Skoči na vsebino

Babica Zima

Rumeni jak
 • Število vsebin

  56
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

22 Fant od fare

Več o članu Babica Zima

 • Stopnja
  Ni le taker, pač pa tudi giver!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tole ste videli? https://skupinski.elektricni-avtomobili.si/
 2. Babica Zima

  Naša mala greznica #9

  Stream za Cele dons? Kr na Sportklubu je prenos, ki ga držijo samo uporabniki Telemacha.
 3. A se bolj splača lizing, ki ti ga priporoči ali kredit ekosklada?
 4. Mene zanima kdaj bodo avtokampi na Hrvaškem poštekal, da rabijo polnilnice. Čeprov ne vem, najbrž te neki fancy 5* kampi majo. Ampak vseeno je vedno več e-vozil tudi med ne hoch gosti ki obiskujejo običajne kampe za rajo, naprimer jaz. Letos na dopustu, na srečo imam Ampero, ki ima samo 10kW, sem polnil na kamp elektriko, ampak je vsake pol ure fuknl vn varovalko in sem potreboval 3 dni da sem avto napolnil, ker sem pač skušal polnit ponoči, ko je obremenitev najmanj. Smešnice.
 5. Babica Zima

  ZDA vs Evropa

  Jaz bi bil vesel anti-Pompeo protestov jutri. Ampak jih verjetno ne bo. Te debele prasce nezdrave ščitijo kot bazilisk Neilestinov dnevnik. In zdaj bo ta pujsek prišel nam srat kako Huawei slabo bla bla. Pa ne zagovarjam Kitajcev in njihovih podlih pristopov, ampak saj znamo to tudi sami ugotovit. Mi je že kar slabo ko vidim Janšeta in Logarja kako mu bosta lizala jajca. A vendar sem zadnjič v Dnevniku prebral zanimiv komentar Tomaža Mastnaka, ki trdi, da se imajo Američani za liberatorje Evrope iz naci-commie okovov, v resnici pa so ves čas izvajali okupacijo. Kako si sicer razlagamo boots on European grounds in stalna prizadevanja k razširitvi njihovega števila. Zato je dobro, da zapuščajo Nemčijo, in slabo, da Janša želi da pridejo sem. Čeprav mi je Macron mali ljigav Frenchman so mi njegove pozicije okoli teh vprašanj blizu, predvsem pa je spoštovanja vredno da je šel v Libanon, medtem ko je večina tiho. Da bi se to zgodilo nekje v Evropi bi že ves svet hitel tja in si spet en drugemu lizal jajca...
 6. Babica Zima

  Slovenski Rap

  Mja bogi model. Se mi zdi kr kruta kazen, za nekaj Gjev spida. Čeprov tista 200tka doma je pa mal tumač.
 7. Mene pri teh menjavah baterij zanima predvsem, ob predpostavki da se takšni swap-stationi uveljavijo, ali boš z nakupom avta kupil tudi novo baterijo. Ker to bi bilo nesmiselno če boš že ob prvem swapu lahko dobil čisti krš. Kako bo torej poskrbljeno za ta quality in ownership. Načeloma bi to lahko precej pocenilo avtomobile, ker edino smiselno se mi zdi, da baterije ne kupiš skupaj z avtom.
 8. Babica Zima

  Space force

  Jaz se kar zabavam. Hearing je nor, sploh una fora z AOC in flat orange. Pa soundtrack je tud kr hud. Ok nekje je zgodba mal short, recimo un del k gre v Lunar Habitat je kr dolgočasn.
 9. Babica Zima

  Naša mala greznica #9

  A to pomeni, da ne bo več selektor, al se te dve funkciji ne izključujeta?
 10. Babica Zima

  Slovenski Rap

  Tale komad od SBO je KREJZLA.
 11. Je tak? Gledam zdaj da je od 2019 na voljo z 62kW baterijo, standard je pa 40kW, kar je precej malo, čeprav bi moral zlahka narediti 200km, če ga ne teraš lih 150, in bi moglo it iz LJ do Bleda na izi. Sem pa slišal, da imajo Leafi slab sistem (oziroma ga sploh nimajo) za hlajenje baterije, kar povzroča precej hiter upad kapacitete, sploh če se ga veliko fast charga. Ne vem, to mi je povedal človek, ki mi je prodal Ampero. So pa cene res nore. 62kW stane minimalno 44k, torej okoli 38k s subvencijo, za avto velikosti megana (mogoče malo večji), ki nima niti možnosti vleke... A to kdo ve kaj je fora, da noben e-avto nima serijsko možnosti kluke, razn model X. Kakšna je to bedarija. To so vse te neke mini slabosti, k jih pomoje načrtno ufurajo, da nardijo e-avte manj zanimive za kupce....Ok ja z vleko bi se doseg zmanjašl, sam če morš po mestu furat prikolco je to res nepomembno.
 12. A to je novi Leaf al tastari? Tanovi ima večjo kapaciteto (60 maybe?). Ampak kaj ko je pasje drag. Drugače polnjenje na Petrol App, če je o tem govora je res slabo, dostikrat ne dela in polnilnice v mestu večinoma nimajo sploh možnosti priklopa na app. To res ne vem kaj je fora. Živim v Zupančičevi jami v LJ in so zdaj postavili nove polnilnice Petrolove. V soseski je tako zdaj skupaj 10 vtičnic, kar je res lepa številka in vedno dopiš prostor (8 petrolovih, 2 elektro Ljubljana). Ampak fora je da so vse nove Petrol polnilnice samo na kartico. Tako, da sem si jo naredil in je zdaj polnjenje brez problemov.
 13. Itak obstaja, je pa tudi res, da so belci bolj sorodni črncom iz vzhodne Afrike, kot so črnci iz Vzhodne Afrike sorodni črncem iz Zahodne Afrike. Tako da s rase kvečjemu polifiletske, bolj odraz konvergentne evolucije kot sorodnosti. Žal mi je, da sem vas s svojim slabim znanjem genetike in statistike razočaral, profesor Mengele. In other words:
 14. For the record, sem 3 mesece pred doktoratom iz genetike, evolucije in ekologije fitoplanktona, tko da sem si prebral že marsikatero "knjigo o biologiji in evoluciji". Kar se pa tiče tvojih nebuloz, pa nikjer ne trdim da ne obstajajo genetske razlike, ker te obstajajo že na nivoju osebkov, verjami, ukvarjam se z enoceličnimi organizmi in vsak ki ga uvrstim na filogenetsko drevo je drugačen. Kar se tiče intiligence, ta ni stvar enega gena in zagotovo obstajajo razlike, ampak white trash narkomane sem izpostavil zato, da poudarim da razlike obstajajo tudi na nivoju posameznih "homogenih" in "čistih" populacij", za kar je že anonimna spletna pamet dovoljšen dokaz. Na ta tvoja kao provokativna vprašanja pa ne bom odgovarjal, ker so že sama dovolj butasta. Jaz trdim in s tem se verjetno strinja večina razen white-supremacistov, da je razlog sociološko-kulturološki povezan s kolonializmom in zgodovino izkoriščanja. Tko kot tale BLM aktivistka lepo analogizira: "Če bi igrou Monopoly in bi bil recimo ti Afričan, tvoji nasprotniki pa belci, je situacija podobna kot da bi najprej dal belcem 50 rund da igrajo sami, pokupjo vse parcele, zgradijo hotele, potem te pa po 50 rundah pustijo da igraš aka IZGON BELCEV. Zlo ti bo šlo dobr."
×
×
 • Ustvari novo...