Skoči na vsebino

kemik

Šerif
  • Število vsebin

    4 123
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    5

kemik je zmagal 17. julija 2022

Bitje kemik je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 891 Jezus

Več o članu kemik

  • Butast stavek
    bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. kemik

    Naša mala greznica #9

    To da ti letos ni treba plačat nič sem nazadnje videl v enih reklamah za traktorje, kjer dobiš traktor in plačaš nič, potem pa vsako naslednje leto 1/3 brez obresti
  2. kemik

    Naša mala greznica #9

    V katerem svetu je logično, da letos plačaš NIČ
  3. Katere pa? Dvomim, da to kej vpliva na stalkerja, ki ima specifičen fanbase. Poleg tega govorimo o FPSju, pomoje jih takrat lih ne izide ful. Največja skrb so itak bugi in igrabilnost, zarad mene če si vzamejo do 2025. Videi zgledajo vrhunsko, vem da moraš za pravi feeling igrat ampak sodeč po videih so ga ujeli.
  4. Fajn se mejte, ne pozabit fotkic z avatarji namesto fac.
  5. kemik

    Naša mala greznica #9

    Baje za Osihmena noben noče tok plačat zato se že o Saudijcih govori... Meni je res noro, da se za sicer dober fuzbalerje postavljajo takšni feeji da je človek praktično locked, rad bi šel nekam naprej od Napolija pa ne more. Pri Sančo in PSG je pa fora da United hoče Ugarteja in bi se okoli tega kej zmenili, pa pomoje je francoska liga lih prava za tega lenuha.
  6. kemik

    Premier League

    Mmm mislim da bodo leta takih obrekovanj kmalu končana in da se speči Lev zbuja. Medtem ko se zbuja... A kateri Arsenalovec ve, kaj se dogaja z vašo akademijo oz. mladimi igralci? Po spominu je zadnji, ki je prišel skozi Saka. Chido Obi, ki je lani na 20 tekmah U18 PL zabil 32 golov (!!) pa letos ni podpisal nove pogodbe, zanj se baje zanima tudi United.
  7. Hmm js nimam tega v spominu, a si prepričan da imaš gor prava očala? Tole sem jaz po vsaki misiji
  8. S tier - Snowrunner Pol pa vse ostalo
  9. Bralni krožek pa pohani možgani od mtke
  10. Igrica ki traja 3 ure je lahko S tier
  11. A jebiga Potem se ubistvu strinjamo, samo da imaš ti neko svojo lestvico. Zdej bo uletel wera in rekel da on ima pa za dejansko vrhunska leta izraz EXTRA-VRHUNSKA
  12. Ja sej z njim se tut ne strinjam da je gnil seznam, ampak če ni gnil še ne pomeni da je vrhunski, a bo šlo? Zame seveda. Ker če je tole vrhunsko, potem ne vem kateri pridevnik boš uporabil za dejansko vrhunska leta. Ubistvu se strinjam z vsem in sem kolegom ful hajpal špil. Meni je bil res epic. Ampak a bi ga res dala v isto kategorijo kot soulse, last of us, skratka v S(metano)? Js na žalost ne, kamot pa dobi A+. Če ne drugega že zato, ker v osnovi ni nikoli tja ciljal, je premalo obsežen, kompleksen v izdelavi, popolnoma nič revolucionaren... pač ni ista kategorija, tudi če nam je bil vsem hud.
  13. kemik

    Cestna golazen

    Kje? Hate do Jonasa tle not je res nerealen. Človek je imel res močno nesrečo, tudi če so jo pri Vismi mal napihnili. Iz tega vidika je reakcija popolnoma normalna, oz. tko k je oredoje rekla. Za United je recimo Murinho izjavil, da je bilo 2 mesto v ligi njegov največji uspeh v karieri, pa je osvajal lige in lige prvakov. Takrat je izpadel klovn, čez per let so ga vsi citirali...
×
×
  • Ustvari novo...