Skoči na vsebino

Car

Rumeni jak
 • Število vsebin

  161
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

21 Fant od fare

Več o članu Car

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Te agresivni e-bajki, ki gredo 60, 70km/h se prodajajo vojski, policiji, varnostnim družbam, STS kot Trafecta sta razkrila, če nebi dobili naročil s strani vojske in varnostnih organov, bi lahko zaprli vse skupaj. Greyp pa itak dela zgubo v Rimac group.
 2. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Kaj jaz to berem? Whats going on?
 3. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Tomos je zgrešu nišo z e-mopedom (do 45km/h). Juced Scorpion je pravi hit v usa med e-mopedi. Po obliki je podoben tomosovemu avtomatiku. Tukaj bi lahko koperčani kaj ustvarli. Sem pa prebral govorice, da so pri nemškem Juiced, kot oblikobvzel tomosov colibri. ps: prosim, ne spemaj z multi posti, ker to ni gnoj
 4. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Ti nisi n'kol slišal za Mate Rimca in Greyp kolesa Ali pa za Trifecta? Pa avstralski Stealth, pa taiwanski Sur Ron don't ring any bells? Problem je, da te extreme bikes se ne prodajajo dobro, ni zanimanja. Specialized alone z svojimi mtb in road e-bike proda več, kot vse naštete firme skupaj.
 5. Car

  Grafične kartice

  To je tko, kot bi motor od avta poganjal 24/7 kot električni generator. Sej kaj če mu bit, če je lepo hlajen. Finta je v dinamiki, video igre, če tudi bi jih teoretično 24/7 igral (ajd, bot namesto tebe igra), ni isto kot mining. Igra na trenutke rab max proc moči, na trenutke idla, v povprečju nikoli sam maximum konstantno. Mining non_stop konstantno žge gpu z max. močjo. Posledično pokajo membrane v tranzistorjih, ker mnogo hitreje privede do okvar. Tako v gpu kot v memory grafikulje. Veliko je RX470 in 480 končalo na smetiščih. Najdejo se kakšni frajerji na bolhi, ki prodajajo okvarjene in kao n'kol majnano na njih nVidia grafikulje so v splošnem bolj skp sestavljene kot AMD.
 6. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  @Mrvak 1. v EU je stroga omejitev 25km/h, proizvajalci niso neki pussiji, ker nebi znali narest hitrega motorja ampak kazni so zelo visoke in je bz izdelovat take motorje brez omejitev za razne mrvake 2. iz Taiwana si lahko naročiš SUR RON X BIKE, za okoli 4k ojrov elektro-kroska, brez pedal piči do 70km/h, pa ne pozabit odpret nove teme, za nova vozila 3. Avstralci ti lahko prodajo Stealth Bomber e-bike, DW predelan v elektro-kross, piči 90km/h, odlična stvar za vas samomorilske rednecke. V Aus ni omejitev, samo nevem, kako je z uvozom. Youtube je polen teh review.
 7. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  za goranna imam info tip, ki rad cross sestavlja mtb in road komponente. Gevenalle ponuja retro shifterje, ki lahko šiftajo mtb ali road derailleurje. Samo morajo biti montirani na Tektro STI ročkah in bremzah. Podoben je Retroshift cx2 (slednji sam za road groupe) edit: Retroshift je sedaj Gevenalle
 8. Car

  Grafične kartice

  Uporabili bomo njihov hw v znanstveno raziskovalne namene
 9. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  A to ste že vidl, kaj delajo roadiji?
 10. Na EGS poleg klasičnih enotedenskih brezplačnih dveh iger, sta še dve na voljo, malce bolj skriti v storu: SpellBreak in hiter FPS shooter Diabotical
 11. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Ja, smo ujel članek. To je bio-mehanik iz Radovljice, ki pripravlja pogonske sklope za kolesa. Trenutno njegova ketna omogoča od 7-10watt več kot konkurenca. Trenutno eksperimentira z ovalnimi gonilkami. Kar smo v gorskem svetu že videl in se uporablja že par let. Mogoče bo njegov naslednji izum instantni in silent pogon zadnjega huba (like Onyx in Id9 Hydra), kot to poznamo že nekaj let v MTB?
 12. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Poškodovana kašima na stenčios
×
×
 • Ustvari novo...