Skoči na vsebino

Dejch

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 978
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

780 Jezus

Več o članu Dejch

  • Butast stavek
    "Še mal, pa tri jurje. Kakšen bo takrat butast stavek?"

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Dejch

    [udarna] avto tema

    ne ga lomt. jz sm pravm, da take fuke starterja (sej niso vsi avti tko) vn dobit ni blo prej a ne. sej sm sam menjal starter recimo, pa je blo neki kar si lahko sam naredil brez nekega posebnega orodja.
  2. Dejch

    Kateri telefon

    V paketu drugače ni vtičnice za v štrom za polnilc, ampak samo kabl typec za v laptop npr. sam kaj pa če nimaš laptopa in nobenga mobitela od prej, kako bi to polnil lol. no jz mam od prej in laptop tko da ni neke pene, sam to je mal bedno. drgač pa mobitel je ql. edino kar pogrešam, je da nima za prstni odtis bralca, in so prijave v appe zato dosti počasnejše, kakor z odtisom, je sicer face recognition, sam to pr appih ni, sam do zdej v nobeni ni. všeč mi je mobitel.
  3. Dejch

    [udarna] avto tema

    Ja ne vem kak je od 2010, sam v 2000 je bil edin problem sm to, da nis mogu resetirat če nis mel konektorja pa laptopa rednega servisa da ti ni piskal
  4. Vem da ni direkt Bethesda, sam izdal so jo. Sej zato jih pa je karma mal pofukala, da so nardil tak bedn Starfield.
  5. Dejch

    Rent a car

    A noben si pa ni sposodil avta pri SIXT recimo? In kakšne izkušnje ima tam? Do je dejansko edina rent a car firma v sloveniji k sm slišu zanjo.
  6. Viš, čeprav sem F3 (preigral čez in počez), F:NV (ta je najboljši od bethesda izdaj) in F4 (tega še zmer igram) in čeprav so mi povsod zgodbe fine, karakterji zanimivi, questi res hudi, zgubil sm not veliko ur, ampak gameplay je ponavljajoč, hitr rata rutina, in skoz imaš občutek, da igram nekaj manjka jaz neb nobenega Bethesda Fallouta dal v S-tier, ampak v A-tier.
  7. Dejch

    [udarna] avto tema

    Zadnje čase spet neki gledam avte in sem šokiran kakšne neke "inovacije" delajo, starter motorji v ohišju menjalnika, starter motor pod intake manifoldom, kr ukinjajo deepstick za čekiranje olja, jebeni senzor za to. da zamenjaš timing chain belt, to je zgleda pri bmwjih morš cel motor dat vn ipd mislm a so fuknjeni. zdej niti pod razno ne morš met avta da bi kot hobi mal šraufal.
  8. A tko strogi ste? Recmo Deus Ex je imel oceno v Jokerju 89 pa je meni S-tier špil. Men vsekakor so igre v 80-90 zlo hude, sem jih preigral večkrat. Čeprav morm priznat, nism mislu, da ste mislil to abecedno tier lestvico in sem pač uzel kot S tier kot pač odlična igra vredna večkratnega preigranja. jebiga sm mal prehitr sklepal pa izpadel glup, ampak vsaj iz aviona nism.
  9. Napisal sem, da me psihira, da če se bo eventualno to kej ukinlo v prihodnosti. Pač s kreditno ne smeš plačevat iz druge države. Psihira me pa zato, ker mi je UK račun primarni oz. edin k ga uporabljam, ker v času PS3 izida, slovenskega ni in ni bilo in sem pol mam tm trofeje in vse na UK računu. Bedno bi mi blo, da recmo se to skensla. K pol bi mogu it vse od začetka. Imam sicer SLO account sm tega nism pol nič uporabljal k je 1 let za tem pršu vn. Sej če bi uvedl, da lahk iz enga accounta transferaš na druzga itak neb blo panike oz. bi blo ful dobrodošlo že zdaj.
  10. te vse k sm naštel niso pasja jajca. kaj ti zdej prbijaš
  11. Dejch

    Kateri telefon

    Thanks obema! jutri bom šel v poslovalnico pa bom vidu.
  12. S-tier je lahk tud arkadna igra, komu pa ni super mario world s-tier? s-tier je recmo po jokerjevih ocenah od 80 do 95. nad 95 je pa god tier. to seveda ima vsak posameznik drugačne standarde. a smo kle podobnega mnenja? recmo men je HL1 god tier igra k sem jo preigral večkrat kot karkoli, sam dvomim pa da je večini ostalim god tier, jim je verjetno s-tier. pa RDR2 k se je tko mi klavrno začel in sm ga preklinjal majkemi prvih 25 ur igranja, mi je postal potem tako jebeno legendaren špil, da mi je kar žal da sem ga prodal, ker na tiktoku kr naletim na random videe k še kup enga sranja nism odkril, je kr en velikan tm, pa nek zlato pa ne vem kaj še vse, a naredu sm 93% špila haha pa recmo god tier mi je tud okami, pa večini ni. SoTC mi je tud, sam njega pa nočm ponovno igrat, se mi zdi, da bi se mi špil znal zasrat, ker pomoje je blo kontroliranje karakterja dokaj leseno. pač tko hitr iz glave.
  13. mene pa zadnje čase mal psihira da bo PSN ukinil te kode za napolnit račun za PSN. in mi bo pol angleški account k je edin k ga uporabljam, ne bo več uporabn, ker kartice in vse so tko al tko zaprl.
  14. jap že prejšno generacijo je bil xbox kar dost zadaj proti psju, zdaj je pa tko čista popušijada. me prav zanima kakšna je globalna prodaja obeh konzol in kakšna je prodaja v sloveniji xboxa (a so jih prodal ene 10?) pa kar žalostno je to, ker je ps mel kar konkurenco prvi 2 generaciji xboxa.
×
×
  • Ustvari novo...