Skoči na vsebino

Kočevc

Mafija
  • Število vsebin

    4 422
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    8

Prispevki od Kočevc

  1. Hernire reče pred 17 minutami:

    Saj možno, samo če ne čutiš lakote, kaj boš na silo jedel :D 


    Na kolicino hrane se hitro navadis. Nekej cajta jes mal vec, pa naj si bo to meso, riz, makaroni, kruh itd, pa ti bojo hitro prejsnje porcije majhne ratale. Pol pa to sam leta prakticiras pa ratas andrejus

    • Za crknit smešno +1 1
  2. Vse_je_najslabse reče pred 1 uro:

    Jaz če se hočem zredit moram jest obilen zajtrk, malico, 2 kosila, konkretno večerjo in po možnosti še kak gainer. Ja, mi je kr muka. Če poslušam apetit svojega telesa se nikoli ne bom zredil. Nismo vsi isti glede apetita in presnavljanja. Suhci nismo tisti, ki smo se odločili manj jest.


    fora je da zate 2 kosila al pa “konkretna vecerja” pomenita cist nek drugega kot za npr vanca. Pomojm je njegova konkretna vecerja tolk kolkr vse to kar ti pojes v dnevnu 🤣. Da ne omenjami vsebnost kalorij. Jaz sem imel grillanje v nedeljo pa sem samo to in zajtrk pojedu. Naslednji dan ena kila vec takoj 🤣

    • Račka +1 1
  3. DaCapo reče pred 30 minutami:

    Sicer pa jaz ne govorim o vsesplošnem Mn3 Meetu,  ampak o čisto privat druženju določenih uporabnikov pri meni DaCapu doma. (ne vem v katero drugo izbo bi pisal, zato je pač v Gostilni; če bi pa šlo za "uradni" Mn3Meet, bi  itak dal v čisto drugo temo).

    @Dejch: ni panike. Saj še nismo določili datuma. V glavi imam sicer junij (komot pa lahko tudi enkrat julija, magari (izjemoma) tudi začetek avgusta če ti drugače res res ne znese). Ma če prideš, veš kaj bom pripravil za "predjed"? Polnjene jajčevce, take fino zapečene z mletim mesom in dobrim parmezanom povrhu, pa z domačo omakico za prilogo. Da ne bodo samo čevapi in kajmak. 


    a ne bo hobotnica izpod peke, sis kebabi pa dimljen rdeci sled

    • Za crknit smešno +1 1
  4. Fish91 reče pred 1 uro:

    Haha true. K je treba 70 bruseljskih enot odbit pa nobenga nikjer.

    kje so casi k si loh varno naredu preorder ker si vedu da bo game top da ne omenjam da smo si dopust jemal sam da si lohk ze v petek zacel.

    Glede na layoffe v gaming industriji sm resno zaskrbljen da letos nebo nic razen se ksnga rpgja k bo imel 30fps.

     


     

    Nea lapaj

    • Račka +1 1
×
×
  • Ustvari novo...