Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  683
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

175 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

699 ogledov profila
 1. @smarnca Armenija: Su-30 (dvosedežni Su-27) Su-25 Azerbajdžan: Mig-29 Su-25 Su-27 je kot prestreznik boljši od Mig-29.
 2. Razumem zagato. Treba pogledat kaj lahko storimo. Obstaja sicer workaround, da prestaviš vse poste iz ene teme v drugo temo in prvo zbrišeš, ampak je težava, da OP ni možno prestaviti.
 3. Meni je šlo uspešno prestaviti neke poste v Crusader Kings temo. Nisem pa še probal združiti 2 tem. Bom probal zvečer. Bom na gnojišču neke teste naredil.
 4. sadhu sequencer

  Vesolje

  To pomeni, da je v sferi debeli 7 svetlobnih let še 11 zvezd. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nearest_stars_and_brown_dwarfs Možno, da sem zgornje podatke pomešal s temi podatki: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nearest_terrestrial_exoplanet_candidates
 5. sadhu sequencer

  Vesolje

  @LordFebo Snap, pa res. Mislil sem, da je Alfa Kentavra dvozvezdje in upošteval vse skupaj kot en paket. Bolj pravilno bi bilo, če bi za Ross128 napisal drugi najbližji sistem.
 6. Azerbajdžan trdi, da so Armenci prvi napadli ob 6 zjutraj. Armenija trdi, da so Azeri prvi napadli ob 8 zjutraj. Komu verjet?
 7. Trump car. Novinar mu postavi umobolno vprašanje, kjer se javno zlaže da so Proud Boys beli supremacisti. Emperor gladko like a boss pošilja pozdrave Proud Boysom. Trump 2020.
 8. Tole bom moral prečekirati: https://joker.muzej.si/ploscki.php Ne, ker ni platforma, ampak ima igra pustolovski pristop. Hodiš do različnih NPC in se pogovarjaš z njimi.
 9. @Dejch https://www.captiongenerator.com/1939692/mn3topkek
 10. Uspelo mi je usposobiti slabši odvrtek za Deus Ex: HR. Torej. Deus Ex: The Fall Negativnosti: - Trupla izginjajo - Samostojnega merjenja z orožjem brez zaklona ni - Lahko preiščeš koš za smeti, kjer nemalokrat najdeš denar (2027 AD augmentacijska kriza, ljudje se pobijajo za neuropozin in si režejo ude za denar) - Panamskim policistom na avtu piše Police namesto Policia (ok na čeladah piše Policia) - Skakanja ni - En (1) sam in edini slot za shranjevanje. Remember Diablo 1? - Čeprav okolje deluje obetavno, so to premalo izkoristili, zaradi česar se igra zdi še posebej prekratka - Unity pogon ga lahko cuzne Crystalu - Tipk ni možno spremeniti, kontrole so zaklenjene Pozitivnosti: - Odlična pripoved o specialcih Tyrants, ki bo pritegnila poznavalce serije - Okolje ni slabo - Posebne različice originalnih orožij iz Human Revolutiona Tale seznam bom mogoče še posodobil. Kot kaže sta The Fall delali dve skupini ljudi. V eni so ljudje, ki vedo kaj je Deus Ex, v drugi so "biseri" z neumestnimi idejami in naravnost idiotskimi predlogi. Po mojem je nemalokrat bilo kar nekaj hude krvi med njimi.
 11. Zelo podoben vizualni pristop, ampak ni to. Dogajanje demo verzije je na peščeni plaži. Možno da karakter ni imel rdečih las, ampak nekaj drugo rdečega. Pa bil je manjši z veliko glavo.
×
×
 • Ustvari novo...