Skoči na vsebino

Mutombo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 454
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

Mutombo je zmagal 5. avgusta 2021

Bitje Mutombo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

947 Jezus

Več o članu Mutombo

 • Butast stavek
  ga zmagoslavno poriva vse do jajc.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mutombo

  NBA tema

  Eh tole lahko naredis za vec ali manj vse ekipe.
 2. Mutombo

  NBA tema

  Detroit ima zelo obetaven core. Lahko postanejo Memphis vzhoda.
 3. Mutombo

  NBA tema

  Samo enkrat potem postaneš unrestricted free agent in te lahko podpiše kdorkoli želi. Also Knicksi delajo plac za Brunsona. To bi bil tipičen NY podpis. Dajmo preplacat igralca po eni dobri sezoni. Zelo James Jones od njih.
 4. Mutombo

  Premier League

  Če maš android TV potem maš aplikacijo. Drugače preko kodi. Ali pa worst case phone mirroring. Mam SS że par let in lahko samo priporočam.
 5. Mutombo

  NBA tema

  Ponoć je draft. Upam da pade par trejdov. Edit: shams in woj że porocata o clusterfucku v netsih...tole bo še zabavno
 6. Mutombo

  Tek

  Zdej maš recimo garmin 245 music poceni ker je prišel 255 ven. Pa 745 tud ni neki drag.
 7. Če bi le mel 5k da bi kupil avto 🤔
 8. Mutombo

  NBA tema

  Mislim saj takih primerov je skozi leta ogromno bolj mi je zanimivo koliko stvari se mora poklopit 4 naslovi ipak niso samo sreca ampak dolocen % je pa vedno bil in bo prisoten. Ajde Gogy malo zegna je pa blo. Salary cap se je dvignil ravno v sezoni ko je bil Durant FA. Zmagovalna ekipa gor ali dol z njim so postali nepremagljivi. Jp vem za sezono proti Torontu ma takrat so bili vsi zlomljeni.
 9. Mutombo

  NBA tema

  Berem zdaj malo o tem kako so Dubsi top fransiza itd itd ampak vsi pozabljajo da so imeli tudi ogromno srece. - Kerr izbral GSW namesto Knickov (James Dolan efekt) - dobili Currya ker je so Wolvesi imeli genialno idejo da draftajo Rubia in legendo Johnny Flynna - da so imeli jajca draftat Currya, ki je glasno govoril da ga zanima samo NY. - da se je Curry zlomil pred iztekom prve pogodbe in so ga lahko podpisali za male denarje (kar jim je potem prineslo moznost podpisa Duranta) - da je salary cap zrasel in so dobili Duranta - da trade Love - Thompson ni s
 10. Mutombo

  NBA tema

  Zakaj tak Brunson hype? Ni igralec, ki bi lahko bil Doncicev sidekick pri osvajanju naslova. Je dober role player ampak ni vreden toliko $$$ kot bo dobil letos. Za 20 milijonov se lahko dobi kaj boljsega oziroma se poskusi sign&trade dokler so njegove delnice se visoke.
 11. Mutombo

  NBA tema

  Za dva dni pa draft. Imo prvi trije: Jabari Smith -- Magic Chet Holmgren -- OKC (Givony pravi da je fix pick) Paolo Banchero -- Houston (zato so tudi trejdali Wooda). Also Doncic NBA comparison na eni izmed draft strani
 12. Mutombo

  NBA tema

  Bolj proti koncu sezone verjetno.
 13. Tudi če ne gledate na gnoj si naredite uslugo in poglejte topic Zaraf stream in njegovo zadnjo pico. 😂😂😂 Po naravi nisem privoščljiv ampak tole pa priznam da malo sede.
 14. Mutombo

  NBA tema

  Gledal in pozabil. Se najboljs je Iverson in njegov practice del.
×
×
 • Ustvari novo...