Skoči na vsebino

lynx

Rumeni jak
 • Število vsebin

  277
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

71 Jogurt

Več o članu lynx

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. lynx

  Protivladni protesti

  Pa smo res na Balkanu ... Davčna utaja, uradno davčna zatajitev, je kaznivo dejanje (249. člen KZ).
 2. Vseeno pretiravaš, ker ene od teh povezav ne obstajajo in je teh podatkov manj (in namesto tega več neočitnih). ISP bo kar šenkal podatke Googlu? Prvič, da kdo to vidi, je takoj ornk kažin in ne samo zaradi GDPR. In ja, kot nakazuje Arbenowskee , deluj malo bolj samozaščitniško, pa bo takoj bolje.
 3. lynx

  Rog pada

  No, ampak busov bo več, bodo bolj frekventni, če bo manj avtov, bo bolj zaprt center. Nekaj mora siliti povpraševanje in uporabo gor, da se poklopi še ekonomika.
 4. lynx

  Rog pada

  Na upadih imaš Park and ride, sicer je pa že polno garaž tam okoli (UKC, Kapitol, Kongresni trg). Vič-Šiška mislim, da še vedno ni, ampak sta to tudi glavni žili, tako da s prestopanjem ni veliko izgubljenega časa. Itak si pa hitrejši s kolesom, včasih celo s skirojem.
 5. lynx

  Rog pada

  Kaj vam pa manjka glede javnega prevoza tam (če že lasten neavtomobilski prevoz ne šteje)? Avtobusne postaje so na vseh straneh in isto od Biciklja.
 6. Če bo imel še kdo isti problem kot OP: samo zgeneriraš HTML in mu daš .doc končnico, pa bo word odprl brez vprašanj.
 7. lynx

  Rog pada

  V videu je bilo rečeno nekaj v to smer, ja.
 8. lynx

  Rog pada

  Uff, kaj je pa tole en blast-from-the-past ... Sem že pozabil, a je bila Joker finta al širši meme. Škoda, da mislijo delat parkirišča: sem upal, da bo enkrat cela Trubarjeva zaprta za motorni promet. A je zdaj že dovoljeno kolesarit v drugo smer, proti UKC, ko je končana prenova?
 9. A sta oba posnetka s prvega dne al so spet jabke in hruške? Pa seveda iz posnetkov ni jasno, kako je potekala tiskovka, razen, da jih v drugi niso potešili.
 10. lynx

  Rog pada

  Ja, enkrat je bilo v reviji Ljubljana nekaj rendrov, kako bo izgledal novi kulturni center. Se ne spomnim več katero leto, a najbrž bi se dalo poiskat, ker malo dvomim, da je ostalo samo v občinskem glasilu.
 11. lynx

  Islandija

  Tudi njorke je lažje videt na vzhodu. Kolk je pa to ena smešno-žalostna kombinacija od ptiča.
 12. lynx

  COVID-19

  Od kdaj je bil pa šport prepovedan? oO Še izjemo za prehajanje občin imamo v ta namen ...
 13. lynx

  All time wonderji

  Jagged Alliance 2 se je tudi dobro postaral. Dostop do kode pogona je ohranil relativno aktivno skupnost in omogočil nove vsebine, pa je praktično 20 let mimo. Pomaga tudi dejstvo, da nobeno nadaljevanje ni bilo na nivoju, pa jih je bilo že skoraj 10.
 14. lynx

  Jazbina

  Meni je čudno, da ni nihče podpisan pod najbolj temeljito delo — članek o kiberpanku. Ni jasno, a je namenoma anonimen ali gre za napako. Škoda takega dobrega dela.
 15. lynx

  Protivladni protesti

  A prav razumem: - ustanovi inštitut - prepriča Mirovni inštitut, da ji daje javni denar (ugibam, ker MI ni samo javno financiran) - za nagrado dobi še službo v JU Vau, pri taki čiralara sposobnosti me ne čudi, da si ji fouš.
×
×
 • Ustvari novo...