Skoči na vsebino

hawa meyta

Šerif
 • Število vsebin

  3 994
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  16

Vse objave od hawa meyta

 1. Bedene je v Angliji spoznal nekega agenta. tldr, slučajno je bil nek posrednik/prevajalec med njim in nekim hrvaškim(?) igralcem in tako ga je zagrabilo, da se zdaj bolj kot s tenisom ukvarja s menedžiranjem. drugače se pa strinjam. res se bojim, da bo tole labodji spev. Guberac je pa tudi napovedal odhod Kopra v peto ligo, če slučajno hrvaški mafiji uspe s tožbo proti klubu. in ta ravno tile tipi se zdaj nekaj pojavljajo v kombinacijah z vodstvenimi funkcijami v Olimpiji...
 2. dajte si pogledat drugi in peti del, meni sta absolutna presežka. also, Larry David se izgleda vrača 25.10.
 3. hawa meyta

  Cestna golazen

  radi bi naredili čim večji in čim bolj raznolik šov v prvem tednu med MvdP, WvA in JA, preden se gre all in v Alpah. že na Danskem bo pizdarija, ker se bodo peljali čez 20km most izpostavljeni močnemu vetru. potem je na vrsti severna Francija, ki je vedno nepredvidljiva (vreme), potem so pa praktično že na vrsti Alpe, kjer kalkulacij niti slučajno ne bo več. also, Fuglsang v Israel SUN, Luis Leon Sanchez v Bahrain, Superman pričakovano v Astano.
 4. dober članek glede lizinga s strani zveze potrošnikov.
 5. ...medtem, ko se v kleti na Trstenjakovi skriva pred ljudmi iz Evrope, ki jih je, mimogrede, sam povabil v Slovenijo na fact finding mission, tip twitta tole... nadabsurdno.
 6. hawa meyta

  Cestna golazen

  glede na rumorje, pričakovano. strah me je le kock, spet znajo (od)past kakšni favoriti... bo pa nekaj etap naravnost brutalnih. komaj čakam!
 7. hawa meyta

  Sports American Way

  tole se definitivno mora prilimat semkaj.
 8. heh, nisem vedel...
 9. hawa meyta

  Cestna golazen

  včerajšnji športni sos, tule.
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Mile trdi, da so imeli 89 minut popolno kontrolo na igrišču.
 11. hawa meyta

  NBA tema

  ...pred dnevi je pisalo, da na tekmah kjer ne bo v kadru, do plačila ni upravičen.
 12. hawa meyta

  Cestna golazen

  Toni Gruden (nadlegenda slovenskega kolesarskega novinarstva; za letošnjo sezono je napovedal osvojitev 2 GTjev, zlato medaljo na OI in dva spomenika -, lani je pred TDF povedal, da ima občutek, da bo Pogi končal pred Roglo ipd.) je v podcastu rekel, da je vsaj dvakrat ali trikrat dobil močan občutek, da se je to prej iskreno prijateljstvo precej ohladilo. to naj bi zaznal predvsem na SPju. Martin Hvastija je pa na tem taistem podcastu rekel, da nima občutka, da bi bilo kaj narobe. da je pa jasno, da so zdaj stvari zaradi rivalstva precej drugačnejše...
 13. ...so pa pripeljali Futacsa, ki bi znal bit res velika okrepitev v napadu. je pa ta klub čisto joke. novinarji so prejeli 45 minut pred predstavitvijo povabilo za udeležbo. in ne, ne zajebavam se; 45 minut prej!
 14. ...nočem bit krivičen, a za 95% teh trenerjev je Olimpije itak najvišja stopnica v trenerski karieri. če bi imeli na voljo kaj boljšega, se ne bi vsakič znova vračali kot jebeni Lesiji.
 15. hawa meyta

  Cestna golazen

  priporočam v branje.
 16. 14.10. pride ven prvi del 4. sezone - the sinnerja. 15.10. pride ven 3. sezona - you. also... v ogled priporočam tudi novo zadevo BJ Novaka, the premise. 5 polurnih epizod, vsaka s svojo zgodbo. včeraj sem pogledal prvi del, kjer tip med seksom s svojo babo 'po nesreči' posname aretacijo nekega črnca. s posnetkom mu sicer lahko prinese svobodo, a mora zaradi konteksta pristat na to, da lahko sex tape predvajajo na sodišču.
 17. fun fact glede squida; avtor zadeve je deset let (!) prosil naokrog za finance, da bi lahko realiziral zadevo. tudi Netflix ga je vztrajno zavracal...zdaj je pa samo se vprasanje ur, kdaj bo to postala najbolj gledana Netflixova serija vseh casov.
 18. hawa meyta

  Sports American Way

  se strinjam, zal. ce bi imeli pingvini resen namen, bi se ta preboj v prvo ekipo ze zgodil.
 19. tema sicer ni prava, nove za to ne bom odpiral, ampak tole bi rad nekam prilimal, če bo še koga zanimalo.
 20. model dobesedno ne ve, kje se ga drži glava.
×
×
 • Ustvari novo...