Skoči na vsebino

BuDi

Prostozidar
 • Število vsebin

  119
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

26 Fant od fare

Več o članu BuDi

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. BuDi

  The Sinner

  V tretji sezoni sta sicer precej ok obravnavana osebka. Nick Haas pa Jamie Burns. Ravno ko sem pogledal tretjo sezono so je od nekod na pašnikih pojavila serija Traveler, kjer igra tip, ki je igral Burnsa. Tudi zelo ok.
 2. BuDi

  Protivladni protesti

  Jaz Nove24tv je jemljem kot medija, ki bi bil vreden kakršnekoli pozornosti. Nima vsebine niti nima dometa. Vladozlom ima realno več dometa kot pogovor z predsednikom na Nova24. V bistvu je mnogokje pravilo, da v Nova24tv niti ne smeš citirat kot vir informacij, ker niso kredibilni. - S tem res nimam problemov. (Kar povzroči vprašanja zakaj Mladino in RTV pa razne Špele Kožar, Kaje Sajovic, Mojce Pašek lahko brez zadržkov zapisuješ kot nedvomno kredibilen vir, tukaj pa imam probleme) Nova24tv ne gledam, razen slučajno kot gledam slučajno "Golf TV", nimam delnic, v bistvu mi je zanje RES vseeno. V bistvu sem zadnji direkten odziv pri sebi imel ko sem med preklapljanjem naletel na neke res slabe voditelje za katere sem se spraševal kako to da delajo pred in ne za kamero (če že delajo na TV). Niso niti tako zelo slabi da bi bili zato dobri (kar nekateri nasprotniki iščejo, potem so pa razočarani ker ne "delivera" - kot "Ancient Aliens" naprimer - to niti fenomen Damjana Murka ni, ki ga podobno vsi poznajo, vsi norijo da je beden, nihče ga ni slišal peti v živo - ker jih v resnici ne zanima, nihče nima njegovega albuma - ampak Murko dostavi cringe worthy zabavo , Nova24tv pa ne) - Mislim da z Nova24tv z 0 denarja delajo ravno tak program da je stranki dovolj, nasprotnikom pa trn v podplatu - tako da je cilj (poceni trolanja in neke kleti) že dosežen in verjetno čisto zadostuje namenu. Če zapravijo kaj več kot peanutse so pač nekoga nategnili, kar spet ni problem in me res ne boli - niti ne bi opozarjal da zapravljajo nek denar, lahko se nasmiham da je nekdo vaje sploh vložil. Ampak zakaj pa ne, če je cilj trolanje je čisto ok vložen denar (mogoče za vlagatelja vseeno upam da je to bolj pockey money).
 3. BuDi

  Protivladni protesti

  Pa dobro, kje si se zapletu? Vladozlom je kopija oz. reinkarnacija strani ZLOvenija... direktne povezave z Nova24tv ni.
 4. BuDi

  Protivladni protesti

  pa dobro tu pri vladozlomu je dokaj očitno, da namerno pišejo v stilu ZLOvenije, ki je bila pred izpadi Nove24... Ampak spomin zlate ribice pa to.
 5. BuDi

  Protivladni protesti

  O tem ni dvoma (itak je tukaj večkrat napisano, da ja ne bo kdo spregledal), - - kljub temu, da smo podoben blog/profil ZLOvenija že imeli "pred Novo24tv" in da se temu težko reče "njihove metode". Ob tem so varuhi reda napisali - ne samo da s tem ni nič narobe, celo prav je da se izpostavijo posamezniki: Spletna stran ZLOvenija in odzivi nanjo dokazujejo, da je pobuda avtorjev dosegla svoj namen, pravi varuhinja človekovih pravic. Posamezniki si upajo mnogo več, ko mislijo, da so anonimni, ko pa je njihova identiteta razkrita, jim je pogosto žal. Trdim pač da takega prispevka ne naredi en za "post na gnoju" (ali "instagram meme profil") ker je treba preveč časa in informacij. Tudi 98% medijev se pri nas iz tega razloga ne gre raziskovalnega novinarstva - ni časa, ni znanja - in če si en človek s kamermanom pa tehnikom na "wayneov svet" televiziji (ali gajba tv, če se jo kdo spomni) imaš več kot dovolj drugega dela da preživiš delovnik.
 6. BuDi

  Protivladni protesti

  Misliš, da ima random "instagram meme profil" čas, voljo in informacije da tole skupaj spravi: https://medium.com/@vladozlom/razkrivamo-rumeni-jopiči-so-neonacisti-ede5ac9cd63f Mal smešn, a ne.
 7. BuDi

  Protivladni protesti

  desni viri dni nazaj: POPtv imel ekipo, ker so izvedeli da se pripravljajo hišne preiskave / odgovorni: Nič ni bilo, to so lažne novice, nič ne se pripravlja, tudi če je bila ekipa so bili brezveze ker nič ni. POPtv: fake news. danes: Hišne preiskave... Podobne težave z datumi kot pri Malalanu in vojski na meji.
 8. BuDi

  COVID-19

  Pag: (vir: vecernji.hr)
 9. BuDi

  COVID-19

  Nisem jaz fotografiral, je pa slika 100% legit, letošnja. Podobne imaš tudi na mnogih hrvaških portalih in webcamih. (jaz sem bil ta vikend na enem od slovenskih jezer kjer je bili na eni strani jezera celih 12 lokalnih redneckov s frocovji, šotori in pivom in kaj vem čem še, na drugi pa 5 kolesarjev + jaz & moja, nisem za tako sardinjenje)
 10. BuDi

  COVID-19

  Če si tako daleč kot bi bil doma. Jaz skoraj iz Ljubljane vidim toliko morja kot ti iz terase. Baška, včeraj 15:53
 11. BuDi

  Protivladni protesti

  Protestirala sta tudi ZalaGašper. Me zanima če s takim zanosom kot pojeta.
 12. BuDi

  Protivladni protesti

  Pa Ii... kako lepo, spontano...
 13. BuDi

  COVID-19

  Hrvaška do poldneva 56. Ne gre jim slabo.
 14. BuDi

  Protivladni protesti

  Stop making stupid people famous.
×
×
 • Ustvari novo...