Skoči na vsebino

Waslich

Vesoljc
 • Število vsebin

  899
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

301 Fant od fare

Več o članu Waslich

 • Butast stavek
  mini ritka, dirkalne nogce

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sicer res, da pri njemu imaš občutek, da je bil v politiki pol stoletja, ampak tip ima 61 let. Torej ni še ravno za v penzijo. Na žalost.
 2. Waslich

  Nostalgija

  Včasih na srednjo šolo. Samo potem gledam big pikčr, si snamem roza očala in pridem back to reality. Sicer ni dobro (preveč) razmišljati o preteklosti, ker v večini primerov ti ostanejo samo dobri spomini in to je potem recept za depro.
 3. Model... ta direktiva nima veze s tem debilnim zakonom.
 4. svobodni smo! Predlog zakona o evidencah dela: čaka nas obvezno »štempljanje« Minister za delo Luka Mesec pravi, da bodo na predlog zakona še en mesec sprejemali predloge in popravke, prav tako "se lahko pogovarjamo" o drugačnih določitvah v svobodnejših poklicih Lana Dakić Do zdaj so imeli vaši zaposleni svobodo pri določanju delovnega časa, saj je bolj pomembno opravljeno delo kot navzočnost zaposlenega v pisarni, zdaj pa bo vlada Roberta Goloba to svobodo omejila. Ministrstvo za delo, ki ga vodi Luka Mesec, je namreč pripravilo zakon
 5. Waslich

  Dober foodie v LJ

  zanimivo.. jaz sem vedno mislil, da rozaslon je v lastih dveh slovencev, ki so bili dalj časa (ali ful potovali) na tajsko in potem tle kot poslovno priložnost odprli restoran(e).
 6. višji davki, več birokracije in nižje plače.
 7. Zgolj na papirju. In ne, tega ti ne boš spremenil.
 8. Waslich

  Ne-NBA košarka

  Kot da bi gledal USA-Cambodia tekmo...
 9. Waslich

  NBA tema

  Tipu se je sezona maximalno dobro poklopila, sploh v playoffu. Jaz štekam, da Dallas ni hotel podaljšati pogodbe lansko poletje, ker tip je bil v playoffu polom. Samo tega pač ne moreš predvidet. Sicer nisem mislil, da je tip tako neumen, da bo šel stran.
 10. To bi morali narediti eno sito. Nevem... da npr ali te predlaga ena parlamentarna stranka, ali pa da kandidiraš s 50.000 podpisi. Kej tazga. Potem razni Murkoti ne bi prišli čez.
 11. Ne bit salty, ker resnica boli. Embrace the truth.
 12. + Romana Tomc je kandidirala na prejšnih volitvah.
 13. Za razliko od tebe jaz gledam tuje medije. In Jajo je bil v teh dveh letih bolj relevanten , kot vsi levi premierji od Drnovška naprej. Pa IMO se Drnovška še precej overrejta s tega vidika. Slovenski levi politiki so zelo medli in introvertirani in se praktično ne izpostavljajo. Temu pri nas mediji pravijo, da ravnajo v skladu z jedrno evropo. Beri čičajo, so tiho in prikimavajo kar pravita Šilc (mislim Šolc) in Makron. Tebi se ti zdijo v dolini šentflorijanski zelo suvereni, ampak tak vtis dobiš ker jim domači mediji in civilna družba držita štango in se realnost zelo izkrivlja.
 14. Waslich

  NBA tema

  Sej, če bo prišel, bo itak na veteranski pogodbi. I guess.
 15. Waslich

  NBA tema

  Wiseman je AFAIK še vedno uganka. Bomo vidli. Ampak ja, naslednje leto bodo vsekakor še nevarni.
×
×
 • Ustvari novo...