Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  2 064
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  4

kemik je zmagal 1. januar

Bitje kemik je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 844 Jezus

Več o članu kemik

 • Butast stavek
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kemik

  Ne-NBA košarka

  Hrvati so na tej tekmi spremljevalci spektakla
 2. kemik

  NBA tema

  Bi bili zainteresirani, v primeru da bo igral tako kot je letos oz še bolje. Imo kr gamble, glede na to kolkim modelom pade forma ko landajo dobro pogodbo. Men je kul da so izbrali safe varjatno, ker s takimi gambli so se zaklali že pri KPju. Bil je dober, ni bil pa ključen ali nenadomestljiv, upam da majo nek načrt za prinest njegove pike not in lep lp.
 3. Un ko je prvi od dveh delov zaključka je res hud. Serije kej pokaste? Men je Severance zelo kul.
 4. kemik

  Premier League

  Kar se tiče prestopov ne prav dosti.
 5. kemik

  NBA tema

  Včeri sem gledal tole in Green označi Dallas za ful velik threat, na prvem mestu valda zarad Donkota, na drugem pa zaradi Nicota. Omeni JJ-ju neki v smislu, sej veš kakšna so bila pogajanja z Nikom, sedaj so taka pogajanja z Dallasom. Res hud move Cubana, dobro da ni bil trmast in je vajeti prepustil drugemu.
 6. kemik

  Premier League

  Js mislim, da bojo ad oni nakonc taki, da bo barca dobila veliko večino teh 85milj, ziher nad 80. Tako da je cifra čist okej, men se glede na predstave FDJ zdi cifra še celo previsoka, če gre seveda sploh skozi, js ne verjamem dokler ne vidim.
 7. kemik

  [udarna] avto tema

  Potipaj gumo, potem pa pri vulkanizerju potipaj novo gumo in ti bo jasno To je za v smeti, ne opravljajo več svoje funkcije
 8. kemik

  Premier League

  Kar berem ima istega agenta kot FDJ, united pa hoce spozdit deal lyonu, ki je ze ponudil 12+3 addons. Ne vem sicer kaj mislijo z rb, ce baje prodajajo awbja.
 9. kemik

  Premier League

  Meni se ne zdi tok malo keša, mislim, ne zdi se mi da ga bo United preplačal, pač fer deal. Ethereum vpeljal fergie time, torej prihod na trening 1 uro prej, trenirajo pa 2 x dnevno po novem. Sweet preseason, ko je vse lepo.
 10. Pozna se mi ko moram še po volitvah gledat ogromne obcestne jumbote BOG OBVARUJ SLOVENIJO *insert SDS logo* Js nevem kok cashmoneya je orban instant sendal ampak očitno ga kar ne zmanjka.
 11. kemik

  NBA tema

  Pol pa bolje, da si najde drug hobi, za basket je itak premajhen.
 12. kemik

  NBA tema

  Celotna narativa, ki se je zgradila okoli tega je čist pozitivna, vsi uporabljajo dejstvo, da mu je foter tam kot dodaten pull, noben v negativno smer. Lahko pa valda vsak zase reče ne, meni to smrdi in v lajfu nebi tega storil, ampak modrisin je to uporabil kot argument v debati za Jalena, kjer se je dal v njegovo vlogo ("raje kraljujem sam v Dallasu), zato samo odgovarjam da je meni čisto mimo da mi impliciramo neka svoja čustva v to in mislimo da bo to njemu nek faktor, ker prihajamo iz popolnoma drugega okolja in ozadja kot oni. @Galko - vse alineje so domneve kaj
 13. kemik

  NBA tema

  Ok, sam vpraši 10 črnskih športnikov, potem bo anketa relevantna. Itak nima veze ta debata in to kaj ti misliš, men so sam buče da ti to analiziraš k prihajaš iz čist drugega okolja.
 14. kemik

  NBA tema

  To kar ti opisujes je klasicen slovenski predolgo sem zivel doma najstniski fotr sin odnos Dvomim, da imata onadva isto sceno
×
×
 • Ustvari novo...