Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  620
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

229 Jezus

Več o članu kemik

 • Stopnja
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. In pol napiše tole S tem da ima C&C svojo temo Logika je bla, da so strategije & city buliderji v enem topicu, ki sem ga nalimal v RTS topic, glede na to da je interes po teh igricah lih ene 10 postov na mesec. Če je interes za eno igro ful velik se pa odpre lasten topic, kar se je zgodilo z C&C in Civo. Zdej bomo mel dva topica in čez 2 meseca bosta oba nekje na 4 strani, dokler ne bo prišel nov indijanec in odprl novega topica za strategije, ker starega ne bo našel. Samo zato, da se slučajno builderji in konzole ne mešajo v čistokrven (in napol crknjen) PC RTS žanr
 2. Večina ponudbe na bolhi, kar sem na hitro pogledal, je 220 - 300 eur, s tem da momci ki prodajajo za 300 dajo zraven že kakšen VR
 3. Tut moja projka očitno leti na bolho v septembru
 4. Hmm čuden tajming, namreč eno uro nazaj sem oddal preorder za fattiko in klical tja, pa mi je modelček rekel da dokler je gumb viden 100% zagotavljajo zalogo na dogovorjeni dan. Imam pa račun za predplačilo na mailu, nisem pa še plačal. Tako da sklepam, da se bo sčasoma spet unlockalo od tistih, ki ne bodo plačali v treh dneh.
 5. kemik

  Premier League

  Verjetno imam težavo s tem, ker ne vem kaj hočeš dopovedat. Razen tega, da je United v preteklosti vlagal narobe in nesmiselno, kar je približno toliko nova novica kot to, da zunaj razsaja covid.
 6. kemik

  Premier League

  Spet gledaš od odhoda Fergusona, medtem ko jaz gledam pod Oletom, ki tbh dela zadeve drugače. Lani je imel net spend 60 mio, letos bomo videli kok bo, daleč od kakšne zapravljive katastrofe.
 7. kemik

  Premier League

  Morda je čas, da najame ŠDja, ampak itak se ve, da novi ŠD ne bo tok finančno šparal z Glazerji.
 8. Xbox kupil same naslove, ki jih vsak pravi igralec obrne na pcju. Sweet!
 9. kemik

  [DC] Batman 2021

  A heath ledger ni bil dovolj velik pokazatelj tega, da ne sklepat prehitro?
 10. Fak no. Jaz sem bil (očitno) eden redkih, ki mu je bila nedigital verzija PS5 pravi secks na prvi predstavitvi, ampak tale velikost pa kar zjebe sceno. Sploh zato, ker je pogoj da mi je lep to, da je pokonci.
 11. kemik

  [DC] Batman 2021

  Jesen bo očitno čas za rewatch trilogije
×
×
 • Ustvari novo...