Skoči na vsebino

lynx

Rumeni jak
 • Število vsebin

  488
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

179 Tabornik

Več o članu lynx

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. lynx

  COVID-19

  Pri tebi pa izgleda, da ne ločiš med prihodki in dobičkom. Sicer se pa strinjam, da laični prevajalci pogosto padejo v past short vs long million.
 2. lynx

  COVID-19

  Kaj, a hočeš rečt, da so zaslužili trideset milijard?
 3. Še ena starinska: ko sem končno premagal fotra v šahu.
 4. lynx

  Hribi

  A to si bil na Ojstrici? Mi pa včeraj na Kukovi Špici in po PP v dolino. Ker je južna lega, s snegom ni bilo veliko dela, takoj ko pa pogledaš kam v senco, izgleda že popolnoma zimsko.
 5. lynx

  COVID-19

  Kaj torej? Bi umaknil potrebo, da minister potrdi in ima komisija sama pooblastila za pravnomočno odločitev? Dokler ima nekdo namesto zdravnikov moč končnega odločanja, nobena komisija ne bo imuna na očitke o političnosti. Najbrž je to že ustaljen postopek. A ni nič znanega, kako je potekalo dosedaj, pri drugih takih primerih?
 6. lynx

  COVID-19

  Kako pa si vidva predstavljata, da bi moralo izgledati? Da kar avtomatsko talajo ene fiksne zneske ali kaj drugega?
 7. Sej vem, da se nam že dolgo jebe za piratstvo, a od medijev pa takih vseeno nisem vajen.
 8. lynx

  COVID-19

  Same špekulacije glede štetja, že od začetka prve epidemije, tako da me čudi, da ni šel tega nihče podrobno razlagat. Čeprav skoraj nima vpliva na politiko ukrepanja. Al sem pa samo jaz spregledal kakovostne članke, poste ali kaj tretjega, kjer bi bili razloženi splošni protokoli okrog smrti.
 9. lynx

  COVID-19

  Opravičilo, čas za novo rundo obmetavanja: https://www.delo.si/mnenja/kolumne/opravicilo-2/
 10. lynx

  DUNE (2020)

  Meni je čisto sedel in sem bil prijetno presenečen, da ni tipična hollywoodska akcija. Ravno prav za po napornem dnevu, počasen, a hkrati vleče, odlična glasba pa pridoda svoje. Ves čas se porajajo vprašanja, a nič takega, kar bi mi zlomilo pozornost, samo poglobilo jo je.
 11. lynx

  Hribi

  Dokler ni dovolj snega, je bolj problematičen potencialen zdrs. Tako da bo letos spet odvisno od tega, koliko bo še zapadlo in do kdaj. Včasih je še okrog božiča kopno ...
 12. lynx

  COVID-19

  Moja opazka ni glede povečanja okužb, ampak očitno bolj učinkovitega testiranja. Reprezentativnost je boljša, manj je true negativov, torej efektivno manj testiramo tiste, ki tega ne potrebujejo.
 13. Youngkin, a to je kakšen nov spol?
 14. lynx

  COVID-19

  @bleachedagnus: To ne more razložit razlike, glede na to, da je bilo prej cepljenih še manj. @Saljutin: Ne vem, kaj hočeš povedat — isti postopek je bil prej, na grafu so pa samo PCR.
×
×
 • Ustvari novo...