Skoči na vsebino

amnesia

Šerif
 • Število vsebin

  582
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

amnesia je zmagal 26. junija

Bitje amnesia je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

182 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu amnesia

 • Stopnja
  Pervibrator - stroj za iztiskanje zraka iz betona.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ne rabi bit azijec, samo ultra fan medvedka puja
 2. epic je v mobile fortnite dodal nacin placevanja, ki gre mimo appla (apple vzame 30% od vsake transakcije) apple jih odstrani iz app store-a to je bil seveda bait, epic takoj sprozi sodni postopek in objavi ta video kmalu zatem jih iz stacune odstrani se google (isti razlog) epic tudi proti njim sprozi sodni postopek sicer mi gre sweeney na zivce, za to potezo bi mu pa stisnil eno racko ze zaradi carskega tajminga in pripravljenosti, apple in google sta namrec pod drobnogledom zaradi izkoriscanja monopolnega polozaja apple MSju ne dovoli xcloud funkcije v xbox appu, ker bi kao apple moral lastnorocno sprobat vsako igro, "zaradi varnosti uporabnikov" (malo cudno, da potem tud za service ala netflix nimajo istih pogojev)
 3. to samo pokaze, kdo igra na hard in kdo na very easy
 4. jaz sem ga vzel pri computeruniverse
 5. 77€ sem dal pri nemcih
 6. ej @sadhu sequencer zakaj so embeddani tweeti tako ozki? se mi zdi, da si enkrat nekaj spreminjal in da so taki od takrat twitter widget ima sirino 250px, povecaj na ene 450px in zadeva takoj izpade bolj normalno
 7. pa warnes games se ne bo prodajal, AT&T se je odlocil, da jih obdrzijo (ceprav imajo pufa 200 milijard al neki podobnega lol)
 8. @gorkyporky potrjujem quotano, garantiram, da bos zadovoljen
 9. modeli se itak nic ne naucijo iz svojih napak "Microsoft Surface Duo will not be available outside the US for now" dobesedno retardirana firma
×
×
 • Ustvari novo...