazmo. Kakorkoli, ne bom ponovil.
 12. BuDi

  COVID-19

  Pol ure my ass. - pri meni je v Ljubljani trajal sam odvzem 70 minut (pa sem bil prej fertik kot vsi ostali na drugih napravah) + pregled in papirji. - vsakemu traja drugače, dejansko izračunajo koliko bo treba (te priklopijo na aparat pa po kaki minuti izvrže števec). Enemu direktno pred mano so naračunali 85 minut. - cel čas naj se ne bi premikal, ker so igle drugačne kot pri normalnem odvzemu in lahko pride do poškodbe (če te kaj srbi ali kaj podobnega, pokliči...). (spet navodila za Ljubljano) - vmes gledaš tv. cel dopoldan sem porabil za odvzem, potem so me pa klicali čez 1
 13. BuDi

  Protivladni protesti

  Evo... rumeni jopiči so se nespoštljivo obnašali od protestnikov, pri njih so povzročali občutek vznemirjenosti in ponižanosti. Lani je sicer Zlatko pljunil pripadnika garde slovenske vojske. Protestniki pa so v obraz pljunili tudi poslanca NSi Jožefa Horvata - v obeh primerih je tožilstvo zavrnilo ovadbo. .
 14. BuDi

  COVID-19

  Se pravi do 15 junija... skor mesec pa pol nazaj.
×
×
 • Ustvari novo...