Skoči na vsebino

Shury

Rumeni jak
 • Število vsebin

  4
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

1 Jogurt

Več o članu Shury

 • Butast stavek
  sirota jerica s štirimi sporočilci
 1. Shury

  COVID-19

  Astra se je začasno nehala uporabljat, ker se je sumilo, da povzroča krvne strdke. Kar se je na koncu tudi izkazalo za resnično - pri 1 na 250.000 ljudi. Plus tega da krvni strdek ni insta smrt. Do danes je v Sloveniji za covidom zbolelo 257.000 ljudi, od tega jih je umrlo 4400. Kdor misli, da bo prej umrl zaradi cepiva kot pa covida, ima probleme z risk managementom.
 2. Shury

  COVID-19

  Js še do neke mere razumem, da je bil narod januarja skeptičen do "eksperimentalnih" cepiv, ampak sedaj se pa cepi že dobrega pol leta, porabljenih je bilo že več kot 3 milijarde odmerkov, prvi šus je dobilo že 25% svetovne populacije, pa ni glih da bi folk kr umiral po cepljenju.
 3. Shury

  EUROPEAN SUPER LEAGUE

  Večina igralcev in trenerjev se ni hotela izpostavljat že takoj v štartu, ker jim je bilo jasno da se bo po njih zlilo ogromno gnoja če se slučajno opredelijo za "napačno" stran. Millner si je to lahko privoščil, ker gre itak proti koncu kariere in ga boli đoko če ga fuknejo. Al pa Herrera, ki je samo zavzel stališče svojega kluba. Ostali so pa previdno molčali in čakali, da se klopčič vsaj malo razvije, čeprav si je ziher vsak mislil svoje.
 4. Shury

  EUROPEAN SUPER LEAGUE

  Svaka čast vsem, ki so tole preprečili. Danes je dober dan za evropski nogomet. Upam da se glavnim akterjem izrečejo tudi kakšne kazni.
×
×
 • Ustvari novo...