Skoči na vsebino

lynx

Rumeni jak
 • Število vsebin

  412
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

146 Tabornik

Več o članu lynx

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. lynx

  Hribi

  A noben n'kamor ne hodi? Dam še dve ...
 2. lynx

  Potovanje z letali

  Potem je to že termoska, ne pa bidon s svojim milimetrom debeline.
 3. lynx

  Potovanje z letali

  Moja izkušnja je ista; tudi kovinski so dovolj tanki, da na X-rayu vidijo, da je prazno. Vedno to delam, pa še nikjer nisem imel težav. Na nekaterih letališčih se da potem lepo napolnit iz pitnikov, polnilcev, v najslabšem primeru pa na skretu. Če nimaš rokavčka je pa malo iluzorno pričakovat izolacijo — pri plastičnih je boljša.
 4. lynx

  Hribi

  Par tednov sem se potepal po centralnih Pirenejih. Krasen svet, nekaj vrhov je tudi čez 3000m, je pa bolj malo je apnenca, zato bolj spominja na recimo Visoke Ture. Pa zato je tudi ogromno vode, od jezer, slapov, po poteh, za pit, kar hočeš. Nisem pa srečal nobenega našega medveda (redno uvažajo). Priporočam.
 5. lynx

  Hribi

  Tistega članka ni, so pa objavili Klemnov uvodnik: https://www.pzs.si/novice.php?pid=15096
 6. lynx

  Islandija

  Iz Skaftafella lahko narediš krog proti Kristínartindarju — če ste bolj gorniške sorte in je lepo vreme pa se da tudi na vrh. Enodnevna.
 7. lynx

  COVID-19

  Sicer sem se samo enkrat hitro testiral, a tudi nisem dobil SMS-a. Je bilo pa takoj vidno na netu.
 8. lynx

  COVID-19

  Moja izkušnja: Prva doza AZ: par dni klasičnih stranskih učinkov. Druga doza: povsem brez.
 9. lynx

  Hribi

  Turno bi jaz kar odpisal, za KSA je splošna info o 10 cm na 1500 m. Mogoče se splača pomatrat na Staničev vrh, Kamniški dedec je pa ziher kopen.
 10. lynx

  Protivladni protesti

  Hvala za opomnik, bi gladko pozabil ob vsej gužvi na šihtu. In da prepoznamo tudi dobra dela: Letno bo zagotovljenih 400k za vzdrževanje.
 11. lynx

  COVID-19

  Se ne pritožujem, mogoče bom lažje potoval, samo Francija se mora v red spravit. Je bilo pa res rečeno, da so kasnejše študije raztegnile rok. Laično bi rekel, da je bolje imeti večji razmak, dam pa možnost, da so vmes prišli strateški pomisleki glede zalog ipd.
 12. lynx

  COVID-19

  Na cepljenju konec aprila mi je bilo rečeno, da bo druga doza AZ čez tri mesece. Ravno dobil termin za drugo dozo ... čez efektivno 40 dni od prve.
 13. lynx

  Protivladni protesti

  V tisti razpis se bo še globoko zapičilo vsaj Računsko sodišče, a kaj, ko bo to par let prepozno.
 14. lynx

  Hribi

  Zagotovo je bolje iti direkt do Črnega, ker Komarča ni prijazna za sestopanje. Pa potem imaš pred končnim spustom še kočo za okrepčilo ipd. Pa dolgrede je oštevilčena mulatjera manj tečna. Kamera na smučišču Vogel ne dela, raje glej bohinjske. Dostop do višine je že kopen, za vršno prečenje pa se ne vidi. Na srečo je bil nekdo gor pred kratkim in dokumentiral: https://www.hribi.net/trenutne_razmere/slo/koca_pri_triglavskih_jezerih/1/861 Torej je še malo za počakat.
 15. lynx

  COVID-19

  Vsi ogroženi se ne morejo cepit, a to debate nikamor ne bo premaknilo.
×
×
 • Ustvari novo...