Skoči na vsebino

Stari89

Hajduk
 • Število vsebin

  28
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Stari89 je zmagal 2. julija 2020

Bitje Stari89 je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

66 Jogurt

Več o članu Stari89

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Ker imam največ izkušenj s serijo Technic, nisem nikoli zares naštudiral SNOT (studs not on top) tehnik gradnje s "klasičnimi" kockami. Morda je to del razloga.
 2. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Testiram, če lahko pričvrstim ventilatorje.
 3. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Po skoraj letu planiranja sem ipak začel sestavljat. Zgruntal sem, da dizajniranje na računalniku in sestavljanje v realnosti ni ista reč. Par reči že nameravam spremenit (za boljšo trdnost). Zaenkrat bom nadaljeval s tem kar imam, in popravljal kasneje. Na sliki je prednja maska.
 4. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Preveč. Tolažim se, da je to naložba in da bom zadevo prej ali slej prodal. Recimo, da je strošek večji od MSRP novih grafičnih kartic in manjši od njihove trenutne cene na trgu. Pa ne povedat moji dragi.
 5. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Dobil sem ventilatorje in vse štima kot mora.
 6. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Po še malo študiranja sem zgrutal, da ima moja plošča 4-pin RGB header na 12V, DeepCool CF140 pa delujejo na 3-pin 5V. K sreči ima DeepCool serijo RF140, katerih RGB deluje na 4-pin 12V. Pa še cenejši so na Amazonu.
 7. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Sedaj sem prebral priročnik od matične plošče in očitno imam 3 fan connectorje: CPU_FAN, CHA_FAN in AIO_PUMP. Ugibam, da ne bo težav, če priklopim dva ventilatorja na AIO_PUMP in dva na CHA_FAN z Y-kabli. EDIT: Mislim, da je tu not vse, kar potrebujem: DeepCool CF140. Naročim dve enoti (skupaj 4 ventilatorji) in sem pomojem zmagal.
 8. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Gledam sedaj videe o tem Aura sistemu in mi je vedno bolj všeč. Če že imam matično, ki to podpira, grem verjetno v to smer. Od NZXT pa ne kupim nič več zaradi njihovega nepotrebnega malware CAM softvera.
 9. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  Katere 140mm ventilatorje naj izberem (4 komade)? Kako in kam naj jih priklopim? Priklop 4 ventov na en connector z Y-kabli se mi zdi slaba ideja zaradi višjega električnega toka na omenjenem connectorju. Naj bo flashy, treba je impresionirat KockeFest mularijo. Matična plošča je ROG STRIX Z270-I GAMING, ki podpira nek "Aura-RGB Lighting", karkoli že to je. Hvala.
 10. Stari89

  [WIP] LEGO kišta

  @Surg3on Vsakemu svoje. Morda bo naslednja verzija malo bolj flashy. Sedaj bi najprej rad zadevo spravil pod streho, preden obupam. LP.
×
×
 • Ustvari novo...