Skoči na vsebino

BuDi

Prostozidar
 • Število vsebin

  442
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

BuDi je zmagal 5. januar

Bitje BuDi je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

251 Fant od fare

Več o članu BuDi

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Malopoglej koliko je star glavni lobist na mnogih področjih in dobavitelj medicinske opreme v Sloveniji: https://sl.wikipedia.org/wiki/Janez_Zemljarič Tip je še vedno aktiven.Tako dejansko registrirano, s svojo firmo (ali tremi). Menda je dnevno v službi najmanj 12 ur. Še lani je bil prijavljen policiji: https://siol.net/posel-danes/novice/ukc-prijavil-janeza-zemljarica-policiji-493402
 2. BuDi

  Primeri inšpektorja Vrenka

  Maribora se zaenkrat vidi toliko kot Bleda v Ekipi Bled ... kljub temu nikoli ne pozabijo omenit kako "snemanje na Bledu ali v Mariboru zadeve močno podraži - ker je večina sodelujočih iz Ljubljane, ampak je pomembno zaradi avtentičnosti" Kako se predstavi mesto je odlično predstavljeno naprimer v dober teden nazaj končani seriji Tin Star: Liverpool ... sem bil tam in se je prav videlo, da so vedeli kaj delajo ob tem da so sodelovali z lokalnim turizmom. (menda obvladajo tudi pri nas pri domačih telenovelah za POPtv, ampak teh ne gledam)
 3. Fak, keri sluziji lažnivi. Kot da ti prodaja življenjsko zavarovanje. aja, sej je skor isto.
 4. BuDi

  Primeri inšpektorja Vrenka

  A ustvarjalci tudi v živo niso imeli pojma kaj delajo, ali je tako videti samo na tv?
 5. BuDi

  Protivladni protesti

  Google mama obljublja da bo danes pokalo...
 6. BuDi

  Protivladni protesti

  Plačilnih list ni nihče objavil. Plače politikov pa objavljajo mediji takorkeoč mesečno. Vsaj poslancev pa vlade. https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/primerjava-koliko-vec-zasluzi-ekipa-janeza-janse/
 7. BuDi

  Protivladni protesti

  Nataša Pirc Musar je rekla da ni čisto tako - itak so jo šli takoj vprašat. Objavi se lahko bruto plača z dodatkom, ne sme pa se objaviti koliko od tega je dodatek na delovno dobo. Razen če to objavi prejemnik sam - kakor v tem primeru. Zdaj opletamo z "zagotovo"... čakam še na izjavo da je "očitno neustavno".
 8. BuDi

  Protivladni protesti

  Leva stran ima že od padca Dončiča slovenske politike razen nekaj prebliskov zelo slabe protiudarce. - Dino Bauk ne more vsega sam. Če ne bo kmalu trumpastičnega zasuka bodo ostali brez podpore v sindikatih javnega sektorja od tega da bodo ostali brez statusov kulturnikov, z manj podpore za NVOje in brez Radia Študent. Stalni dobavitelji so ostalo celo brez običajnih pogodb za dobavo medicinskega materiala. Rdeči starši morajo biti vsaj v tem trenutku res razočarani nad nesposobno novo generacijo.
 9. BuDi

  Protivladni protesti

  Policajem so izbrali pač napačen mesec za stavko. Folk ponavadi stavka če ne dobi plače - eni pa stavkajo v mesecu ko imajo najvišjo plačo.
 10. BuDi

  Protivladni protesti

  Kaj je s temi razmeroma pomembnimi tipi, da se ukvarjajo z enim Janšem v eni Sloveniji glede banalnosti kot je čestitanje po volitvah? Tanja Fajon pa ni čestitala božiča... big deal.
 11. BuDi

  Primeri inšpektorja Vrenka

  Nikol nisem slišal priseljenca (Latinović) govorit tako kot v tem filmu. Še Rifle je pozabil kako igrat v seriji. "Moral mu bom pogledat v drobovje, ne morem več životarit" Pa igralcev za TV Slovenija imamo očitno še vedno samo 10. Bolj mi je bila všeč Gozdna od tega. Vsaj veš da so porabili za snemanje 100€, svojih. 1.) Življenja Tomaža Kajzerja .... 2.) V imenu ljudstva 3.) Jezero 4.) Vrenko 5.) Ekipa Bled
 12. BuDi

  COVID-19

  To ti hipotetično.
×
×
 • Ustvari novo...