Skoči na vsebino

lynx

Rumeni jak
 • Število vsebin

  154
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

31 Fant od fare

Več o članu lynx

 • Stopnja
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. 6 tednov tudi ni nek hud crunch; v enemu mesecu in pol za manj kot teden nadur verjamem, da smo že vsi kdaj ustvarili.
 2. lynx

  Hribi

  Pa lih sem začel dopust. :/ Sneg ne moti toliko, samo nehat mora padat.
 3. Ker je amorfna množica, je več različnih oz. področnih (kultura, novinarji, okolje, obramba, človeške pravice ...), še najbližje skupnim so pa natuhtali takrat na skupščinah. Horizontalno so pa že od vsega začetka pozivi za odstop posameznih ministrov in premiera zaradi raznih malverzacij.
 4. Cel kup otipljivih zahtev imajo ...
 5. lynx

  Hribi

  Če misliš, da boste na meji, potem pa sploh priporočam spust proti koči. Pot je bolj komot, ima manj potenciala za poškodbe, pa še do gostilne te pripelje.
 6. Čakam zdaj, kako bodo nekateri forumaši razčistili svojo kognitivna disonanco. Tole 40x povišanje dela osnove za davek na dobiček, ki ga lahko nameniš donacijam (namesto plačila davka), prav nenavadno visoko. Me zanima, kako je to urejeno po tujini.
 7. lynx

  Hribi

  Eh, pejt obratno, pa bo. KG je ves čas strm in mestoma še spolzek, tako da res ni prva izbira. Gorgrede lahko skočiš še na Frdamane police, ki so tik ob poti.
 8. Preberi dobro; razen podatka, da podnebne spremembe večajo možnost požarov zaradi daljše sezone ogroženosti, v tem citatu ni nič novega. Wikipedia se celo sklicuje prav na ZDA:
 9. Poglej še enkrat kaj piše v članku (malo novega; biomimikrija kot del sonaravnosti je eno od vodilnih načel gozdarstva) in kaj si ti napisal. A ne vidiš skokov v logiki?
 10. Meni zgleda bolj kanadska, ampak ja, odstrani. Tu imaš par več podrobnosti: https://www.tujerodne-vrste.info/vrste/kanadska-zlata-rozga/ Sicer pa je go-to stran za invazivke. Družina za Symbiosisom se ukvarja z njimi že odkar se spomnim.
 11. lynx

  COVID-19

  Kakor mi gre trenutna vlada na živce, iz tega grafa ni moč kaj dosti sklepati.
 12. lynx

  Hribi

  Meni neki razpada klapa, vsak bi šel drugam ... tako da bom na koncu najbrž šel še enkrat po malo znani ferati na Vogar.
 13. lynx

  COVID-19

  Sej to pravim. Pomanjkanje vitamina D je indic, da nekaj ni v redu z zdravstvenim stanjem človeka, torej je precej logično, da so taki bolj ranljivi.
 14. lynx

  COVID-19

  Enterprise, to so čisto premajhni vzorci, da bi lahko sklepal na vzročnost. In tudi, če se izkaže, da je kaj na tem, je še vedno lahko eno drugo temeljno gonilo razlog za vse skupaj.
 15. Da razblinim eno pogosto zmoto — Kitajci prvo navajajo priimek, potem ime. S tega vidika je HITLER prava primerjava, ne ADOLF. Je pa Mao zelo pogost priimek (med top 100), tako da je situacija podobna, kot da bi imeli vsi naši Jenkoti težko breme preteklosti.
×
×
 • Ustvari novo...