Skoči na vsebino

g. Profesor

Šerif
 • Število vsebin

  890
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  1

g. Profesor je zmagal 3. julija 2020

Bitje g. Profesor je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

880 Jezus

Več o članu g. Profesor

 • Butast stavek
  Profesor stare šole in veliki mojster zlih krofov.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. enkrat je bil na Zavviju smesno poceni Dark Souls Limited Edition za Xbox 360. uletim ves ponosen v Firelink Shrine, ker sem nekako premagal Asylum Demona in uzgem po NPCju Crestfallen Warriorju. model ni pozabil in me vsakic nalomil ko cucka. jebes to, dam na polico, mam za spomin art bukvico in sountrack CD, ko me je igra prelomila. blizal se je izid Darks Souls III in forum je gorel. pa sem rekel, dejmo se eno sanso, bomo pogoogleal, ker lik je 'najlazji', prednarocil pri Igabibi in dobil steelbook edition. magija me je odresila, v lifeu nisem igral boljse igre. ko sem koncal s trojko,
 2. platine: The Evil Within 1 & 2 The Last Guardian Shadow of the Colossus vse FromSoftware RDR2 vse offline trofeje
 3. osnovna razlicica za skor vse bose. win
 4. It Takes Two je igra za odrasle, Ratchet je igra za otroke. meni slednji kljub PS5 only vizuelno izgleda slabse, igralno pa sploh ni primerjave. It Takes Two je mojstrovina oz umetnina, vsak detalj je nastudiran v nulo. enostavno moras obrniti vsak koticek. couch or friend co-op only zadnji kos sem za 25 eur ubodel v BB Krsko, kako pa je prisla v Lj poslovalnico za prevzem, je pa umobolno bi ti jo posodil, sam sem jo ravno shareal naprej.
 5. pac, pred ocmi imam rahlo opitega Kojimo, kako je poleti hypeal DC. mislm, vec casa sem porabil, da sem prenesel game progress iz PS4 na PS5, kot plezal v eno in isto bazo na hribu in nazaj v DLC.
 6. platiniral It Takes Two kolko enih spominov na otroska in manj otroska leta, kako vrhunsko in genialno je zasnovana in sestavljena igra. treba je obrnit vsak koticek. 9,5/10 ceprav sem se duval, da bom nardil se en skozihod Death Stranding Dierctor's cut, se lahko Kojima na mrtvo napije in fukne v ribnik. po 120 urah, ki so sle za platino vanile, dobis za 10 eur polurni nateg na suho. prav ne morem verjet. Far Cry 6
 7. nepozabni spomini na prve skozihode
 8. isto se spomnim, kako so tu obolevel nad Pontiffom, jest sem ga pa z 'mal' srece ruknu v drugo. sam je zajeban. jebeni princeski sta mi pa spili kri in izcuzali voljo do zivljenja.
 9. good luck s Pontiffom in L&L jem. DS1 je ‘lazji’
×
×
 • Ustvari novo...