Skoči na vsebino

lynx

Rumeni jak
 • Število vsebin

  381
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

108 Tabornik

Več o članu lynx

 • Butast stavek
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. lynx

  COVID-19

  Mogoče je kdo falil, ampak cepljenje ni več omejeno na prednostne skupine: https://www.gov.si/novice/2021-05-10-cepljenje-ni-vec-omejeno-na-prednostne-skupine/ Pa do 50 se nas lahko zbira.
 2. lynx

  COVID-19

  Mislim, da sem že par strani nazaj poročal, a samo potrjujem, da sem po treh tednih še živ, čipa ne čutim, rastline okrog mene pa še uspevajo.
 3. lynx

  Protivladni protesti

  Lepo in prav, ampak kje postaviš potem mejo? Da ni možen DannySmitov scenarij pa da je še vedno dovolj odprto (na voljo) za učinkovitost mehanizma.
 4. lynx

  COVID-19

  Huh, a imaš telefonsko kar javno objavljeno al kako?
 5. lynx

  Protivladni protesti

  45 let so vladali pri nas, sicer pa, če gre za istega, je bil sedež v bližini daljnega Frankfurta še dvesto let več. A je vajina teza, da gre za naše gastarbajtarje in ne, da so prišli iz severa in tja tudi odšli?
 6. lynx

  COVID-19

  Podatek na Sledilniku je 20 %.
 7. lynx

  COVID-19

  Pozna se, da imajo največje srečanje ljudji na svetu, brez ukrepov. Hyperspreader event.
 8. lynx

  COVID-19

  Vaxzevria, novo ime od AZ. Malo močnejšo reakcijo sem imel kot po cepljenju proti HepA+B predlani, a nič posebnega ali nepričakovanega.
 9. lynx

  Protivladni protesti

  Spominja me na odrekanje cepivom: https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/slovenija-se-bo-v-nacrtu-za-okrevanje-odrekla-trem-evropskim-milijardam/578358
 10. lynx

  Protivladni protesti

  Včeraj je vlada sprejela načrt za okrevanje, potem gre pa spet na potrditev k EK. Bo pa ziher ostala še kaka neumnost, da bo debata lahko plodna . Npr. v zadnjem osnutku so delež zelenih investicij spravili na zahtevani nivo tako, da so zmanjšali skupno količino črpanja.
 11. lynx

  COVID-19

  Ne spomnim se več novice, v resnici pa ne rabi dosti razlage: https://www.gospodar-zdravja.si/reservation/patients/service_provider/3813/doctor/39515/524
 12. lynx

  COVID-19

  Meni je bilo tudi delno čudno, ampak tehnično gledano imam kronično bolezen. Prijavil sem se v novi sistem ljubljanske regije, prej nikamor, potem pa že naslednji teden dobil termin čez dva dni.
 13. lynx

  COVID-19

  Ker ni še nobeden, naj opišem cepljenje v Ljubljani. Če bi ga moral z eno besedo, bi ta bila letališče. Z enim stavkom pa: vstop iz zunanjega dela letališča na notranjega. Prav spomnilo me je na potovanja: več kontrolnih točk, papirji in izkaznice, cel kup osebja, trakovni labirinti in ljudje za usmerjanje morebitnih kolon, na njihovem koncu pa izbor večih postaj, mantrasto dvojno preverjanje vsega, ljudje vseh starosti in stopenj muje, tudi tujci, velika čakalna hala za po pristanku/cepljenju pa seveda si rabil vabilo/vizo za tja ... samo še duty free manjka.
×
×
 • Ustvari novo...