Skoči na vsebino

Car

Rumeni jak
 • Število vsebin

  176
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

30 Fant od fare

Več o članu Car

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Kupil sem ga že sestavljenega preko bolhe. Bila ugodna ponudba in se takoj zagrel. Imel ga bom kot sekundarni bike. Primarni gravel bom drugo leto spomlad nabavil, valjda z diski. Spd pedala pridejo, in sicer Shimano spd-520. Sam, da se malo bolj opogumim in najdem kakšne dobre čevlje za ugodno ceno. Gledam Fizik za spd pedala, cena 60, 70 eur
 2. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Moja nova pridobitev, retro gravel bike Marin Sausalito 58 CrMo okvir l.1996, na njem moderne komponente, Dropbar: BBB Inca 44cm carbon, Griptape: Cinelli Camouflage Ribbon, Groupset: Sram Rival 2x10, Shimano SRT V-Brakes, Sedež: Fabric Scoop Sport Shallow, Obročniki: Fulcrum Racing 7, Plašči: Challenge Gravel Grinder 700X38, Pedala: Nukeproof composite; Teža: 10,6kg
 3. Car

  Tema o e-mobilnosti

  Še mal o e-motorčkih, bl kroske se razvijajo
 4. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  A tole ima kaj resnice?
 5. Car

  [udarna] avto tema

  Nisi nam razkril model in letnik avtomobila. Golf 2 in Škoda Favorit se dajo tud cenej kot 23€ limarijo spedenat. Na živce mi gre enačenje, češ VW je isto Seat, Škoda, Audi. Že dolgo ne več. Kar spomnite se poznavalci, da je prvi Seat Leon 1.9TDI imel edini motor z 180KS (posebna serija 1.9 TDI blokov in svoj lastni mapping) in lsd pri prednjem pogonu. Pa Škoda nikoli ni imela resnejših problemov z 2.0TDI motorji, ker so vedeli, kje bo težava z turbinami in so uporabili drugačne (preizkušene) turibne. Medtem ko so kupci 2.0 TDI motorjev pri VW in Audi bili poizkusni zajčki (beta testerji) novih tehnologij. Pač je tko, da vozila VW so za maso ozr. beta testerje, ki se pol pizdijo nad banalnimi napačami. V Škode in Seat se sedaj vgrajujejo porodnih napak odpravljene mašine in ostale rešitve. Tudi Audi se je pridužil k tej politiki, da raje počakajo, da VW sort out stuff in se pol vgradi. Sej se ne čudim štorijam o nezanesljivosti VW, ker pač nekdo mora potestirat na mass scale njihove tehnološke rešitve. Tako se sedaj dodaja z ID.3 elektrificirano tehnologijo. Sorted out stuff bojo dobila Seat in Škoda. Audi ima svoj elektro stuff.
 6. Car

  [udarna] avto tema

  Mazda, ne Honda. Vidu v živo z svojimi lastnimi uči
 7. Car

  [udarna] avto tema

  Ne ti men glede japoncev, deli se ekskluzivno z japonske naročajo. Četudi rabiš šrauf za odbijač, ti servis nov odbijač z japonske naroč in še štrihanje. In šraufi so nestandardni pr Japoncih. Mazda ima tradicionalno podhranjene motorje. Kvaliteta izdelave, oblika in ergonomija pr mazdi je na visokem nivoju, a vse preplačaš. Ford je še najbolj soliden. Pa če smo pri VW, največ težav vVW skupini je pri VW in Audiju, najmanj pri Škodi in Seatu. Napake, ki si jih naštel so bile na VW avtih. Škoda in Seat imata precej manj takih serijskih napač.
 8. Car

  Grafične kartice

  Nekomu ima nedelujoča Amd grafična kartica še tržno vrednost. Only on Slo-tech inštitutu
 9. Car

  [udarna] avto tema

  Leon model, najcenej servis in deli ter kakovost izdelave. (nemci) Ford je soliden in pred Mazdo. Mazda daleč najslabša, drag servis, dragi deli, slab performans motorjev.
 10. Car

  [udarna] avto tema

  Zahvala gre glupim kitajcom, ki padajo na velik gril, tho
 11. Car

  Monitorji

  @Vodokotlič spodi je review portabilnega monitorja za v ruzak Zadeva omogoča 165Hz, IPS panel, mislim, da je na baterije, priklop preko Thunderbird priključka.
 12. tl; dr v Švici se živi mnogo slabše kot v Slo
 13. Car

  neuradna tema o kolesarjenju

  Cela ljubljanska kotlina je polna makedmskih cest. Najbolj znana makedamka v Lj je PST. Pa okol Lj hribčkov, Golovec, Rašica, Rožnik, pol izven proti Vrhniki, barje z ducat makedamk. Ni da ni.
×
×
 • Ustvari novo...