Skoči na vsebino

Babica Zima

Rumeni jak
 • Število vsebin

  73
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

31 Jogurt

Več o članu Babica Zima

 • Butast stavek
  Ni le taker, pač pa tudi giver!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 261 vohunjenj
 1. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Zlo zanimiva epizoda Blokade, kjer gostijo Luko Bassina. Vse od ŠKLja, do reprezentance. Priporoč. https://podcastblokada.simplecast.com/episodes/polcas-luka-bassin
 2. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Se strinjam. Imel je intervju za MMC (https://www.rtvslo.si/sport/brown-tako-v-evropskem-pokalu-kot-v-aba-smo-sposobni-priti-med-najboljse-stiri/548507) , izpade fajn model, ampak vprašanje kok ma talenta. Njegove predstave precej nihajo. Včeri je bil res za pozabit, še bolj Jones, ki je sicer kr doprinos.
 3. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Kako ste doživeli tekmo palčka Olimpije proti velikanu Bologni. Men se zdi, da so se še kar dobr zoperstavil, čeprav so bli v napadu res bogi. Teodosića so praktično izničil ampak pozabil na druge igralce, Belineli je pa itak neustavljiv bil. Ne vem a je bil slb šut posledica garanja v obrambi al res niso mel svojega dne. Kakorkoli, fajn da so take ekipe spet nazaj, upam pa da bodo premagal Buducnost.
 4. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Ja konkretnega centra ala Mathiang Olimpija res pogreša. Kadar jim šut leti kot proti Megi to ni problem, je pa problem, ko jim ne. Aba je močna in prav je tako, so le košarkarske velesile tukaj doma. Škoda je edinole, ker so ekipe ala Zvezda in Mornar močno sloneče na tuji sili, na srečo pri Olimpiji ni več čisto tako. Seveda pa je jasno, da brez kvalitetnih tujcev ne more biti niti kvalitnetne lige, ker tudi veliko naših kvalitetnih odhaja v tujino. Treba je iskati nek balance.
 5. Babica Zima

  Slovenski Rap

  Hvala Božiček. Prav flashback na cajte Šmorna in youtube battlov Emkeja in Kurtota.
 6. Babica Zima

  top 2020

  Phoebe Bridgers - Punisher (indie/folk/emo) Jeff Rosenstock - NO DREAM (punk/indie) Touche Amore - Lament (post-hardcore) Soul Glo - Songs to Yeet at the Sun (post-hardcore) Illuminati Hotties - FREE I.H.: This Is Not the One You’ve Been Waiting For (indie-pop/emo) Bright Eyes - Down in the Weeds, Where the World Once Was (indie/folk/americana) The OBGMs - The Ends (hardcore/punk) Dogleg - Melee (indie/emo/punk) Nana Grizol - South Somewhere Else (folk/punk)
 7. Naj mi nekdo z uvidom v desni pol volilnega telesa razloži, ker jaz tega ne morem doumet, naslednje. Čigave interese še zastopa stranka SMC? Njihova javnomnenjska podpora je že skoraj eno leto pod odstotkom, je pa to stranka, ki ima v DZju 8 poslancev. Čigave interese torej te poslanci zastopajo? Ljudi, ki so jih volili, kar je edino demokratično sprejemljivo, očitno ne. Kaj torej? Interese lastnega žepa? Interese svojih ministrov? Interese kapitala? Od desničarjev tu pa bi želel nek argumentiran odgovor kje točno je potem legitimnost te vlade? SMC je bila nekoč glavni kritik SDSa, na tem so celo nastali, zdaj pa so postali patetična fekalija nekdanje stranke, ki jo v bran jemlje Nova24. Ob vsem tem mi je res fascinantno, kako ta stranka ne implodira sama vase. Jasno, po naslednjih volitvah bo. Ampak zanimivo je, da še ni in kaj jo drži skupaj. Je to res samo poslanska in ministrska plača. Ta razlaga se mi zdi nekako preveč preprosta, je pa seveda možna. In zanimivo je, da je obrat naredil Desus, od katerega se to niti ni nujno pričakovalo, ker je pač interesna stranka, neideološka če hočete, in jim tega obrata zavoljo volilcev ni bilo treba narest. SMC, pač. Oni očitno res ne računajo na nobeno prihodnost svoje politike več. P.S. Zdravko je malo pred padcem Šarčeve vlade intervjuju za Večer zapisal, da je fan Dubioze kolektiv. Verjetno najbolj anarho levičarskega "pop" banda "v regiji" s čimer mislim tud Avtrijo in Madžarsko. To dejstvo in absolutna podrejenost Janšatu se mi zdi prav tragična. Nek primer veleizdaje načel. Ampak mogoče se pa motim, pa je to res nek primer zglednega sodelovanja Levice in desnice. Haha NOT.
 8. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Slaba... tudi škoda da je v nedeljo odpadla tekma. To bi res videli, kje stoji Olimpija. Je pa zato zunaj nova Blokada, kdor posluša. https://podcastblokada.simplecast.com/
 9. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Ne sej nima Eurosport, to sem dal kot primerjavo. Pač ker je internacionalen prenos, je verjetno najlažje da dajo nekega angleža komentirat, tud če tam nihče tega ne gleda. Dandanes res ni težko najet tujcev. Pri Olimpiji največ igra Radović od mladih, tud na evropskih tekmah. Sta pa zadnjič proti Ciboni k je bla lahka tekma tud Duščak in Ščuka kar nekaj igrala. Nasploh pa nimajo neke minuteže, ne. Je pa dal Duščak eno brutalno trico čez cel igrišče v nekem garbage tajmu k ga je dal not.
 10. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Jz tud ne vem od kje jim. Sam verjetno je to tko kot pri Eurosportu, pač najetega imajo angleža da komentira, ker je to pač od Evrolige stream in more krit celo Evropo, po svoje ni tok presenetljivo. Britancem v zagovor, sem mel priložnost igrat škotsko univerzitetno ligo, pa je bil basket precej na nivoju. Je pa res, da so bili v ekipah v glavnem tuji študenti, velik Američanov. Haha.
 11. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Jah vložil so ful časa pa truda v klub da je ostal tko da upam. Pomoje bo šel v neko fazo konsolidacije. Je pa res škoda, ker v sezoni ko so haral je blo lepo gledat. Je pa dejstvo, da če Primorska ne bi šla rakom žvižgati, NE BI BLA OLIMPIJA ZDELE V TOP16
 12. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Hja, če bo sploh prišla do konca. Je pa nažalost kar velik kandidat za izpad Primorska, čeprav je nakazala neki solidnih borb.
 13. Babica Zima

  Ne-NBA košarka

  Se mi zdi, da je en manjko ene dedicated teme za košarko in general, ker NBA le ni ves svet. Ob nedavnih novih uspehih reprezentance in tudi dobro predstavah Cedevite Olimpije pa sploh. Olimpiji je letos res ratal sestavt eno hudo ekipo, ki lepo funkcionira. Sploh Kendrick Perry je res iz vesolja kar se tiče potez, Blažič pa lepo drži voz skupi. Tudi Murič, Hodžič in ostala tujca novinca Jarod Jones in Ryon Brown so na visokem nivoju in rezultati so tu - po dolgem času zelo verjetna uvrstitev v drugi krog kakšnega evropskega tekmovanja in suverene predstave v Abaligi. Škoda, da ravno v Covid sezoni, ko bi se lahko publika vrnila in napolnila tribune, kar bi znatno povečalo tud možnosti da bi kakšnega od teh tujcev zadržali. Ampak to so zdej itak špekulacije. Sicer je pa fajn, da so štirje igralci Olimpije praktično tud nosilci uspešne trenutne reprezentance, mal mn fajn je pa trenutna moč Krke in Primorske kot dveh klubov, ki igrata tud na mednarodnem nivoju. Slo liga nasploh mal peša. Kakorkoli, upam da tema zaživi, vsaj da se malo pokomentira ne-NBAjevsko dogajanje kadar se pač kaj dogaja. Kok mn3njalnika sploh to spremlja?
 14. Mislm, da je jasno, o čem govorim. Debilni tviti pa provokacije niso noben napredek.
 15. Realno so dolgočasne novice najboljša stvar, kar se lahko zgodi svetu. Če ste gledal Years and years je tm ena izjava: "I miss times when news were boring". Drama je zanimiva samo ljudem, ki imajo udobna življenja in dovolj hrane. Tko da ja. Čimveč dolgčasa!
×
×
 • Ustvari novo...