Skoči na vsebino

AMF

Rumeni jak
 • Število vsebin

  235
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

24 Fant od fare

Več o članu AMF

 • Stopnja
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Boš malo težje videl next gen grafiko na trenutni generaciji konzol
 2. AMF

  Naša mala greznica #9

  Čelsi bo imel v naslednji sezoni očitno zelo slabo gol razliko
 3. No ja... drugi časi, drugačna gejming kultura.
 4. Meni je tudi bela škatla bolj všeč.
 5. Moram poudarit, da sem fan Gearsov&Souls serije pa mi je bil prvi TLOU igra generacije. Pač... z lahkoto. Lahko pa tudi zaključiva z TLOU debato in se strinjava, da je nekomu igra dobra, drugemu "ne". In upava oba na to, da bo Sušima vse kar bi morala biti AC serija. Za začetek dobra igra.
 6. Preigral bom samo 1x in to na survival, ker mi je zadeva preprosto dolgočasna. Še 1xnapišem, da nimam problema z zgodbo (bi si želel, da se stvari razpletejo drugače? Ja) ampak, meni je gameplay tako gnil in je IMO kr trejdmark ND iger. Mi je pa lažje igrati igro s slabim gameplayom in zanimivo zgodbo, kot pa obratno. Gears 5 je en tak lep primer, ko zadeva po berserker šefu postane bedna do amena.
 7. Glej... če me ima sovražnik na muhi in ne pošlje v smer moje glave šibro ne morem napisati, da je AI kaj drugega, kot slab pa lahko žvižga in call outa mojo pozicijo med tem k mu merim lok v faco z enga metra.
 8. No, če se ti zdi gameplay in AI dober v TLOU2 potem imaš res nizke standarde in upam, da ne boš razočaran nad Sušimo.
 9. Popust za Commandose na GOGu: 7CNYVPD8HWNTSFA968 Še za remaster 2ke MWPA4VNHQ8U6VLT1LU
 10. AMF

  Pravkar pogledano

  Prvi del je bil tudi meni najboljši. @MihaKihot imo je to storila mafija.
 11. Zdejle sem proti koncu TLOU2 pa sem nad zadevo res razočaran, ampak bi šel rajši še 1x skozi to igro, kot pa Odisejo.
×
×
 • Ustvari novo...