Skoči na vsebino

Tijuana

Rumeni jak
 • Število vsebin

  363
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

61 Jogurt

Več o članu Tijuana

 • Butast stavek
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tijuana

  Primera Division

  Sicer nisem navijač Barcelone ali kakšnega drugega kluba iz La Lige. Pomoje je problem v tem, ker klub kupi tisto kar ne nuca. Kupli so igralce. Zelo drage po vrhu in večino časa igrajo izven svojih pozicij. Coutinho je 10ka. Barca ga je ful forsirala, da je igral na krilo. Griezmann je tudi 10ka/drugi napadalec a se ga je večino časa forsiralo kot solo špico. Kar prej tak nikoli ni igral glede na to, da je v Atletico bil sprva LW in kasneje skos igral spredaj kot drugi napadalec v 442.
 2. Tijuana

  Naša mala greznica #9

  2010/11 sezono so bili prvaki. Po tem pa do letos samo Celtic. Imajo tudi možnost bit neporaženi. Juve pomoje zna zafukat z slabim Pirlom prvenstvo samo Bayern pa bo fiks prvak.
 3. "Za otroke gre" je tak samo metanje peska v oči. Glih otrokom je vseeno. On gleda, ker uživa v filmu ali risanki. Njemu je vseeno ali je glavna igralka ali belka ali črnka,... To vedno starše moti.
 4. In zakaj očalarji niso primerni za letala? Perfect vision is not a requirement. There are many professional pilots who wear glasses. The FAA has vision limitations that are tested during the aeromedical physical examination, but glasses are permitted. For commercial airlines, the Federal Aviation Administration (FAA) requires all pilots with refractive errors that affect their distance vision to wear prescription eyeglasses or contact lenses that correct their vision to 20/20. Commercial pilots with refractive errors and presbyopia should wear progressive lenses or othe
 5. Amazon changes app logo that 'resembles Adolf Hitler' Ta Cancel Culture ma pa res preveč časa med covidom.
 6. Tijuana

  Naša mala greznica #9

  To z Matkom tudi jaz ne štekam. Mal pred tem je zadel še nesrečno noro prečko. Poleti bo res treba v remont. Od tistih, ki potečejo podaljšat Kronavetru in Klinarju. Mogoče Bajdetu, če si zniža plaču. Cotman, Koblar, Pirić, Felipe Santos, Uskoković, Mutavčić niso dovolj dobri za klub lahko grejo. Handanović in Tavares se zahvalit za vse in penzija. Imata tudi visoke plače tako, da klub prišpara. Cretu bo tak šel za denarjem. Treba se bo tudi rešit Kotnika, ki ima pogodbo do 2022, ki ni dovolj dober za klub.
 7. Tijuana

  Naša mala greznica #9

  Toto forsiranje zapitega Kotnika pa res ne razumem. Det paja nič ne pokaže. Kondicije tak nima za več kot pol ure. Ko vdari žogo pa gre 10m mimo gola. Bajde pa ko po pol leta dobi šanso da gol pa ga ni več blizo spet. Kotnik tak, če ga zdaj pri zaprtih gostilnah niso spravli k sebi ga tak nikoli nebojo. Naženi!
 8. Diablo II Resurrected Will Let You Import Original Diablo II Save Files
 9. Me zanima, če pri drugih namišljenih filmih ali serijah (še posebej za otroke) tudi vprašaš podobne stvari, ki imajo filmsko fiziko kot Rambo, Fast and Furious, Star Wars, Indiana Jones, Superman,.... Sem fiks, da če bi jo igrala latinoameričanka Sofia Vergara z njenimi joški bi bil pa lepo tiho in te nebi motilo, da Ariel ni bela.
 10. Dober primer dam prihajajoč film The Little Mermaid . Ko je Disney izdal trailer je odrasle ljudi zelo motilo, ker bo v otroškem filmu Ariel igrala črna igralka.
 11. Se strinjam, da se Star Trek Discovery sranje. Samo Star Trek se je vedno fokusiral na idejne vojne ali probleme družbe tistega časa, ki je izšel. Največ tega se to opazi v TOS, ki je izšel v 60ih. Tudi kasnejše serije kot TNG ali DS9.
 12. Tijuana

  Primera Division

  Bolj koristen seveda ampak še vedno sfaljen nakup, ki ni opravičil izjemno velike odškodnine.
 13. Tijuana

  Primera Division

  Dembele says hi. Griezmann says hi. Tu še Coutinho pa Hazard. Kaki dragi na nakupi, ki so se izkazali, da so za kurac.
 14. Končal Ratchet and Clank (2016). Soliden špil. Sicer, če nebi bil fan starih Ratchetev ga verjetno nebi niti igral do konca. Ocena 6/10. Mislim pa, da bi špil bil veliko boljši, če bi remejkali samo original špil ne pa da so dodajali stvari iz filma zraven in tako je nastal nek mix. Začenjam pa na Switchu Super Mario Galaxy. Od kolega sposodil disketo in tako lahko zdaj končno prvič grem odšpilat to slavno mojstrovino.
 15. Tijuana

  The Mandalorian

  Pol jih naj pa kdo resno jemlje. Cancer culture. Takim bi blo treba vzet dostop do interneta.
×
×
 • Ustvari novo...