Skoči na vsebino

Pumpkin

Rumeni jak
 • Število vsebin

  579
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  5

Pumpkin je zmagal 4. avgusta

Bitje Pumpkin je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 078 Jezus

Več o članu Pumpkin

 • Butast stavek
  Ima veliko potrebo.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pumpkin

  COVID-19

  Bi se do neke točke strinjala s prvim delom, se pa sprašujem ali bi se posameznik dejansko odločil za cepljenje, če ne bi izvajali takšen pritisk in propagando okoli njega? Če bi retorika bila čisto drugače postavljena že od samega začetka. Recimo meni bi se zdelo čisto na mestu, da predstavimo cepivo širši javnosti, ampak da je poudarek vedno na osebni odločitvi brez "cepi se, da boš zaščitil svoje bližnje" "cepi se, ker nisi sebična in egoistična pizda" etc. V domovih za ostarele se je izvajal dobesedni terror, te ljudje so pograbili cepivo, ker so bili prestrašeni. Js razumem, da nekateri r
 2. Pumpkin

  COVID-19

  ja, ker mi je bilo neverjetno da se hodi testirat zaradi takih banalnih zadev. Si pa kasneje malo bolj pojasnil situacijo in je bilo lažje razumeti.
 3. Pumpkin

  COVID-19

  veš čustvena inteligenca je včasih veliko bolj pomembna od mentalne, tam je srce in to je vodilo vsega. Poslušati svoje lastne občutke, si zaupati in verjeti vase je nekaj kar te bo vedno vodilo skozi življenje in temu se posveča čisto premalo pozornosti. Nekateri takih čutenj preprosto nimajo dovolj razvitih, zato pride do zaničevanja in posmehovanja, ker preprosto ni pravega razumevanja.
 4. Pumpkin

  COVID-19

  Glavno taborisce bo itak nov sistem k nam ga hocejo vsiliti, nekateri ocitno hocete biti del njega, da se boste pocutili bolj varno in sprejeto. Takrat se pa prava zabava sele zacne.
 5. Pumpkin

  COVID-19

  taki naivnezi bi vse sprejel, da se le vrnejo nazaj v "normalno stanje, a na koncu bodo imeli se manj pravic kot tisti na nasprotni strani.
 6. Pumpkin

  COVID-19

  https://andraz-tersek.si/hisicae-iz-kart/
 7. Pumpkin

  COVID-19

  po čem ti sploh sklepaš, da so sprejeli napačno odločitev? Samo zato, ker jih ni več in so bili necepljeni? Kaj misliš, da bi bilo meni žal če ripnem od covida, da se nisem cepila? Definitivno ne, k pride smrt pride in to je to, kaj me boli kurac.
 8. Pumpkin

  COVID-19

  kar nej delajo od doma, to bo fino
 9. Pumpkin

  COVID-19

  in ravno s testiranjem bi jo posledicno lahko, sepravi se sam daš v to pozicijo
 10. Pumpkin

  COVID-19

  caki a model se je sel dejansko testirat, ker je dobil tvegan stik na appu
 11. Pumpkin

  COVID-19

  seveda da nimajo, to so weak karakterji k bodo sprejeli še vse ostalo k bo sledilo v prihodnosti
 12. Pumpkin

  COVID-19

  nekateri rabijo nadzor in vlado nad njimi, drugace so nesposobni ziveti zivljenje
 13. Pumpkin

  COVID-19

  taki itak zuramo na privatkah, safe
 14. Pumpkin

  COVID-19

  na tega si pozabil
×
×
 • Ustvari novo...