Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  1 716
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  4

kemik je zmagal 1. januar

Bitje kemik je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 401 Jezus

Več o članu kemik

 • Butast stavek
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kemik

  Srednji svet na teveju

  Ja buhuhu, bogi revček. Sej v končni fazi se vsi zavedamo, kako je to neumno - da zato, ker je beli moški stoletja sral po črncih, ženskah in manjšinah, moraš sedaj ti revež pogledat kakšnega črnca na TVju več kot je treba, ampak dej grow a pair. Če je to nekaj, kar ti naredi tok gneva, pol nam je očitno res prelepo v lajfu.
 2. Ocene bodo itak 9 in 10, tole je čisti špil za IGN like opisovalce. Drugače se ga prav veselim, res mi je kisla da ni vsaj en od elden ring / horizon uletel januarja, zdele se že daljšajo dnevi.
 3. kemik

  Primera Division

  Kje ste vi Traoreja našli Sej nekak je nevaren, Wolvesi so bli neki časa jeben nasprotnik in Adama je bil velik fear factor, ampak zadnje čase je bil njegov največji efekt ta, da sem se ustrašil ko je stal pripravljen na vstop v igro, cel naoljen, nabildan, mišake ko Terminator 2, uno ready to rape and pillage, samo pol v igri sem bil vedno vesel, ko je dobil žogo. Dej se ti mal zberi no, nisem mislil komentirat sam tvoje neznanje je tok boleče, da ne morem več. Kot prvo je bizarno to, da ti je crypto.com bolj sprejemljiv zato, ker si že slišal za njih,
 4. kemik

  Srednji svet na teveju

  Ful nimam težav z woke agendo, ampak fuck me kok ta ženska ne paše not. Pa ima barva kože bolj malo veze, ženska igra kot da je na setu enga sit coma iz 90, prav uno wtf se dogaja, skor vsaka scena z njo me vrže iz filinga, njena igra je subpar vsem ostalim. Že tako je Witcher produkcijsko bolj na dnu, pač obrtniško narejen izdelek brez neke duše, ampak ona je pa vrh tega.
 5. Pizda props za setup, tole imel bi tudi jaz! Za začetem mi manjkajo čiste osnove, recimo prostor za mancave.
 6. Kako to misliš, resumaš kjer si ostal? Js igram igro, stisnem pavzo ali meni, fuknem v rest mode. Potem imam iz rest moda do tam kjer sem ostal manj kot 10 sekund, odvisno kok hitro pritisnem tiste knofe da prideš not, ampak ko si not si v igrici kjer si ostal.
 7. Pretežko vprašanje Želel bi si, da je ta takšna, ki zahteva da se poglobiš v mehanike, če so tam Podobno kot sem si želel za tshushimo, pa ni blo ne
 8. kemik

  Primera Division

  Valda gre v prvi fazi zaradi denarja, to ti izprve obrne glavo. Ampak v končn fazi ima EPL trenutno nek pull ki ga nima nobena druga liga. Varane in Ragnick sta oba rekla, da je glede na ostale lige to čist neki drugega - intencity, pace, kvaliteta "slabših" ekip, dejstvo, da se slabše ekipe po defoltu nikoli ne nastavijo, tudi ko so dol 2-0 in podobno. Če tako gledaš je šel Varane iz prvega na sedmo mesto, pa dvomim, da mu je kej žal da je acceptal ta izziv trenutno. Poleg tega je človek star 29 in ne 39 let, gladko ima še 3-4 leta fuzbala v sebi, če se Newcastle v t
 9. Poslušali in naredili smo vse, kar ste od nas želeli - svet je bol živ, npcji majo lajf, scene scene, ampak nič takega kar ni blo že v mnogih drugih igrah Opravki imajo več smisla, itemov je več in imajo več smisla, čeprov tuki sem mal v dvomih ker model reče, da greš lahko vse odkrivat in se ful poglobiš, lahko pa tut rushas zgodbo - torej ne vem kok majo ti itemi res vpliva, al bi lah pač normalno obrnil z enim armorjem ki si ga dobu na polovici igre Prtisneš tipko in se ti v svetu pojavijo vsi hajlajti in consumables, vključno z climbing routse - to zgleda ogabe, ko da bi z neonk
 10. kemik

  Premier League

  Martial v Sevilo, španci krijejo celo plačo do poletja.
 11. Recimo nek tak volan, tole se da lepo naštelat na mizo, pedalke imajo spodaj nekaj kar ne drsi tako da za neko semi solidno izkušnjo zadošča že tole dvoje + miza?
 12. Jaz bi rabil potrdilo, da bo day 1, tako da raje ne Se pa lahko za Horizona zemva, maš to tut kmetek?
 13. Bos imel na dan izida 100%?
×
×
 • Ustvari novo...