Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  600
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

215 Jezus

Več o članu kemik

 • Stopnja
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kemik

  Premier League

  Počakimo še to sezono, ampak vsekakor se je treba prašat tut to, kaj je trenutno sploh uspeh. a) za klub kot je United je uspeh valda samo osvojitev naslova ali b) za klub, kar je United zadnih 7 let, je uspeh to, da znova začnejo igrat dober fuzbal, da se v klub povrne struktura in vzdušje, da se zančne primerno kadrovati, da so uvrstitve v CL redne, tudi če nam do prvega mesta manjka 20 pik Točko B verjetno ole lahko doseže, če je sposoben za kej več pa ti veš lih toliko kot jaz.
 2. To jaz tudi pričakujem, ampak bolj takrat ko se (v kratkem) ameriški stock market sesuje
 3. Gospodarstva imo ne bojo zapiral, jim je pa v interesu spravt čimveč folka iz pisarn domol
 4. Ma sej pri meni je blo vse narejeno Samo filing je bil čist drug in preprosto se nisem tok dobro počutil, kot pa takrat, ko grem v pisarno. Že to da greš iz pisarne ven v avto, pot domov in prihod v flat do tastare je nek tak obred, kjer miselno pretrgaš službo in prosti čas. Doma tega prehoda nisem imel, vse je bila služba in vse je bil prosti čas
 5. To ja. Sej zdej mam plan, vstajanje, tek pred službo in druge varovalke, da se mi isto ne bo več zgodilo, samo vseen mam raje pisarno, ker se tut overall dobro štekamo, pa lažje je skoordinirat vse skupaj. edit: naroben poast quotal, to kar je @Kastor rekel ja
 6. Pri nam so as we speak začel delat seznam nekih telefonskih, da ko je nekdo iz štuka okužen tajnica nadstropnja samo razpošlje smse in ostanemo doma Nočem ostati doma Do pomladi, ko smo bili doma, sem mislil, da je delo od doma top šit, potem sem pa videl, da se spremenim v spužvo brez motivacije in pravega urnika ko dlje časa delam od doma. Ponoči ponočujem, potem spim predolgo, potem grem ves zaliman zjutaj za komp na isto mesto kjer ponavadi igram igrice, 2 m stran od mene je plejcstejšen, potem mi bega fokus levo desno, zapravim eno uro da si neki skuham in pojem, ne naredim vsega kar bi moral v dogovorjenem času in pol neki bluzim za šiht še do šestih zvečer.
 7. kemik

  Premier League

  Valda je bila katastrofa, sploh ko menjaš tri trenerje, vsak ima svojo filozofijo (ali pa je sploh nima) in vsak z nakupi potegne ekipo v popolnoma svojo smer samo toliko, da jo mora potem naslednji spet popolnoma rebuildat. Maguire 78 Fernandes 50 Wan Bissaka 50 James 15 Van de Beek Tole je odkar je Ole, težko rečeš, da ni to improvement. Kar se trenutnih rumorjev tiče: - Rigulon (al neki) - buy back clause, mi je logično da ga ne bo, imo bi se to woody stegnil ampak ni v interesu oleta - Bale - precej murinjev nakup, težak na plači, vprašljiva forma in v letih, ampak veliko ime ki bo boostalo slačilnico: bi blo zanimivo, če bi prišel v United, ampak ima vseeno zgodovino pri Spursih. Vseeno pričakujem, da bo ostalo samo pri tem, torej začasnem boostu, potem bo pa pritisk na murinja še večji, ker bo imel napad Son - Kane - Bale, oni bojo pa še vedno igrali kot da imajo dve levi nogi in nobene duše - Sančo: tole bi bil valda pravi nakup in bi ga moral sprovest, tut če dajo 120 mio. Poleg tega, da rabimo točno to kar nudi Sančo, bi zraven pokazali še to, da ima United moč sredi korone fuknit na mizo jajca in 120mio. Edini od vseh rumorjev, za katerega sem razočaran, če ga ne bo... Tukej ni samo Ed ampak tut Glazerji, pred časom sem videl grafiko, kjer je bilo na grafu koliko so lastniki vložili v klub - united gladko na zadnjem mestu, ker so mojstri ene 90 millsev potegnili ven, kje je šele to, da bi kaj vložili. Je pa to dvorezen meč, ker če pogledaš tvoj seznam težko rečeš, da niso vlagali v ekipo, bolj je problem, da je bil cel klub nesposoben pri tem. Tudi murinjo je imel Rashforda in Martiala, pa vsi vemo kako je to zgledalo - kok je vredno to, da pod oletom zopet kažeta dobro formo? Tako da če je ole požegnal to, da se določenih igralcev ne kupi, mi je ta logika čisto ok, ker zaenkrat je dokazal, da zna delat na ta način, da potegne veliko od domačih igralcev, z nakupi pa samo smiselno polni luknje. Če je pa Ole želel igralce, pa mu jih niso kupili, je pa precej slabo.
 8. Siht Jaz bom kar počakal, pa medtem moram štirko enmu čefurju prodat, vmes bom pa master racal strategije al neki
 9. Ok predstavitev, manjkale so samo slike vasih sendvicev
 10. Ds zgleda hudo, samo ne spomnim se da bi tako one hittal vse naokrog drugace pa prav nostalgija over9000
 11. kemik

  Premier League

  Pravilno iz strani Uniteda imo, če bo igral dobro ga bo real hitro hotel nazaj.
×
×
 • Ustvari novo...