Skoči na vsebino

BuDi

Prostozidar
 • Število vsebin

  140
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

33 Fant od fare

Več o članu BuDi

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. BuDi

  Protivladni protesti

  Kot ko kakšni teroristi prevzamejo odgovornost za napad (tudi če ga niso naredili pa lepo odmeva v javnosti):
 2. BuDi

  Protivladni protesti

  Gospodarstvo kot celota ni niti blizu krize po izgubi Jugo trga. Res niti blizu. Prireditve, hotelirstvo in avtobusni prevozi so pri nas precej marginalna panoga (sicer pomembna, ampak spet ne toliko). Lahko razpredamo o tem kako to vliva na druge panoge pa kako z eno prireditvijo v Tolminu dobi službo cel kraj pa en kup prevoznikov od pivovarne prek stojnice, ki prodaja pivo pa vse do letalskih družb, ki željne festivala tja vozijo iz bolj oddaljene tujine - kar je vse res... Ampak katastrofi ob propadu Mure, Litostroja, Tama in stotine podobnih malenkost manjših (ali pa tudi ne) pač to niti podplatov ne umaže.
 3. BuDi

  Protivladni protesti

  A dej no. "niti najstarejši ne pomnijo" je izjava za gnoj, ne pa tukaj. Do krize leta 1991 smo še daleč.
 4. BuDi

  Protivladni protesti

  A krši kak zakon kot o holokavstu/cepljenju/ravni zemlji? Razen slabega okusa. Kaj menite o novoodkritem morišču v Kočevskem rogu?
 5. BuDi

  COVID-19

  No, če je res tako težko so bili splitska poroka, teniški turnir z Noletom pa žurka v Ischglu potem v resnici prikrite orgije?
 6. BuDi

  Protivladni protesti

  Večkrat omenjena kultura, filozofija in humanizem se noče niti ne zna prodajat, ker so pri nas "nad tem". Komercializacija in popularnost sta vedno slabšalna. Če napišeš knjigo, ki je nihče ne prebere ali posnameš film, ki ga nihče ne gleda so krivi nešolani plebejci, ki ne razumejo - in bolje da ne razumejo, ker smo nad njimi. Pisatelji npr. še danes trdijo, da prodaja knjig v "Intersparu" škodi, ker ponižuje pomembna dela na raven potrošne robe kot je straniščni papir. S ceno 4€ pa ponižuje avtorja. In potem taki govorijo o nekih kapitalistih, ki tem istim plebejcem ne privoščijo več. Ob tem pa pozabijo, da skoraj ni bilo velikih umetnikov/filozofov, ki bi bili slovensko-nerazumljeni uporniki prisesani na državo z bazo potrošnikov med kliko in prijatelji. "Prodal sem 7 knjig, od tega 6 knjižnicam, ne gre mi za prepoznavnost, važna je kvaliteta" / "na premiero je prišlo 100 ljudi, vsi, ki smo jih povabili, res dober odziv, ne vemo če bo kakšna ponovitev, tega ne delamo za množice"
 7. A ni vseeno zanimivo da nekdo ki ga to sploh ne zanima zadnjih nekaj mesecev redno komentira domače politično dogajanje. Ne evropsko, svetovno, probleme v Braziliji /fuzbal pa to/... ne, kolesarjenje okoli parlamenta komentira. V nekje 2-3 prispevkih tedensko. - Koga bi povprašali o domači politiki? - Že vem, Čeferina, ki upravlja s fuzbalom in dela iz Švice, sigurno bo pravi. - To je tako kot če bi Češkota križal z Ališičem, 2 v 1.
 8. BuDi

  Protivladni protesti

  tudi zaradi spomina zlate ribice smo kjer smo Redna skupna zasedanja vlad... desno je Vučičeva predstavnica, kdo je levo sem pa pozabil.
 9. Kot da danes veš za enega samega novinarja PlanetTV. Pa ne govorit o igralcih in voditeljih, ki z novinarstvom nimajo zveze (Plaskan & co) (ok, nekaj ljudi ve za ime mirko mayer)
 10. BuDi

  Protivladni protesti

  Kdor obvladuje medije je zmagovalec...
 11. BuDi

  Protivladni protesti

  Ko se je prej omenjala RTV Slovenija in njihove grozne razmere ko pada število zaposlenih s hitrostjo pod 1% letno...
 12. BuDi

  Protivladni protesti

  Kako se vam zdi ko rumeno populistično "twitter" retoriko iz kolumen uporabljajo "resni" ljudje v resnih dokuemtih?
×
×
 • Ustvari novo...