Skoči na vsebino

nejclp

Rumeni jak
 • Število vsebin

  59
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

3 Jogurt

Več o članu nejclp

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

101 ogledov profila
 1. No, tako sem to razumel že prej, torej preklicujem post o sarkazem detektorju. Povsem očitno je, da na vladozlomu namerno uporabijo enak način poročanja, kot ga prakticira nova24, saj to je point. Bistveno pri zadevi pa ni razkritje , da vlado podpirajo neonacisti, ampak dejstvo, da vlada podpira neonaciste.
 2. Se opravičujem, ampak če živiš v svetu, kjer nekdo očitno neironično izjavi: potem težko sproti kalibriraš sarkazem detektor.
 3. No, desnica je tele osebke povzdigovala kot zavedne, zaskrbljene državljane (tistega, ki je dvignil roko, pa označila za antifa infiltriranca,), tako da tole ni ravno spust na nivo Nove24.
 4. Vidim, da vas Zlatko Čordić izjemno zanima, predlagam, da si si kupite njegovo biografijo izpod peresa Jurija Hudolina, ali pa si jo sposodite v bližnji knjižnici: https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/299998976 https://www.dnevnik.si/1042892353
 5. No, naciji seveda veste, da še ni čas za nazi salut. Mora bit taprav tajming:
 6. Tako je! To lahko nesankcionirano počnejo zgolj janševi mediji.
 7. Ne vem, men so se tudi zdel bolj kot eni starejši občani, niti cobwebov nisem opazil na komolcih.
 8. Ne vem, meni se to zdi fake news: http://www.demokracija.si/fokus/bralec-anarhisti-ponoci-divjali-po-ljubljani-po-svoji-alternativni-proslavi-policija-nam-odgovarja-trenutno-se-neznani-storilci-preko-noci-prerezali-pnevmatike-vsaj-39-osebnih-vozil.html
 9. Entartete Kunst … term adopted in the 1920s by the Nazi Party in Germany to describe modern art. During the dictatorship of Adolf Hitler, German modernist art, including many works of internationally renowned artists, was removed from state-owned museums and banned in Nazi Germany on the grounds that such art was an "insult to German feeling", un-German, Jewish, or Communist in nature. Those identified as degenerate artists were subjected to sanctions that included being dismissed from teaching positions, being forbidden to exhibit or to sell their art, and in some cases being forbidden to produce art. https://en.wikipedia.org/wiki/Degenerate_art https://www.rt.com/news/407143-artist-breastfed-dog-fertilized-egg/ Umetnost je vzvišeno poslanstvo, ki zavezuje k fanatizmu.
 10. Hrbteničke nimaš, to je. Bi se pa pomoje ti v umlautih drl: ä ü, ä ü, ä ü!
 11. Mislm, da si bistvo mojega posta zgrešil. plus, lahko pa nekaj narediš in se izkažeš pred kameradi, , maš kle ponudbo, pa ga razkrinkaš, prasca:
 12. Ti še ni policaj roke lomil, anede? Plus, itak bo tožba, pa boš na koncu tudi ti plačal za tole zabavo.
 13. Res kekec, da dela tako primerjavo, Janull je vendar v prvih obrambnih linijah v boju proti fašizmu. Smrt fašizmu!
 14. Mah, Ustvarili več prihodkov kot kemična industrija: V kreativni ekonomiji v Sloveniji dela kar sedem odstotkov vseh zaposlenih, celoten kulturni in kreativni sektor (KKS) pa je v letu 2017 v Sloveniji ustvaril skoraj tri milijarde evrov prihodkov od prodaje, kar predstavlja 2,7 odstotka prihodkov, ustvarjenih v celotnem slovenskem gospodarstvu. S temi in drugimi podatki, analizami in načrti je postregla raziskava Statistična analiza kulturnega in kreativnega sektorja v Sloveniji 2009-17, ki je sploh prva in tudi najobsežnejša tovrstna raziskava pri nas. Pripravili so jo v Centru za kreativnost (CzK) v sodelovanju z Inštitutom za ekonomska raziskovanja (IER), podpisujejo pa jo dr. Nika Murovec, dr. Damjan Kavaš in dr. Tjaša Bartolj. Rezultati so strnjeni v posebni publikaciji, uredila pa jih je dr. Barbara Predan. https://www.vecer.com/ustvarili-vec-prihodkov-kot-kemicna-industrija-10178928
 15. nehite ž srat, pejte kdaj v gledališče, majo praviloma sponzorje https://www.drama.si/o-drami/drama_festival
×
×
 • Ustvari novo...