Skoči na vsebino

Waslich

Vesoljc
 • Število vsebin

  79
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

10 Tabornik

Več o članu Waslich

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Moram rečt, da sem presenečen nad trmo... sem pričakoval da bodo protesti s poletjem odšli na morje. Ampak IMO so preveč radikalni, da bi pridobili na svojo stran zmerne (levo) sredinske volilce... tako da po mojem niso nek vpliven faktor. Ne bodo zrušili vlade.
 2. Debata migracije v letu 2020 je politična debata. Jaz sem desničar (več ali manj), pa mi na kraj pameti ne bi padlo, da bi v OŠ frocovju pametoval in moraliziral o vrednotah, ki so meni blizu. Jaz sem tudi hodil v OŠ (malo v jugi malo v sLOLveniji), pa političnih debat se ni noben dotikal. Ok, če izovzamemo obsedenost z NOB, za časa yuge. Toršica angleščine naj uči angleško, ne pa da ima za časa pouka politično predavanje v slovenščini.
 3. OŠ IMO v sLOLveniji niso tako slabe, če izovzamemo dejstvo, da tovarišice se čutijo dolžne prati možgane mladcem. Vem za primer, ko je tovarišica angleščine, pri pouku v SLOVENŠČINI predavala kako moramo biti odprti do migrantov ipd. Kaj ima ena glupača iz pedagoške za imet politična predavanja v OŠ, to lahko samo v sLOLveniji. Pa morda še v Rusiju. Če ostanemo v evropi.
 4. IG stran prizadetih najstnikov, ki modrujejo o politiki.
 5. 1)Poslanska skupina nima namena zapustit koalicije. Ta je trenutno najmočnejši organ v stranki. In sodeč po odzivu Pivčeve, vaše mokre sanje, da bo zapustila koalicijo, so odveč. 2) Spet ena teza iz riti. Nič ne rabiš za sodni nalog za preiskovanje. Rabiš samo dobro motiviranega sodnika, da si vzame čas, da ti zagreni življenje.
 6. Hišno preiskavo ti odredi sodnik. In za to ne rabiš imeti neke bulletproof dokaze o kaznivih dejanjih, da dobiš nalog.
 7. in to sklepaš po čem? Po mojih info (in to niso Pop TV, Mladina ali twitter), DeSUS misli vztrajati do 2022.
 8. Če hočeš volitve, moraš torpedirat Janšo. Drugače ne bo šlo.
 9. Če delaš preiskavo na podlagi oddaj tipa Tarča in na podlagi ovadbe Mladine... zraven pa to mediji zvedo pred vlado, potem itak ti je jasno da to dela folk, ki je v JU politično profiliran. Zgodilo se itak ne bo nič. Se pa bo zdaj 2 leti nabijalo po dolgem in po čez o "aferi" maske.
 10. Ne, policija se je začela špilati politične igrice in Hojs tega ni mogel oziroma znal preprečiti. Zato je odstopil.
 11. Waslich

  COVID-19

  Nism dosti falil Sicer vir je Janša
 12. Waslich

  COVID-19

  Jutri baje bomo na 16+ okuženih.
 13. Waslich

  COVID-19

  Kaj folk bo umrl, če za eno leto ne grejo na kroaško? Pričakujem, da v roku enga mesca se nam zgodi Bergamo.
 14. Predvsem folk, ki jih financira država. NVO in folk, ki ima status kulturnika.
×
×
 • Ustvari novo...