Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  549
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

107 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

513 ogledov profila
 1. Ok, ampak vedi da defenzivnost pred tujim ne more bili implicirana iz homo sapiensa na homo sapiensa, saj je za uboj leva, ki ogroža hordo sapiensov potrebno sodelovanje. Človek (homo sapiens) je v osnovi anti-rasist. Rasizem je virus.
 2. Jaz sicer ne spremljam razvoja te igre dosti, a me preseneča koliko gangsterskega značaja dajejo not v igro. V cyberpunk igrah so znanstveni hokuspokusi, ki gredo narobe, do zdaj bili kar ustaljeno pravilo. In to skoraj povsod, v vseh glavnih naslovih. Za to je obstajal pomemben razlog, saj če tehnologije, ki povezuje človeka in stroj ne moreš pojasniti, potem to ni resen cyberpunk. Recimo podoba samega kiborga z irokezo ima cyberpunkerski značaj, ampak če zraven ni pojasnjena sinteza med njegovim živčevjem in nanotehnologijo v umetnih okončinah, deluje vse skupaj bolj revno, lahko ta lik dajo tudi v Fortnite. Možno da sem izpustil, če je kdaj bila prikazana predstavitev literature v igri, če še ni, naj se kar podvizajo, saj delajo RPG.
 3. Ti meni ne moreš govoriti kdo in kaj sem, ampak lahko samo jaz tebi povem kdo in kaj sem. Jaz nimam niti 0.000000000000000000000...1 % rasista v sebi in če misliš afnati v to smer, bom jaz afnal v to, da si ti pupek. Lahko pa jaz tebi nastavim ogledalo. "All white people are racist" je recimo izjava te SJW pizde:
 4. Pri meni tega ostanka evolucije ni, če pa imata vidva kaj teh ostankov, imam slabe novice za vajine gene.
 5. Ma to pišeta bullshit, dajta nehajta pisat bullshit pls, ker sta ravnokar napisala, da so 6-8 let stari otroci rasisti. Toliko sem namreč bil star, ko sem v kinu gledal Beverly Hills Cop 1 in doma Hišo strica Toma, ko mi je mama morala razlagati, da so Američani včasih bili ful debili na hard, jaz pa sem hotel TV razkosati z nožem, ker nisem vedel kako naj drugače grem v preteklost, da fentam debila, ki sta bičala Samuela L Jacksona. Me je v vrtecu neka teta vprašala kaj bom ko bom velik: "Črni detektiv z modrim ameriškim avtom v LA." Zaljubil sem se v afroameriško kulturo prvič, ko sem jo videl. Obrambni mehanizem, seriously find help.
 6. Bom predlagal in če bo odobreno se jaz ali kdo drug loti iskanja ustreznega emojija.
 7. Ne da se ga. Ena možnost je blocker v browserju.
 8. Film ne samo, da je za odmet v nabolj odročen predel naključne gnojšnice v Prlekiji, je milo rečeno zločin proti človečnosti vreden džihadističnega nasilja nad producenti in scenaristi.
 9. sadhu sequencer

  Wing Commander

  IMHO je Wing Commander Prophecy + dodatek Secret Ops najbolj instantna space-sim arkadna izkušnja. Kupiš, inštaliraš in igraš eno najbolj akcijskih in kinematičnih izkušenj v vesolju. Ni potrebno priklapljati joystick, saj je prilagojena miški in tipkam veliko bolje kot pa igralni palici. Secret Ops iz 1998 še danes izgleda konkurenčno sodobnim "space-simom". Recimo v primerjavi s Star Wars: Squadrons izgleda dosti boljše. Tudi igra se veliko boljše kot Star Wars: Squdrons, saj je veliko bolj napredna igra. Če poznate koga, ki raje igra Squadrons kot pa Secret Ops, vam kot izkušen vesoljski kombatant priporočam, da ga pošljete na ekstenzivno psihološko zdravljenje. https://www.gog.com/game/wing_commander_5_prophecy https://www.myabandonware.com/game/wing-commander-secret-ops-d8g
 10. V tvojem fantasy svetu ilegalne migrante v države izvora najbrž vračajo štorklje.
 11. Seveda so primerne, saj je Ruanda ravno zaradi dobre plemenske religiozne tradicije bolj uspešna v spopadanju z ebolo kot pa zahodna Afrika, kjer je drugačna plemenska religiozna tradicija zaslužna za širjenje ebole.
 12. sadhu sequencer

  ZDA vs Evropa

  Trump je definitivno že zdaj z 1 mandatom zasluženo 2. najboljši ameriški predsednik v celotni zgodovini. Res pa je, da gre za republikanca in to dejstvo nekatere manj izobražene levičarje precej sproži. Pred Obamo se je zdelo, da je republikanska stranka v večnem razsulu, saj je liberalno takrat postalo new black, bil pa je roko na srce skrajni čas za to predvsem zaradi Bushevih in Cheneyevih idiotizmov. Nekaj konzervativne promocije med mladimi so v času Obame naredile čajanke in vzporedni think-tanki, nekaj Pepe in Kekistan, internet shitlord Steven Crowder scene, ampak daleč največ promocije republikancem pa so storili degeneriranci iz levega političnega pola, ki nenadzorovano vpijejo "fašist" na papirnate robčke, parkirane avtomobile, mleko z laktozo in štenge po katerih serijsko padajo. Svetovna politična scena od Trumpove izvolitve dalje je World Wrestling Entertainment, kjer si ena stran ne more naliti čistega vina, da so nezakoniti prebežniki iz Maroka človeške smeti, druga pa da imajo politični primat na podlagi narisane žabe. Kako dolgo bo trajal ta politični primat je odvisno od tega kako dolgo bodo tekle leve solze.
 13. Production output 19,000 units (2019) 35,000 units (2018) Revenue €1.603 billion (2019) €2.663 billion (2018) Net income €(199) million (2019) €151million (2018) [2]
 14. Dobro, ne veš, kot si napisal. Ti bom razložil. Ljudje v nacistični Nemčiji niso živeli dobro, živeli so katastrofalno slabo, saj je Adolf Hitler svojim ljudem, sodržavljanom vladal s terorjem. Za izgradnjo Autobahna je zasužnjil Nemce, ki na koncu izgradnje niso mogli uporabljati ceste zaradi vojnih stroškov. Enako velja za VW Beetle. Ta avtomobil si Nemci niso mogli finančno privoščiti, čeprav je bil dizajniran z namenom, da bi ga lahko imeli vsi Nemci. Lastne državljane je pošiljal v koncentracijska taborišča. Med temi državljani so bili otroci. Tisti, ki jih je Hitler smatral za dobre državljane, pa so morali hoditi na prisilne sektaške ekskurzije, kjer se niso imeli fajn. Slednje nepoznavalci velikokrat omenjate v stilu, da je diktator ljudem omogočil zastonj počitnice. No, niso bile počitnice, ampak versko-sektaški seminarji brez resnega počitka. Bil je vedno 1933-1945 zelo daleč od zmage, nikoli ji ni bil blizu, saj je z nacističnim imperializmom povzročil 2. svetovno vojno. Niso se mu uprli posamezni narodi, uprlo se mu je človeštvo, ker je nacionalsocializem virus, ki ga imunski sistem civilizacije homo sapiensa izvrže ali pa ne. Na kratko: Adolf Hitler je ogrožal obstoj človeške vrste. Ironično, prvi resni uporabniki Autobahna so bili zavezniški vojaki, VW Beetle pa velja danes za enega največjih dosežkov prostega trga in ponos kapitalizma. Hitler je najslabša stvar, ki se je zgodila na ozemlju Evrazije v zadnjih nekaj 10 tisoč letih. Najbolj nesposoben vladar ever.
×
×
 • Ustvari novo...