Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  537
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

99 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

491 ogledov profila
 1. sadhu sequencer

  ZDA vs Evropa

  Trump je definitivno že zdaj z 1 mandatom zasluženo 2. najboljši ameriški predsednik v celotni zgodovini. Res pa je, da gre za republikanca in to dejstvo nekatere manj izobražene levičarje precej sproži. Pred Obamo se je zdelo, da je republikanska stranka v večnem razsulu, saj je liberalno takrat postalo new black, bil pa je roko na srce skrajni čas za to predvsem zaradi Bushevih in Cheneyevih idiotizmov. Nekaj konzervativne promocije med mladimi so v času Obame naredile čajanke in vzporedni think-tanki, nekaj Pepe in Kekistan, internet shitlord Steven Crowder scene, ampak daleč največ promocije republikancem pa so storili degeneriranci iz levega političnega pola, ki nenadzorovano vpijejo "fašist" na papirnate robčke, parkirane avtomobile, mleko z laktozo in štenge po katerih serijsko padajo. Svetovna politična scena od Trumpove izvolitve dalje je World Wrestling Entertainment, kjer si ena stran ne more naliti čistega vina, da so nezakoniti prebežniki iz Maroka človeške smeti, druga pa da imajo politični primat na podlagi narisane žabe. Kako dolgo bo trajal ta politični primat je odvisno od tega kako dolgo bodo tekle leve solze.
 2. Production output 19,000 units (2019) 35,000 units (2018) Revenue €1.603 billion (2019) €2.663 billion (2018) Net income €(199) million (2019) €151million (2018) [2]
 3. Dobro, ne veš, kot si napisal. Ti bom razložil. Ljudje v nacistični Nemčiji niso živeli dobro, živeli so katastrofalno slabo, saj je Adolf Hitler svojim ljudem, sodržavljanom vladal s terorjem. Za izgradnjo Autobahna je zasužnjil Nemce, ki na koncu izgradnje niso mogli uporabljati ceste zaradi vojnih stroškov. Enako velja za VW Beetle. Ta avtomobil si Nemci niso mogli finančno privoščiti, čeprav je bil dizajniran z namenom, da bi ga lahko imeli vsi Nemci. Lastne državljane je pošiljal v koncentracijska taborišča. Med temi državljani so bili otroci. Tisti, ki jih je Hitler smatral za dobre državljane, pa so morali hoditi na prisilne sektaške ekskurzije, kjer se niso imeli fajn. Slednje nepoznavalci velikokrat omenjate v stilu, da je diktator ljudem omogočil zastonj počitnice. No, niso bile počitnice, ampak versko-sektaški seminarji brez resnega počitka. Bil je vedno 1933-1945 zelo daleč od zmage, nikoli ji ni bil blizu, saj je z nacističnim imperializmom povzročil 2. svetovno vojno. Niso se mu uprli posamezni narodi, uprlo se mu je človeštvo, ker je nacionalsocializem virus, ki ga imunski sistem civilizacije homo sapiensa izvrže ali pa ne. Na kratko: Adolf Hitler je ogrožal obstoj človeške vrste. Ironično, prvi resni uporabniki Autobahna so bili zavezniški vojaki, VW Beetle pa velja danes za enega največjih dosežkov prostega trga in ponos kapitalizma. Hitler je najslabša stvar, ki se je zgodila na ozemlju Evrazije v zadnjih nekaj 10 tisoč letih. Najbolj nesposoben vladar ever.
 4. Gre se bolj za to, da je Adolf Hitler daleč najbolj nesposoben vladar v celotni zgodovini človeške civilizacije. Če bi napisali knjigo o vladarski nesposobnosti, bi Adolf Hitler bil glavna tema knjige, saj je naredil narobe praktično vse kar se narediti narobe da. Pozitivno/negativno tu ni vprašanje, saj je tema politična, ne pogovarjamo se kolikokrat je nahranil in pobožal svojega psa.
 5. O fak, jaz sem mislil, da je to neka 4chan zajebancija. Je pa čudaško, da Twitter to preganja, mislim saj so kot neka brezvezna sekta.
 6. GOG verzija se konstantno sesuva.
 7. Kar se tiče iskanja vrhunske emulacijske izkušnje, vse tri Road Rashe za Mega Drive na Kega Fusionu je izredno kul igrati na samo tipkovnico. Road Rash 2 in 3 sta presežek marsičesa 16-bitnega.
 8. Mene zelo zanima kakšen bi naj bil sistemski minimum za povsem gladko poganjanje hardverskih top tier špilov kot SOTC in GT4 na PS2 emulatorju. Glede emulatorjev sem zelo retro, priporočam naslednjo kombinacijo za 8-bit/16-bit konzole: Kega Fusion za Mega Drive, Master System, Game Gear Snes9x za Super Nintendo VirtuaNES za NES mGBA za Game Boy (v beta fazi, vendar boljše od vsega obstoječega, change my mind) Izogibajte se Gens za Mega Drive, je zelo zanič, kajti bug zjebe diagonale in to se dogaja konstantno.
 9. Ti si včasih kot rastlinica mesojedka. Mirno sediš na travici, nobenemu nočeš nič, ampak malo te kdo pošlata in HAM!
 10. V bistvu ja, zadevo lahko povzameš v kakšnih cirka 5 postih, kajti sedaj kot opažaš imamo resen derail. Pogovor teče o bedarijah namesto o sami igri. Ponavadi je tako, da če si že spustil kritiko na to igro, počakaš na output, na podlagi katerega se lahko nadaljuje ontopic. Če mi kakšna igra ni všeč, pač ne hodim v tiste teme pisat karkoli, ampak tiho kaj preberem. Včasih kje spustim kakšne 2-3 poste, da je določena igra kozje sranje, če se mi že da, ampak eno je resna kritika, drugo pa utrujanje v obliki nadaljnjega klamfanja 143 postov o tem zakaj ti igra ni všeč. Dajanje transeksualcev in oseb z vprašljivim spolom v igre ni problematično in na tej točki boš nehal pisati o tem v tej temi.
 11. Opažam da na novem forumu ni teme Elite Dangerous. Wtf, zakaj?
 12. Tnx, tole mi je zelo všeč. Iščem ravno zadeve v tem smislu.
 13. Idejo za to temo sem dobil, ker iščem nek navdih za oblikovanje stranskega menija za nek blog. Iščem nekaj totalno fancy, ampak ne fancy iz vidika funkcionalnosti, temveč fancy iz čistega nepotrebnega preseravanja z animacijami. Guglam 'fancy sidebar', ampak rezultati so krneki.
×
×
 • Ustvari novo...