Skoči na vsebino

BigFoot

Rumeni jak
 • Število vsebin

  62
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

25 Jogurt

Več o članu BigFoot

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. RE2 in RE3 sem že preigral na PS4... tako da ne vem če me mika da šel še enkrat igrat na PS5. RE7 imam pa tudi jaz samo PS+ verzijo tako da kot kaže ne bo nič z nadradnjo na PS5 verzijo. Bom počakal na kakšno razprodajo da pade na $10.
 2. Meni je že to da praktično vsi špili na PS5 trenutno tečejo s 60fps (oz. imajo izbiro med 30 in 60fps) zlata vredno.
 3. Ja 40fps ga je zlo fajn. Folk si misli da je full bližje 30fps kot pa 60fps in da verjetno ni kakšne razlike. Samo frame time-i so pa ravno na sredini (33,3ms, 25ms, 16,7ms) tako da je razlika kar konkretna.
 4. Tok v info... RE8 je 50% znižan v US štacuni.
 5. Kokr sem gledal analize tudi PS5 verzija v performance načinu dela zlo fajn če TV podpira VRR. Drugače bodo pa od GT7 naprej vse nadgradnje (iz PS4 na PS5) za Sonyjeve first party špile na žalost za plačat.
 6. Yes. Vse igre, ki imajo tudi PS5 verzijo, imajo na PS5 določene prednosti (višji frame rate, boljša resolucija, haptics, ray-tracing...). Tako da ja, se definitivno splača.
 7. Ja verjetno se frejmi v 30fps načinu lepo podvajajo (temu je že sedaj tako). In če recimo špil pade na 26fps potem outputa v 52fps kar je še vedno znotraj VRR omejitev. V bistvu bi bil problem če bi špil padel pod 24fps (isto kot 48fps v 60fps načinu).
 8. Ja moj Pro je tudi čisto neslišen... dokler ga ne vklopim.
 9. Osebno menim da bomo lahko zelo zadovoljni, če bo špil zunaj pred koncem leta.
 10. Tudi jaz sem igral na xboxu in nisem imel težav .
 11. Eden od Cauldronov v dvojki je bil meni drugače zlo cool. Več pa ne bom rekel.
 12. Performance... sem probal Resolution pa sem zdržal glih ene 10s. PS5 me je čisto razvadil na 60fps.
 13. Sam sem kupil PS4 digital verzijo kakšen teden nazaj. Danes sem pa še vedno moral it v PSN štacuno in "kupit" (cena je $0) upgrade na PS5 verzijo. Sklepam da je s fizično verzijo enako. Tako da probaj to.
×
×
 • Ustvari novo...