Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  1 288
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

kemik je zmagal 14. decembra 2020

Bitje kemik je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

760 Jezus

Več o članu kemik

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kemik

  Premier League

  Uuu, voham vrnitev slavnih utd-pool beefov in prepirov na forum, very nice Kul, izgovor mamo zdej do decembra!
 2. kemik

  Premier League

  Kaj se dogaja, dve konkretni okrepitvi pa še avgust ni
 3. kemik

  Primera Division

  Če daš 80 milj za mguajerja je 50 za Varana steal
 4. kemik

  Premier League

  O cem govoris? Niti enkrat nisem napisal da je dober trener, ziher ni najboljsi glede na resume, sploh takticno - nastel sem ti samo kadrovanje, man management pa se neki. Ze cel cas pravim da je prvi po 10 letih ki klub pelje v pravo smer in to je prvi pogoj za uspehe.
 5. kemik

  Ne-NBA košarka

  Argentini sploh ni jasn kako donke igra čeprav so gledal posnetke. Res edinstven igralec
 6. kemik

  Premier League

  Wtf V lajfu se ekipa ne gradi na fredu in pogbaju, a si nor. Pogba spet jamra da bo šel, tip je daleč od stebra kluba, je bil pa zato pripeljan ja, sam nehi žvet v letu 2018 al kdaj. je prišel.Prej bo zamenjal klub kot pa da bo okol njega zrasla ekipa. Luke Shaw lani ni bil zanič, ima pa šele letos WC sezono, tako da to je kvečjemu dokaz kako počas gre in kakšna katastrofa se je izvajala pred Oletom, o Fredu mi pa verjetno ni treba razlagat.
 7. kemik

  Premier League

  Daleč od tega Smo glavni favoriti za 2-3 mesto in kakšno kanto v pokalih, za prvo mesto samo če gre liverpoolu in citiju kaj narobe. Men je res noro da mislite, da se da zmagovito ekipo sestavt kar tako. Klopp je rabil 4 al kok sezone, da je sestavil, medtem ko bo šlo Unitedu še počasneje, ker čaka po 16 mesecev na igralca (bruno, sančo...).
 8. kemik

  Premier League

  Tip bi šel iz trainwreck moyes - lvg - murinho combota, kjer so modeli v 10 letih popolnoma uničili identiteto kluba, direkt do zmagovanja na odločilnih tekmah v finalih, ker fuzbal tako deluje Če bo slučajno barca v naslednjih letih tako slabo vodena, kot je bil United, da ti klub zgnije do temeljev, potem boš videl da prvotno bolj rabiš kaj drugega, kot pa to, da ti je trener sposoben zmagat finale. LVG in Murinho sta to bila, pa je bila situacija 10x slabša, kaj ti potem to pomaga? Da ne omenjam, da takih trenerjev na trgu trenutno niti ni veliko, će sploh je kakšen.
 9. kemik

  Premier League

  Se strinjam ceprav si ti sarkasticen 😉 klub ze od fergija naprej ni kadroval tako dobro, politika grajenja ekipe ma prvic po safu smisel, to je united najbolj potreboval. Poleg tega ima od vseh najboljsi man management.
 10. kemik

  Premier League

  United posteno ni hotel vzet 7 cavaniju, zato ma sancko 25, drugo leto 2+5=7 Pogbo oz mino komplicira s pogodbo, baje sta zavrnila konkretno ponudbo Uniteda ker se ne more "expressat" pri unitedu 😄 Naj ze gre da bo konec teh dram. Ce united pripelje varana in cdmja bo to en boljsih prestopnih rokov.
 11. kemik

  Premier League

  Ziher so za slovensko ligo tako bajni stroški, da si jih nacionalka ni mogla privoščit ja. Moral bi se stegnit in to je to, nenavsezadnje so ostali brez Evra, zdej brez slovenske lige, imeli so pa gladko najboljši kader za pokrivanje teh dogodkov. Tudi če so ble oddaje in coverage tekem na RTVju cringe je EP pokazal, kakšen burek naredijo ostale televizije. In zdej ko nimajo ničesar jim bo še ta oddelek propadel.
 12. kemik

  Premier League

  Največja svinjarija je, da je slolvenska liga na SK PL bo pa na Areni. Ne moreš zmagat, pa ne vem kaj ni jasno nacionalki.
 13. kemik

  Premier League

  Innocent until proven Gylfi
 14. kemik

  Premier League

  "Everton can confirm it has suspended a First-Team player pending a police investigation. The Club will continue to support the authorities with their inquiries and will not be making any further statement at this time," Everton said in its statement. Gylfi, kao child abuse dafuq
×
×
 • Ustvari novo...