Skoči na vsebino

Babica Zima

Rumeni jak
 • Število vsebin

  175
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

137 Tabornik

Več o članu Babica Zima

 • Butast stavek
  Ni le taker, pač pa tudi giver!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 486 vohunjenj
 1. Olimpija jih je najbrž prodala 500. So pa zmagal superpokal.
 2. Babica Zima

  Rog pada

  Kratek izlet iz Kopra v Trst ti razkrije v kako drugačnih dimenzijah živimo. Koper je nastlan s temi odurnimi panoji, medtem ko jih v vpadnici v Trst ni. Panojev je veliko na Češkem, na Madžarskem manj. V Avstriji in Nemčiji je po spominu zadeva mnogo bolj odmerjena. Te odurne reklame so razpasene samo v postsocialističnih državah, kjer je folk zaradi umanjka sadnega jogurta še vedno fasciniran nad možnostmi in iluzijo ki jo prodaja kapitalizem.
 3. Babica Zima

  Rog pada

  Hvala za vaše mnenje, ampak žal je invalidno, saj ste ravnokar izpostavili najbolj odurno stvar v mestu. Celovška je tako kot vse vpadnice največje smeti, povsod te kurčevi jumbo plakati nobene vedute mesta, še tam kjer niso pročelja prelepljena so pa običajno polna razpadajočih fasad. Za nas, ki že celo življenje živimo v LJ, je LJ lepa in domača, a če pogledamo objektivno ali pa se postavimo v čevlje tujca, ki se pripelje v Ljubljano je lahko edini odziv: "What the fuck is this piece of Balkan crap with golden buildings next to 100 year old deteriorating facades snug between Eurospin jumbos..."
 4. To se strinjam, ker bi se lepo vklopil v to pomlajeno zasedbo. Je pa res da bosta na račun Alibegovića zdaj upam Ščuka in Radović dobil več minut.
 5. Babica Zima

  Rog pada

  To je 52min čistega užitka. Privošči si ga na busu, avtu, rolerjih. Lahko pa mal povzamem: -novi Rog je super de, ker bodo zdej mela stanovanja na Trubarjevi duplo ceno, de. -bede ni blo v rogu k ao ga spraznl, ne vem a je bil kdo tm,ampak moji sterje pooblasceni so odrasli ljudje in so podpisal papir da ni blo dobenga -škoda je ker se Šiškarji ne razumete z lastnikom zelenic, morte mal premislt kaj je dobr za vs de, a mu pustite gradit tiste ster bloke,kar itak ni nc, alpa mate šavje, ker zanalšč ne kosi trave, de. -lublana ne bo gradila dobenih studentskih domov de, to je stvar drzave. Lublana je studentom prijazno mesto, ma tretjo najboljso univerzo na svetu, de -Mercator v Polju je najboljsi Mercator de, tud jz grem kdaj se tja. -lublana bo dala razpis za 200 neprofitnih stanovan de, prcakujem 2000 prijav.vsak deseti dobi, de.
 6. Se strinjam. Klobučar je imel na madzarskem (ja ok, madzarska, nima veze) zlo solidne stevilke. Ne bo v Olimpiji noben faktor, ampak za izkusnje iz klopi in za bolj kakovosten trening za male pare, cist solidna izbira. Se mi zdi da Pijani Đani ve kaj dela, se mi zdi da je letos en dobr balance mladega in izkusenega, je pa s crnci vedno mal riziko glede motiva pa želje I guess. Bomo videli. Sicer pa priporočam tale pogovor na Delu z Brozovićem pa Vilfanom. Velik resnic povedanih. https://youtu.be/2aIKFQF4EW0?si=cTRGRWCjLc7DqXFK
 7. Babica Zima

  Rog pada

  V posluh dajem tale izjemen pogovor štirih RŠevcev z županom na njegovem srečanju z občani v novem Centru Rog. Nivo odmaknjenosti Zokija od realnega sveta je nor. Gold prispevek, max fun. https://radiostudent.si/politika/odprti-politicni-termin/od-roga-do-roba?fbclid=IwAR1NMUGOeebrJ4g0D3cG-XTNXwbfn4UD79FgrhrCjP0xt7e_VLoMX9UBazc
 8. Mah, užitek ga je gledat ko igra košarko, kurčenje je pač del igre. Je med najboljšimi na svetu, te sudci so pa pod nivojem in štekam da mu grejo na rac. Dokler zarad tega ne trpi igra na pomembnih tekmah je dost vseen. Tole danes je bila mal blamaža, ampak ni pa krize. Samar 13min, Glas 7, Dimec 16. Mal je torej uspel spočit nosilce, kar je tud neki vredno. Na takih turnirjih je vedno ena težka tekma in to pač ni bla ta. To bo četrtfinale, ki bi blo težko proti Kanadi, Latviji al pa Španiji. IMO isti kurac. Zlo različne ekipe, vse pa premagljive s pravim pristopom. Nobena tekma ne bi bla pa fix. Mogoče zna bit problem mal samozavest po tej blamaži, ampak upam da ne. Majo da se strgajo, vsekakor je pa tud četrtfinale že soliden uspeh.
 9. Ja ni še rečeno nič ker je v uni skupini vse pomešan, ampak najbrž Kanada premaga Španijo, torej v primeru zmage dobijo Latvijo, v primeru poraza pa Kanado. če Kanada izgubi, dobijo v primeru zmage Španijo, v primeru poraza pa Latvijo.
 10. Noro ja. In v skupini Srbija, Dominikanska, Porto Rico in Italija isto. Kar pomeni da se lahko zgodi, da bodo edine evropske ekipe, ki bodo šle naprej Slovenija, Nemčija in Litva. Malo verjetno, a mogoče.
 11. Dajmo en shout out za Dimca, ki v tem zadnjem napadu ni izgubil žoge na skoku.
 12. Nemci so torej že v četrtfinalu, mi si ga z zmago nad Avstralijo tudi zagotovimo. Noro sem živčen. Danes se bo videlo a so konkurenčni al so flop. Če oziji zmagajo za 5-10 pa v bistvu ne bomo vedeli nič, haha.
 13. Sej pomoje spoloh ne bo, razen če bo Tobey mel favle.
 14. Ne vem, saj verjetno imaš prav, ampak se ne bi čisto strinjal. Ključni igralci imajo izkušnje in skill, prime Poli je pa hud asset, ki pač lahko prinese razliko, v mladih igralcih je pa velik talenta. Tko da s timsko igro, izkušnjami in dobro taktiko se lahko skrije manjko v kvaliteti. Se mi zdi da je eurobasket17 kr dokaz. Ni pa valda to nujno. S Čanetom bi bli že mal zastrašujoči, ampak smo vidl lani da ce glava ni prava nima veze kaj mas v ekipi. Jz računam da letos ne bodo taki debili. Tko pa bodo te clutch tekme bolj ali manj odvisne od dnevnih form.
 15. Sej smo že igrali pripravljalno proti Japanu
×
×
 • Ustvari novo...