Skoči na vsebino

Dejch

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 622
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

671 Jezus

Več o članu Dejch

 • Butast stavek
  je bil diskvalificiran iz fANAL za mistra. Zdaj tekmuje kot miss.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kaj mi je @Vse_je_najslabse zadet se zabije v avto ampak hej on bo folku kle cepal moralce. the dude bro. sam on nima problema z travo.
 2. ma kurčina mi počila k berem k pse uporabljajo za politične cilje. tist k bo reku, da ni res, je lažov.
 3. pa so uporabl pse za političen cilj. ko jih jebe.
 4. joj dej nehi no. uporabl so pse za politično bitko. in zdej se mi jebe za te fanatike bolane.
 5. naaah stari. vse se vrti okrog teh fanatikov kurčevih. čim so uporabl pse za politično bitko. sm vedu da jih boli kurac za pse.
 6. grinda my gearse k mi levičarji in desničarji postavljajo pogoje TUD ZA PSA kaj nej je. FUCK EM
 7. meltdown pravš a? jao človk ti res ne veš kako jz delujem.
 8. Evo ravno sem iz ambulante, prijavil sem se na zdravljenje, bo v juliju. Hvala vam vsem za potrpežljivost. Sicer bom ožigosan, ampak odloču sm se da grem.
 9. to lahk pol rečš za vse igre k so kdarkoli ble narejene, da prideš do konca in da premagaš ovire pred sabo. kle ne vem če se glih strinjam.
 10. enkrat pa greš gledat zanimivosti, pa drugačno kulturo pa itd. če pa hodš sm te tri počet, pol hod sam v en in ist mest počet isto. ne bo razlike.
 11. ne to. oboji slonijo na boss fightih zajebanih, pa vmesnih zadevah da ne spušiš preveč healtha. kle so si zlo podobni. sam kle ne maram govort, ker nism nek fan takih špilov. ne maram ponavljat zadev, raj mam zgodbo in vzdušje. zato kle ne mislm preveč komunicirat. v bistvu te legit sprašujem če si igral vse kaj točno je poglavita razlika.
 12. predstavlji si to? greš na izlet vsak let v isto mesto. zakaj hodt v drugo? sej pač je isto right
 13. kle nam govoru sam kaj je drgač ninja gaiden black od recmo dark souls? al pa kaj je castlevania rondo of blood drgač kokr ninja gaiden black? razn grafike?
×
×
 • Ustvari novo...