Skoči na vsebino

Death

Prostozidar
 • Število vsebin

  500
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

258 Fant od fare

Več o članu Death

 • Butast stavek
  (V resnici samo Matildina podvezica.)

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Death

  Vojna tretjega sveta

  Pa saj je logično. S 400 EUR na mesec nimaš dovolj za podkupiti mejne organe da te spustijo skozi. Bogati pa so odpotovali v EU praktično prvi dan.
 2. Death

  Vojna tretjega sveta

  Tole lepo pokaže stanje:
 3. Ne razumem kje je problem če so posamezniki dali svojih nekaj jurjev? Zakaj sploh napišejo da so prejemki iz strani državnih podjetij, če gre za osebne donacije ljudi?
 4. Death

  Ježki

  V bistvu se tolerirajo. Tole je nadaljevanje:
 5. Davčna=/=sodstvo. Pri davčni si kriv če oni tako menijo. Meni so očitali da društvo, kjer sem bil med ustanovitelji 20 let nazaj, zadnjih 16 let pa nimam nobene funkcije še ni oddalo poročila za davčno...
 6. Nekaj časa govorimo o plači in stroških pri plači, potem pa začneš vmešavati odgovornosti. Plača pri SP je pač najmanj obremenjena s prispevki in davki. Če trdiš drugače, potem ne znaš računati. Odgovornost pa je vedno na direktorju/lastniku podjetja, ki je v primeru SP pač po navadi edini zaposleni. Če le ta ne zna zagotoviti dovolj denarja, da pokrije vse stroške vključno z denarjem ki vsebuje ekvivalentno vsoto božičnici, itd. je to problem poslovanja in vodstvenih odločitev in ne oblike podjetja. Če je podjetje (sp, doo, dd), vezano na samo enega naročnika potem pač vse lahko ugasn
 7. Ti tudi. Dopust, regres in božičnico imaš tudi kot sp - seveda kakor si zadevo zorganiziraš. Realna razlika je pri bolniški. Svojo SP ceno pač postaviš tako da pokriješ čas dopusta, ravno tako kot moraš storiti ti oziroma direktor kateregakoli podjetja. Če pa ne znaš planirati stroškov, potem nimaš kaj delati v poslovnih vodah.
 8. ? Torej če imaš doo in si v njem zaposlen, denar kar dežuje? Zmaga! Božičnica ravno ni pogosta kjerkoli, za penzijo pa lahko pri SP realno daš kolikor hočeš in nisi prisiljen dati toliko kot je delež plače.
 9. V zadnjih 20 letih opozicija vedno "meče polena pod noge." Ne vem zakaj so eni zato toliko slabši. Recimo že v prejšnjem mandatu so KULovci poskušali zamenjati mandatarja 2X pa se še niti prešteti niso znali. Taka je pač splošna politična kultura v SLo, pa če mi je všeč ali ne.
 10. Stvar je precej preprosta, saj bi lahko mirne duše imeli obračun na koncu leta. Če ima pa take probleme z investicijami, pa obstaja d.o.o. V normiranem SP so ljudje, ker jim je prihodek v bistvu plača in nimajo nekih večjih odhodkov/investicij,...
 11. Karkoli kdorkoli reče je on pač star obraz, ker je bil v ožjem vodstvu Pozitivne Slovenije že 2013 in kot tak krepko politično vpet. To je tako kot reči, da je Podobnik nov obraz, ker je za N let poniknil ne vem kam.
×
×
 • Ustvari novo...