Skoči na vsebino

elrado

Rumeni jak
 • Število vsebin

  9
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu elrado

 • Butast stavek
  jadnik, ki se mu je posrečilo celih devet sporočil
 1. elrado

  Jazbina

  Dobil, me je čakala v kaslcu takoj zjutro. Sem že preletel nisem pa še začel resno brat. Pomoje se bom naričil za eno leto, potem pa vidimo kako naprej.
 2. Baldur's gate 1 Gothic 1 Fallout NV + vsi dodatki Ja ja vem dolgočasen sem, samo RPG :D.
 3. Na Kindla bukve lahko pošiljaš preko maila ali pa jih kupiš neposredno iz naprave. Mislim pa, da map Calibre še nima syncanih (nekoč sem bral nek razlog zakaj je tako, a se ne spomnim več). Mislim, da med mojim starim Kindle keyboardim in sedanjin (>5 let) paperwhitom 1st gen, ni bilo neke ogromne razlike v sw funkcijah. Mogoše je to pač to kar dobimo in pomoje sam reader nikoli ne bo neka splošna naprava ampak precej specifičen tool.
 4. elrado

  Jazbina

  Ne pričakujem kaj dosti od tega ampak sem vseeno naročil, da vidim kaj so spesnili. Če bo vsaj povprečna revija, bom kupoval, ker mi manjka nekaj takega za občasno.
 5. Ja ok zgleda pa še pri nas je na zalogi :). In ker sem smotan ne znam pogledat kako grafiko ima, tu je samo naziv AMD radeon???
 6. Hvala za tole, definitinvno zgleda zanimivo. Še kaj? Je še kdo kupoval kaj podobnega?
 7. Evo še jaz, priporočila za prenosnik, za domačo uporabo in seveda da zdrži čimdlje (trenutni Asus ima častitljivih 8 let). Uporava nekaj filmov, kaka igra, internet, šola, ... Cena nekje okoli 600 eur. Mate kako idejo? Leta 2012 sem prav tu dobil super priporočilo :D.
 8. elrado

  Računalniska periferija

  Hvala ti, tole sem večinoma že zgooglal, samo nisem vedel da je tako velika. Tipkam že sedaj slepo edino pomoje se bo potrebno navaditi na ravne stolpce. Ceno sem že sprejel, ker je Kinesis advantage podobno cenjena. @Stasis Hvala .
 9. elrado

  Računalniska periferija

  Ali uporablja kdo https://ergodox-ez.com/. Se odločam med Kinesis advantage 2 in Ergodox EZ in ker poznam 3 osebke z Kinesisom a nobenega z Ergodoxom iščem koga ki mi lahko pove ali celo pokaže tole firsthand. Ocene so odlične in sem že skoraj odločen za nakup a vseeno še malo kolebam.
×
×
 • Ustvari novo...