Skoči na vsebino

Waslich

Vesoljc
 • Število vsebin

  102
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

24 Fant od fare

Več o članu Waslich

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Waslich

  COVID-19

  Open air diskači so že dalj časa. Tako v Sloveniji kot na Hrvaškem.
 2. Waslich

  COVID-19

  Ja, od tega je 13 med mladimi (15-24 let). Da bi zaprli diskače, to je očitno misija nemogoče.
 3. Waslich

  COVID-19

  +folk, ki je umrl zaradi korone s slumih, jih sigurno niso testirali. Tako, da ne moreš oceniti nič. Sicer Deutch Welle. Že to pove vse.
 4. tipčk je malo debilen, kot vsi novinarji v dolini šentflorijanski. On sicer za časa oddaje "trenja" je bil bolj lev... potem počasi, ko je malo vklopil možgane in videl situacijo v Sloveniji, so postajale njegove oddaje vedno bolj desno usmerjene. Kmalu so prišle sankcije in so ga iz Pop TVja nogirali. Bojda je posredoval Golobič. Potem je imel na RTV Pogledi Slovenije s katerimi je postal kr dost vpliven (naprimer oddaja o lesu, ko so po tej oddaji, ko so čez noč postali vsi podjetniki, ki so si izmišljevali lesne izdelke). Ker je bil precej anti commie nastrojen itak ni mogel dolgo tam ostati in potem šel na Planet, kjer je vodil brezvezen dnevnik. Ko je planet prevzela leva opcija je potem spet dobil nogo. Ostalo je zgodovina. Je pa postal dost patetičen s tem vijuganjem levo desno. Pertinač je podobna perla.
 5. Waslich

  ZDA vs Evropa

  A ni fora, da v kolikor daš polog višji od določenega zneska, je banka dolžna javiti na urad za preprečevanje pranje denarja? A Furs je kar direktno povezan z IT sistemi vseh rupetinskih bank? Nevem, če je to pravno formalno vzdržno.
 6. tip itak ne loči med angleži in američani... Je malo zamešal Pa Heretik malo umiri konje s tvojim nebulozami, nismo na gnoju.
 7. Waslich

  COVID-19

  trači. Sej verjetno so fake news. Čeprav možno, da je kakšen dogovor, da če po tem datumu zagusti, potem Hrvaška ne bo sikala, če se zaprejo meje. Samo, da se to zgodi IMO mora bit situacija dol občutno slabša kot sedaj.
 8. Waslich

  COVID-19

  To sem tudi jaz slišal. Da je dogovor z hrvaško, da pustimo odprte meje do takrat "no matter what" in potem se zapre.
 9. Če še kmjr pravi, da je Levica za en kurac, potem se lahko tema zaklene.
 10. in misliš, da bo s kakšno Fajonko kaj drugače? Preveč populizma furajo za real politik.
 11. Glede na videno pri prejšni koaliciji, bi jaz rekel da so nezanesljivi.
 12. tudi, če grejo "uradno" v koalicijo, bodo še vedno furali opozicijo v koaliciji. Če se gredo kot stranka "establišmenta", bodo začeli izgubljati podporo. In to oni vejo. Nočeš imet takega koalicijskega partnerja. Ampak ja, če je program "samo da ne Janša", potem se pač greš to. Samo potem ne se jokat, da koalicija pade in pride Ljubljeni vodja na premierski položaj. Potem pa spet protesti o prihoda fašizma.
 13. Levica bo na naslednjih volitvah verjetno spet furala koalicija + levica. Tako da ta "večina" je dosti bolj krhka kot same številke to nakazujejo.
 14. Tipčk je "zaposlen" v kulturi. Država mu plačuje prispevke v kolikor ima prihodke manjše od 20k na leto. Hkrati ima prijavljeno društvo preko katerega dobi denar od koncertov al česarkoli že. Povedano po domače, nategunska pjavka prisesana na državni proračun. Zato je tudi motiviran, da na področju kulture ostane tako kot je. + verjetno ima v agendi kandidirati na naslednjih državnozborskih volitvah za poslanca v stranki Levica in mu pride prav "reklama" kot zastavonoša protestnikov. Sej Jenull verjetno cilja enako.
×
×
 • Ustvari novo...