Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  1 452
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija 2020

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

605 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Butast stavek
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 617 vohunjenj
 1. In Francija vrača veleposlanika. Biden priznal, da bi Francoze moral opozoriti prej, ampak pač demenca n shit. Levaki in novinarji so res izpadli bedaki v tem primeru, NATO pa dokazal, da je brezhiben.
 2. Šit če bi ta model Pepsiman samo imel rolerje, bi to bil uradni špil foruma.
 3. Poglejte vrhunska računalniška igra za PSX. Izgleda kot Tomb Rider.
 4. Sprevodnica v SFRJ. Hrvatica, Bosanka, Srpkinja?
 5. Še enkrat: Pošiljaš strankam nazaj pokvarjene konzole z računom. To je dejstvo in to sem omenil več ljudem v živo in bom tudi tukaj na forumu. In druga stvar: ti si invalid za pismenost, kaj šele sodišča in ostalo. Imaš srečo, da stranka ima pred bajto dva BMWja in ga boli kurac za denar, da tebe ni spravil na sodišče. Sicer je malo tebi podoben in mu ne morem nič dopovedat glede kvalitete iger in kvalitete česarkoli, ampak ja pač srečo imaš. Tako da lahko kar umiriš te svoje grožnjice s tožbami brez podlage, ker se gladko popišam na njih. Pojdi se duvat pre
 6. Tole ima potencial, da nekoč začne konkurirat Star Warsu, Warhammerju 40K in Battletechu po količini lorea. Že zdaj je bolj privlačna zadeva vizualno, čeprav zgleda, da imajo avtorji okus za goa trance (Caanan, Gilead, Edom, Asshur, Lagash, Valhalla etc.).
 7. Tole je laž. Nič ne rečem za servis motorjev in volanov to me ne zanima, ampak imam kolega, ki lahko potrdi, da nimaš servisa konzol. In mislim, da je ok, da tukajšnje forumaše opozorim, da gre za nateg in naj svoje pokvarjene konzole ne pošiljajo tebi. Ker narediš praktično nič, zamenjaš neko zadevo v konzoli na pamet in zaračunaš par 10 eur in pošlješ nazaj pokvarjeno konzolo z računom vred.
 8. @Play Sam dejansko ti nekaj piše in to nimaš. Recimo piše ti na spletni strani servis konzol. Ampak ti ne znaš servisirati konzol, oziroma nimaš nobenega servisa konzol sploh. https://playgame.si/akcije-hdmi-oprema-konzole-slusalke/servis-igralnih-konzol-playstation-xbox-nintendo To je tako kot da bi na Dacijinem avtosalonu pisalo servis bugattijev. Pa nimam čisto nič proti Daciji.
 9. sadhu sequencer

  Homeworld 3

  Še nič novega od zadnjega trailerja razen intervju, ki ga limam spodaj. Špil pride pozimi 2022. Long way to hype. Pride of Hiigara (podolgovata zadeva desno na sliki) je dolga natanko 3041 metrov. Fucking hell wtf is this.
 10. Jaz sem kupil samo GoW 2 in to zato, ker je najboljši GoW 2, ker je dobil boljše ocene od GoW 1. Nisem ga končal sploh, bolj malo sem ga igral, ker sem ga kupil samo zato, da se pred VonGriffinom lahko hvalim: glej kaj jaz imam ti pa nimaš.
 11. Jp: https://www.patches-scrolls.com/apache_longbow.php Druga slika v mojem postu bi morala biti nekaj takega, ker izgleda pospešeno. Druga pomembna prednost Hinda kot špila je da sam helikopter opravlja več različnih funkcij, transport in odmetava bombe, česar Apache ne zmore in zato so DI imeli več svobode pri oblikovanju misij, ki so bolj razvejane. Edina naloga AH-64 je biti gospodar terorja na bojišču pri čemer sicer prekaša Hinda. Hind je žurka, ker lahko z njim celo bando spraviš do Štuka ali jih odvržeš kar sredi Metelkove pred Galo Halo.
 12. Hind ima boljše vzdušje zaradi domiselno napisanega briefinga ("you will deploy our mighty troops" in pa "our brave soulders" lol) in predvsem vsaj 4-5x večjega dogajanja na terenu, kar je posledica tega, da je Hind izšel v času jačega PC hardwarea, kot pa starejši Apache Longbow. Edino kar me žre pri Hindu je okrutna težavnost v kazahstanski kampanji, medtem ko sta Koreja in Afganistan čist ok. Hvala za DCS info.
 13. Če so v Bioware res najeli Sam Maags samo da bo pohištvo, bo igra zagotovo 100% sranje, to se da zlahka napovedati. Celoten Bioware bi bilo treba vrečt v zrak z dinamitom. Upam, da se to zgodi. Allahu akbar. Kot fan serije nikoli ne bom priznal tega remakea, sledili mi bodo mnogi. Špil bo doživel bojkot in zasluženo slabo prodajo, kar bo pa v opomin vsem nevernikom, ki blatijo Star Wars Legends.
×
×
 • Ustvari novo...