Skoči na vsebino

BuDi

Prostozidar
 • Število vsebin

  235
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

85 Jezus

Več o članu BuDi

 • Stopnja
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mi moramo imeti vse predpisano predpisane cene bencina, predpisane odpiralne čase... niti nizko niti visoko izobražen folk ne zna delat brez predpisov.
 2. BuDi

  COVID-19

  Sploh ne rabiš veliko časa, da najdeš kup (na papirju povsem legitimnih) doktorjev in profesorjev raznih znanosti, ki trdijo da so jih ugrabili vesoljci in jim v rit porivali znanstvene instrumente. (takih, ki so upokojeni in sedaj radi povejo so za časa službe srečali vesolje pa sploh ne štejejo več).
 3. BuDi

  COVID-19

  Bi pa dobil svojo facebook skupino mladih mamic in 556735 lajkov večinoma ženskega občinstva.
 4. BuDi

  COVID-19

  Isto kot prej omenjen povprečen Ljubljančan, ampak pač njegove zgodbe ni v knjigah.
 5. BuDi

  COVID-19

  Zakaj po vojni pišejo zgodbe samo tisti, ki so bili aktivno udeleženi, ne pa en Poldi daleč iz zaledja? Recimo "Med drugo svetovno vojno je življenje v Ljubljani potekalo bolj ali manj povsem normalno, z gledališkimi in kino predstavami, trgovine so bile normalno založene, za navadnega Ljubljančana ni bilo nič pretirano posebnega no, razen italijanskega jezika." (Dr. Blaž Vurnik, zgodovinar in kustos v Mestnem muzeju Ljubljana) - Ampak ne, zgodbe pišejo tisti, ki so tifusni bosi po snegu hodil pa moral konja zaklat, da niso umrl.... buhuhu... prikazi povsem izkrivljene resnice....
 6. BuDi

  COVID-19

  Ali vlada razmišlja o zaostrovanju ukrepov? Kacin: Počakali bomo do jutri
 7. BuDi

  COVID-19

  Zdaj poskušajo zreklamirat novo idejo, da ne bo cepiva (ker ga morda s trenutnim znanjem ni mogoče izdelat) ampak kar direktno protitelesa. Menda precej "lažji" način in bolj izvedljiv.
 8. Ha-ha... vsakih koliko let objavijo nov "janšin" tv spored?
 9. BuDi

  COVID-19

  Vsi starši brez služb v kup! Po novem maske povzročajo slabovidnost.
 10. BuDi

  COVID-19

  Od ene gripe... sploh nič ne dogaja. Te so sigurno umrli v prometni nesreči, od laktozne intolerance al pa ker so se zadušil z arašidi - ne verjet vsega kar objavijo, samo za denar jim gre!!! Pustite umetnikom da delajo dogodke!! Ker ne smejo v družbo ali pa morajo imeti maske in distanco se mladina se ne more zaljubljat in poljubljat!!! Ukinimo maske!! Naši otroci ne vidijo joka in smeh učiteljic!! Poglejte Švedsko zgodbo o uspehu!!!
×
×
 • Ustvari novo...