Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  473
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

177 Jezus

Več o članu kemik

 • Stopnja
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kemik

  Naša mala greznica #9

  To bi bil predvsem spektakularen media stunt, ki bi mal umirajočo Barco začasno ruknil nazaj v stratosfero. Messi in Ronaldo v isti ekipi, pomoje se podre internet, to bi bla ena od večjih senzacij v nogometu. Tako da če ni srečen v Juvetu bi dal ene par % možnosti da se res zgodi, odvisno kako bi njima to prodali. Drugače pa valda da PSG, pomoje je to njegov trajectory, pa v farmers ligi si bo lahko statse nabijal še par let, potem pa USA.
 2. Se strinjam, sej vsi vemo da je Feget Čeferin
 3. A ko bom 18 let poročen? Sej sem do konca prebral ćamirjev post, ubistvu spadam pod tiste, ki so se kasneje odločili za poroko in familijo, torej 80-90
 4. Potrjujem. Jaz sem se tudi pred kratkim zajeb... poročil
 5. Alpa če velika pričakovanja vodijo načeloma v prejšnje razočaranje, ker si tok bolj nahajpan in pozoren da te potem malenkosti zjebejo. Tako da IMO lahko bolj kvalitetne opise pričakuješ od tistih, ki so zdej nahajpani
 6. Ne mu sjebat scene če je sam doma pizzad
 7. A pol so starci spokal da si sam doma?
 8. Mogoče nisi v manjšini, jaz se celo strinjam, samo me boli kurac. Pri teh top špilih je itak ful osebnih preferenc zraven, meni je kot whole package GoW najboje sedel, čeprav sta tako RDR2 kot TLOU2 določene elemente izpeljala najbolje med vsemi špili do sedaj. Pa vseeno mi je RDR2 po otoku šel že mal na kurac, TLOU2 sem imel pa vmes nekaj porodnih težav. GoW sem pa samo žgal kot žensko po maturancu, brez premora in na vso moč, praktično brez pripomb.
×
×
 • Ustvari novo...