Skoči na vsebino

Waslich

Vesoljc
 • Število vsebin

  625
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

172 Tabornik

Več o članu Waslich

 • Butast stavek
  obožuje doručak in druge zmlete bradavice.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. 30 sekund googlanja. Spizdi glupan.
 2. Dej model ali začni argumentirat ali spizdi na gnoj.
 3. Kaj torej, če ne bi bilo luke, ne bi bilo podjetij? Sicer uspešen razvoj temelji na malem in srednjem podjetništvu in ne na podlagi ustvarjanju podjetij po partijski direktivi. Sever italije je po 2. svetovni vojni obogatel z malim podjetništvom, ki je potem tudi v nekaterih primerih privedlo do velikih korporacij. Slovenska obala bi lahko temeljila na turizmu in malem podjetništvu. Ampak ja, to v okviru komunizma ni bilo izvedljivo. Sicer na obali NI služb, to ti pove veliko koliko dejansko luka vpliva na lokalno gospodarstvo. Pa btw firme, ki si naštel, so ali propadle ali pripo
 4. Moraš štekat kontekst. Jugoslovane je po letu 1954 pekla ritka, ker so spušili Trst in so potem šli v klasičnem komunističnem stilu v "revanšo" z ustvarjanjem nadomestnega Trsta s Koprom kot sredozemskim Hamburgom. Se strinjam, da tole ustvarjanje nove Luke iz nule, je bila brca v temo. Prevelik poseg v okolje s premajhnimi pozitivnimi eksternalijami. Samo ta teza je na rdeči obali zelo nepopularna.
 5. Vesel ti pove kakšno govno je slovenska medijska scena. Predvsem MSM. Če si naš te bomo branili, če nisi, te bomo napadali s (fiktivnimi) aferami. Če bi to delal en javni funkcionar v okviru Janševe vlade, bi ga na 24KULtv pozivali na javni linč. Tako pa so to afero mirno ignorirali. Nevem kje si ti zdaj našel SDS. Očitno imate toliko glavo v riti (KUL jasno po italijansko rit) Kahli Erjavcu, da ne znate štet 1+1. A danes ti je uspelo vstat zjutraj, ne da bi prvo pomislil na Janšo?
 6. To sem jaz navajal dejstva. Nevem kaj je zdaj tukaj ad hominem napad na Vesela. Tip je fušal brez dovoljenja KPK in po zakonu niti ne bi smel fušat. Da se je sestajal z Galetom je to tudi sam priznal. Kar dela svit pa žali na ravni enega retardiranega najstnika v telesu 30+ letnega osla. Tako, da bitch please.
 7. Jaz sem linija razuma. Tako, da prosim bodimo točni.
 8. Ko ni argumentov, se pač zatekaš na ad hominem napade. S tem dokazuješ, da imam prav.
 9. Taisto računsko sodišče, ki ga vodi tip ki "fuša" za 250K na leto na FIFI in za katerega se ve, da se je še pred "aferami" sestajal z Galetom. Cool story bro. Če bi bilo dejansko kaj, bi že zdavnaj "dejstva" metali vn na 24KULtv in RTVslo. To so politikantske floskuke. Samo verjamem, da ti tega ne štekaš.
 10. pa to govori en, ki ima rit v Leninovi (!!!) glavi
 11. Za Dražgoše še lahko razumem, ampak da se greš klanjat Kidriču, moraš res imet šrauf v glavi.
 12. +1 Večji del JJ hardlinerjev bo potem volilo #minime JJ Logarja. Ni da se bo volilna baza SDS prelila v SD in Levico.
 13. Bolje Janezova, kot tebi ljuba Kahlova.
 14. Edini, ki imajo interes za predčasne volitve v KULu, je Levica. I see, I've hit the nail on the head.
 15. In to ti ocenjuješ na podlagi česa? Meni se zdi, da je ta tvoja "analiza" bolj nek tolažilen denial, da ti tebi ljuba opcija, sposobna dati za PV tako govno kot je Kahla. Hud reality check, vem.
×
×
 • Ustvari novo...