Skoči na vsebino

Waslich

Vesoljc
 • Število vsebin

  795
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

189 Tabornik

Več o članu Waslich

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Waslich

  COVID-19

  AFAIK so se na veliko bombali s kitajskim Sinofarmom. Si ga dobil takoj že januarja/februarja. Če si hotel Pfizer ali kaj drugega pa si moral čakat.
 2. Waslich

  COVID-19

  Tam v Srbiji so se množično cepili s kitajskim cepivom, ki je po učinkovitosti zelo vprašljiv. To vem tudi jaz iz prve roke.
 3. Waslich

  iOS

  Upal sem na "revolucijo" z robovi Iphona Pro. Manjši rob in morda ne več tisti kvadratek s kamerami in senzorji na zgornjem delu.
 4. Waslich

  iOS

  Gledamo! iWatch isti kot vsako leto
 5. Volil boš lahko s QR kodo, ki bo izkazovala članstvo v SDSu. V nasprotnem primeru te čaka pendrek. LP Demokracija 21. stoletja.
 6. Waslich

  COVID-19

  Ne. Ve se, da lahko čipiran tudi širi virus, ampak zaenkrat ni neke natančne študije o tem koliko dejansko ga širi. Antivaxerji so to novico zagrabili in posplošili v "brezveze se je cepit, ker cepljen enako širi virus kot necepljen".
 7. Waslich

  COVID-19

  Jaz sem AZ. Pa če bi vedel, da bi 3 tedne kasneje lahko izbiral med cepivi, bi počakal. Moderna ali Pfizer. JJ je po mojem najslabši izmed teh.
 8. Janša bo skoraj 100% dobil podoben procent kot na zadnjih volitvah. Se vidi, da ne poznaš volilne baze Janše Pri levih strankah težko kaj napovedati. LMŠ bo verjetno spušil ful, pridobila pa bosta SD in Levica. Nsi ja.. na njihovih standardnih 7%. SMC, SNS in Desus verjetno papa. SAB bo verjetno dobil unih ušivih 4%. Vendar je vprašanje kdo vse bo uletel na volitve. Pivec/POS na desni in random kandidat levice na levi. Nek dežurni Cerar/Janković/Šarec iz prejšnih volitev.
 9. ni dvakrat za rečt, da na koncu bodo dobili tisti 4,00% glasov. Pa tudi SAB ne bi škodilo, če bi odšel na smetišče zgodovine.
 10. Waslich

  COVID-19

  Ok živi naprej v tvojem imaginarnem svetu. Bmk.
 11. Waslich

  COVID-19

  Ne. V veliki večini primerov je pri cepljenih oblika bolezni blažja. To pomeni, da koncentracija virusa v telesu je tudi manjša, kar pomeni potem tudi manjši potencialni raznos virusa v okolico. Poznam primere (osebno), ki so cepljeni fasali kovid in niso okužili nobenega, kljub temu da so bili v tesnem stiku. Kot necepljen sanjaj, da ti to uspe. SIcer že pri mrtvih v Angliji, vidim da si šel mimo mojega odgovora, kar jasno pove da ti ni jasno točno s kakšnimi podatki ti opletaš.
 12. Waslich

  COVID-19

  seveda, če je 90% folka nad 70 let cepljenih. Logika ti malo peša vidim.
 13. Waslich

  COVID-19

  Je splošno znano že iz Anglije, da cepljenji na polno zbolevajo. Samo a) veliko manj šans, da pristaneš v bolnico in b) Si veliko manj ali sploh nisi kužen
 14. Waslich

  COVID-19

  Če imaš proti telesa, še ne pomeni, da si imun. Če jih nimaš, še ne pomeni da nisi imun. Vsaj tako mi je ena zdravnica razlagala. Tako, da sama protitelesa niso vedno objektivni indikator imunosti. Je pa verjetno nekje splošno sprejeto, da za 6 mescev si 100% imun, dlje od tega pa je odvisno od tvojega telesa. Nekateri so verjetno imuni celo življenje, drugi morda ne več kot 6 mesecev.
 15. Waslich

  COVID-19

  administrativno pol leta. Imunost pri prebolevnikih je verjetno zelo odvisna od posameznega človeka in njegovega imunskega sistema. Samo zgleda, da tisti ki so fasali covid prejšno jesen/zimo/pomlad, so zgleda zaenkrat safe.
×
×
 • Ustvari novo...