Skoči na vsebino

Waslich

Vesoljc
 • Število vsebin

  383
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

81 Jogurt

Več o članu Waslich

 • Stopnja
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. VG častilec JLA. Kdo bi si mislil. Drugače je ene 200k folka, ki se jim jebe za ukrepe in vzdržujejo številke v dobri kondiciji.
 2. Kolikor vem ne moreš delat referenduma na področju javnih financ. Tako, da je to bolj show za plebs.
 3. Na to sem tudi jaz pomislil. Kakšne travme moraš doživljat, da se greš take retardirane scene. Sej tudi meni grejo Fajonka in npr Xharac na živce... ampak na kraj pameti mi ne bi prišlo, da bi se šel take otročarije. Eni res bi rabili enga psihologa... ker majkemi, da moraš met hude probleme, če se greš tak politični aktivizem.
 4. Haha... fižolojedci... Mi rupentinčani se bomo fixali že za NY. In your fejs!
 5. Waslich

  COVID-19

  Enkrat je bilo govora na eni oddaji, da ene 200k folka ne jebe žive sile kar se tiče se držanja ukrepov. Pa kolikor slišim... eni so res neumni. Naprimer so asimptomatski, "morajo" it v službo, potem froce dajo tašči ali lastni mami. Seštej 1+1 kaj se potem zgodi.
 6. Sej zato je bil to eden od razlogov, da gremo v NATO Čeprav IMO proti regionalnim balkanskim papkom, bi bila dovolj dobra. Partizanska vojska v 21. stoletju je neizvedljiva, ker način vojskovanja je drugačen kot leta 1940.
 7. Če bi Slovenija hotela imeti "samostojno" vojsko, pa da bi bila na nekem spodobnem nivoju, bi potrebovali 3-4% BDP izdatkov za njo. Keri politik v Sloveniji bi se šel to? Zato se je potem tudi odločilo, da v okviru NATA razvijemo le določene branže vojske. Za ostalo pa gre v okviru kolektivne obrambe NATA.
 8. War on terror je bil direkten napad na afganistan. Torej je bila ena invazija že pred Irakom. Kdaj dejansko je bil napad na Irak je irilevanten, ker se je vedlo že dalj časa, da ga bodo američani napadli. Nenazadnje so ga napadli PRED referendumom v sloveniji. Nismo vedeli, da rabimo delež BDPja NATU? Kakšen delež Natu? Priporočeno je, da se da 2% BDPja vojsko... ne pa NATU. Dej človek, ti kr neki na pamet klamfaš in se obešaš na neke časovne okvire, ki sploh niso bistveni.
 9. Waslich

  COVID-19

  No da me ne boš jebal.. to je za italijo
 10. Waslich

  COVID-19

  Se mi ne da guglat, ampak spomladi je bil en članek v enem znanem tujem mediju na to temo. Odstopanja vsakoletnega povprečja smrti so v nekaterih državah (bila) ogromna.
 11. Waslich

  COVID-19

  Tvoja razlaga make zero sense. V vseh državah imaš letos občutno odstopanje od večletnega povprečja smrti na leto. Tako, da to tvoje metanje številk nima nobenega logičnega smisla.
 12. Waslich

  COVID-19

  Opravičilo sprejeto.
 13. Waslich

  COVID-19

  Ja res... 60 mrtvih na dan. No biggie.
 14. Waslich

  COVID-19

  Novo žarišče v Postojni. Vir okužb? Sedmina V slolveniji bi lahko posneli nov film Dumb and Dumber.
×
×
 • Ustvari novo...