Skoči na vsebino

Babica Zima

Rumeni jak
 • Število vsebin

  122
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

85 Jogurt

Več o članu Babica Zima

 • Butast stavek
  Ni le taker, pač pa tudi giver!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 897 vohunjenj
 1. Jaz bi si želel, da če je Levica v vladi, prevzame okoljsko ministrstvo. Morda celo res Golob kakšno ministrstvo dodeli Serpentinšku in Bratuškovi. Sicer v tem primeru že kar vidim naslove o globoki državi, KGBju in Sorošu na Novi.
 2. Pomoje bo zlo težka Partizan še enkrat premagat. Je pa res, da je Partizan igral v nedeljo res vrhunsko obrambo, sploh na Yogiju, Pullnu in Blažiču, rezal žogo, pa kljub temu niso naši izgubili veliko žog. Edino kjer se je to poznalo je bilo na metu. Če se uspe prilagoditi napad taki obrambi je Partizan spet premagljiv. Mislim pa da redko kera ekipa v EC, pa tudi v ABA lahko igra tako dobro obrambo. Premagajo lahko vsakega, ampak so ekipe dokaj izenačene in bo odvisno malo od dnevne forme pa tudi od sreče.
 3. Bil na tekmi, blo je noro. Grobari so bili neumorni in glasni, ampak smo jih ob naletih Olimpije popolnoma preglasili. Ne bi se strinju da je kemija med komurkoli toksična, ekipa je res začela delati en za drugega. Fenomenalno vzdušje in fenomenalna kvaliteta košarke. V sredo pa že Valencia
 4. Vsak dan nov kvizle. Da se spomnimo na kvizlinge zadnjih dveh let. https://kvizle.si
 5. Mamo kr privilegij gledat tak basket. Folka pa večinsko še vedno ne prepriča, da bi prišel na tekmo očitno. Računam pa da bosta tekmi proti Partizanu in Valencii lepo zafilani.
 6. Noro. Res me veseli, da imamo priložnost gledat tak dobr basket. Očitno Golemac ve kaj dela. Sem že decembra rekel, da običajni navijači nimamo blage kako se sestavlja ekipe in zato sam nikoli Jurice nisem kritiziral ali pa ga pošiljal proč. Zanimivo mi je tudi poslušat kako Bassin dobro pozna situacijo. Na začetku tekme je napovedal zmago in evo. Dobra sta komentatorja. Prov popestrita
 7. Men je Breg super, nujno goveji jezik za predjed! Tut glavne jedi so vse zelo okusne, kotlet krškopoljca se kr topi v ustih.
 8. Mah obubno tole včeri. Tekma vrhunska, gledljiva in atraktivna košarka, na koncu pa spet klasične Zvezda-Aba Liga mahinacije...Sodniki ukradli tekmo, je pa res, da so Zvezdaši s tistima dvema trojkama in 100% prostimi meti sami omogočili povratek, Olimpija pa je zajebala dva napada za zmago. Yogi je imel ne glede na favl dokaj odprt met, lahko bi celo potegnil bližje košu, ker je obrambo že izločil. Odločale so malenkosti na koncu. Je pa jasno, da če Zvezdi dovoliš da pride tako blizu, lahko računaš da bodo sodniki na njeni strani, to pač naredi status evroligaša, ki si ga je treba tudi pribor
 9. Če bodo sploh tekme. 2 zapored odpadli plus a niso omejitve obiska na 750 al neki tazga zarad korone pri nas? Vsi koncerti so odpadli tko da...Ravno ko začne Olimpija kazati znake življenja se vedno neki zgodi. Kar se tiče Zokija pa seveda izjemno. Me zanima, kaj bodo hejtrji, ki so po slabem obdobju želeli skalp Sanija in Golemca rekli zdaj. Uprava dela točno vse kar si navijači želijo. Tudi rezultatski trend so obrnili.
 10. Zoki po dveh mesecih zapušča Žalgiris . Baje letos ne more več v evroligaški klub (https://basketnews.com/news-162815-zoran-dragic-on-his-way-to-leave-zalgiris.html). Mejbi je to prilika za Olimpijo? Samo vprašanje, če imajo keš zanj.
 11. Noro kaj se dogaja letos z Olimpijo. Ampak un totaln drop v formi in učinkovitosti je zgleda minil. Od Zadra so igrali več ali manj same dobre tekme. Ne glede na to kaj si mislimo o SC Derby, niso naivna ekipa in pač una zmaga tudi ni bila granted. Še najslabša tekma proti Venezii, tisto bi realno lahko tudi dobili, je pa jasno, da z osveženo ekipo pridejo tudi kakšni krči. Izgleda pa, da jih je vedno manj. Mislim, da je Sani naredil dobro potezo, ko je zadržal Jurico. Vsi so ga že metali v smeti in pošiljali v božju mater, ampak mislim da je bilo neupravičeno, kar je nenazadnje dokazal z zmag
 12. Ko Mišič nekaj kliče, je 80% šanse, da je sodnik klicu neki druzga. "Se opravičujem, tole vendarle ni bil zgrešen prosti met". Joj Olimpija mi žre lajf...ampak držim pesti da so to porodni krči, je bila pa Zvezda res skoraj nepremagljiva, čeprav je na začetku izgledalo kot da jih bodo dobil na njihovo utrujenost. Čudna tekma, ampak tko zgledajo tekme z močno obrambo. To pač kavč selektorji k v lajfu niso igral basketa ne razumejo in pol razglašajo kako je trener nespo, kako je psiha u kurcu, kako ni kemije, kako vsi solirajo. Jebiga, če te primejo da dihat ne morš, tud žoge ne mora
 13. Hm ok. Za vikend grem na Dunaj in bi rad polnil avto. Vidim, da je polnilnic ogromno, večina je pod Wien Energie. Polnjenje je s kartico ali prek appa. Sem naložil app, ampak v appu je samo možnost logina, ne pa tudi registracije. Na spletni strani, ki je vsa v nemščini (zelo nenavadno, bi rekel), sem nekako razbral, da je treba poslati mail in nato prek tega dobiš login podatke ampak se mi to zdi mal retardirano. A slučajno veš a se da na licu mesta nekak registrirat prek polnilnice? Sicer dvomim ker so plačljive.
 14. A ma kdo izkusnje s polnjenjem na Dunaju? Sm zloudu app, pa se ne morš registrirat, sam loginaš se lahko A ve kdo kako se registrirat?
 15. Nikolič pa Rupnik sta IMO vredu, v konkurenci kjer ni Evroligašev in NBAjevcev. Sploh Nikolič. Se pa strinjam, da bo ta pozicija sigurno najbolj šibka.
×
×
 • Ustvari novo...