Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  1 088
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

kemik je zmagal 14. decembra 2020

Bitje kemik je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

576 Jezus

Več o članu kemik

 • Butast stavek
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kaj pa se sploh lahko igra? Odkar imam PS5, day one yolo nakup, je najboljša stvar kar sem jo dobu od nakupa: - rush veselja in adrenalina ko dobiš novo igračo - neki pluskov ker sem ga slikal z mačkom - carski kontroler Drugače pa dejansko že par let nisem igral tok malo igric kot pa od trenutka ko sem dobu ps5 do danes Največ res warzone. Za nazaj se mi ne da preigravat, obrnil bi Days gone do konca pa ne gre prenest savegame because region da jih jebem, dobrih novih igric pa ni ker je Cyberpunk zajebal life. Ta bi bil direkt za čez zimo, da potestiraš
 2. kemik

  Premier League

  Od tiste zmage 9-0 proti sotonu samo D in L Generalno slabša forma pa od trenutka, ko so bili en teden prvi. Škoda ker še City ni tako inkonsistenten kot ostali, bi bila res zanimiva slaba liga.
 3. A ni tako da vsakemu državljanu pripada 1 redni generalni pregled pri dohtarju na leto? Kri, holesterol in take malenkosti...
 4. kemik

  NBA tema

  Jasno, ampak oni so usodo ekipe stavili na gamble, ne na nek prekalkuliran načrt kako zgradit ekipo okol Donketa. Mogoče desperation move, ker vejo kako drugače težko privabiš igralce v Dallas.
 5. kemik

  NBA tema

  Res so se spustili v nor gamble, zanimivo da prepuščaš usodo takega talenta kot je mladi lukać sreči ali nesreči z igralcem kot je KP. Tip je bil prav lottery ticket.
 6. Wanda vision je kul ja, me zanima kako bodo razpletli. Je kdo gledal yellowstone? Dost under the radar mafijska serija s plottwisom, da se dogaja v montani, glavni akterji so pa konje jahajoci kavboji starring Kevin Costner
 7. Je ja! Jaz sem mislil tko mal za usput, pa sem obrnil ful hitro, res zabavna igrica Ej če bo kdo našel akcijo v SLO za PS5 slušalke (ovaj puls 3D) naj me prosim tagga
 8. Pozdrav se Chamire jedan Zdej lahko ješ spermo ko ne čutiš okusa
 9. kemik

  The Expanse

  To je kar klosarsko potem, serija bi si lahko vzela vec casa za to pripoved kot pa za gay scene med naomi, filipom i n lepotcem
 10. kemik

  Naša mala greznica #9

  Ta koeman je res par "Moyes" frisov poknu med tekmo Uno med obupanostjo in zmedenostjo, ko ne vidiš luči na koncu tunela.
 11. Mislim sej je jasno da neka meja more bit. Če z botom pokupiš 95% zaloge in podreš market je to že lahko kriminalno dejanje, al ni? Če pa tam nek revež za hobby proba neki zaslužit s preprodajo konzole pa te boli kurac, dobro zanj če najde kretena ki bi dal 1000 eur za PS5. Vse v mejah normale.
 12. kemik

  Premier League

  Rage šteje poškodbe Ostali pa še proslavljajo lansko kanto Precej slabi prvaki ja Jokes aside, res sem mislil, da bo letos liverpool močan, kljub poškodbam.
 13. Začnem pisat o podpeškem jezeru in s kotičkom očesa vidim, da ti pišeš isto Skratka, to jezero je res kul ja. Poleti se hodim tja tut kopat, sicer zgleda kot mlaka ampak zadeva je ful globoka, eno od najglobjih jezer v SLO, zaradi lijakastega izliva spodaj. Tako da je voda lepo frišna in ne rata kot blejska mlakuža.
×
×
 • Ustvari novo...