Skoči na vsebino

Bessie

Legenda
 • Število vsebin

  400
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

105 Jezus

Več o članu Bessie

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Danes mladina ne zna S/H... pa itak ne štekajo, jaz sem sem S/H naučil iz stripov in sem imel 5 v šoli, cirilico pa še danes znam
 2. Jaz vsake toliko kupim kakega AF za ta malo, da ga doda v zbirko... sem pa tja se najde kdo, ki drago prodaja celo kolekcijo, samo je predrago, da bi ji vse naenkrat kupil. Pa ja ni slab provod, edino eni smo navajeni prevoda iz juge, ker smo z njim pač rasli
 3. Iz 2017 Digital Foundry: Every PS4 Pro native 4K game tested Še malo novejši članek Every game with PS4 Pro support: resolution, FPS, HDR, enhancements and more Sem malo spucal spisek in pustil to kar je 4k ali blizu. Imo resolucija ni vse, če nisi dovolj blizu itak ne vidiš razlike, bolj se pozna HDR in FPS.
 4. Pač MS želi povedat, da ne bo na vseh Xboxih v 4k... Glede oznak...
 5. Days Gone ima po koncu, še nekaj dodatnih koncev stranskih zgodb
 6. Sicer Commander Genius teče na vsem živem
 7. Nekaj za @XEcutIor Commander Keen for Nintendo Switch
 8. Za še 1x več denarja, bi jaz pričakoval še 1x več vsebine... 40letal in 60letališč...
 9. Bessie

  LEGO

  Pride avgusta... https://www.promobricks.de/lego-71374-nintendo-konsole-nes-bilder/104768/
 10. Zaključil Z.O.E. ... proti koncu je treba kar fino gumbe pritiskat, sem zašvical full. Pol sem zagnal Erico... vmes sem sicer zaspal hehehe... pač ni ravno igra, ampak interaktiven filmček, ene 2 uri rabiš za en skozihod.
 11. Nisem te vrste zbiralec, da bi mi kaj manjkalo Ne sej ne, pač stripe, ki jih imam so nabrani mimogrede, ni pa da bi si delal neke kolekcije in podobno, tolk da zafilajo prostor na polici in sem pa tja zbudijo nostalgijo, ko sem vsak dan kakega kupil, na dopustu pa še zdaj kakšnega Tko, da hvala. Sicer je iz slike težko razbrati, če je kak tak, ki bi mi lahko manjkal. Imam pa par kolegov, ki bi jih mogoče zanimalo, sploh Dilan Dogi pa kaj drugega tudi... dej objav na svoje FB pa jim bom sharal.
×
×
 • Ustvari novo...