Skoči na vsebino

Tijuana

Rumeni jak
  • Število vsebin

    3 116
  • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

1 209 Jezus

Več o članu Tijuana

  • Butast stavek
    Inventarna številka #69420616

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Tijuana

    [uradna tema] Japanka

    Apothecary Diaries se vrača z drugo sezono v 2025.
  2. Steam will stop issuing refunds if you play two hours of a game before launch day
  3. Tijuana

    Shōgun

    Kaj pa ti ne razumeš? Mini serija je z desetimi deli. Temelji na knjigi ja ampak nikoli ni bilo šans, da bo tako podrobno kot v neki obsežni knjigi. Več delov pa ne pomeni, da bi serija ostala na isti kvaliteti. Men je kul in očitno tudi veliki večini na podlagi ocen. Mislim pa, da ni nič takega da bi bilo nerazumljivega kaj se zgodi ali premalo razloženega. Ni kakšnih Daenarys season 8 momentov, ki se ji iz nenada zmeša, ker hočejo čimprej zaključiti serijo.
  4. Tijuana

    Shōgun

    Kaj pa bi bilo potrebno razlagati? Od prve do zadnje epizode je minilo za njega več mesecov na Japonskem. Itak je logično, da se naučiš osnov jezika. Sej je tudi lepo pokazano v zadnji epizodi v pogovorih z Fuji in Toranago, da se še vedno zelo matra in pri Toranagi rabi translatorja. Še vedno začetnik. Men se res zdi nepotrebno, da bi se vmes dajale neke scene kak se tipson uči Japonščine.
  5. Ni bilo celo v zadnji epizodi prve sezone sporočilce, da druga prihaja? First look od treh mesecov nazaj.
  6. Črnobelo je. Pomojem so zaradi animeja dali nov cover Tudi ko sem naročal na Libristo je pisalo pre-order ali reprint (nisem ziher).
  7. Nekaj časa nazaj bila debata o Frieren. Anime prva sezona se je zaključila. Nisem se moral upret tako, da tudi jaz začnem z branjem.
  8. Tijuana

    [uradna tema] Japanka

    Na mojem sporedu v spomladanski sezoni: - Konosuba (3. sezona) - Slime (3. sezona) - Mushoku Tensei (2. sezona part 2) - Delicious in Dungeon - Kaiju nr. 8 Edit: Pozabil dodati: Spice and Wolf
  9. Na subredditu je nekdo lepo spizdil slikco ter se za "lajke" pretvarja. Slika drugače iz uradnega twitterja.
  10. Drugače je fake tole. Cillian ter FC7.
  11. Sicer nisem nek fan Blizzarda ampak ob takih norih idejah (trinkgeld za deve) sem kar srečen, da je pakiral in šel Ybarra po prevzemu MS.
  12. Jaz bi rekel, da ni šans. Drugi del 2025 bi rekel, da bo v1 izid. Hades je bil skoraj dve leti v EA (1 leto in 9 mesecov).
×
×
  • Ustvari novo...