Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  654
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

160 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

667 ogledov profila
 1. PC strategi imamo pač svojo temo, kjer nam ne bodo uletavali zoomerji s sranjem kaj vse so zgradili v Civilization, predvsem pa ne biseri, ki živijo v paralelnem vesolju, kjer se satelitske posnetke zajema in koordinate za tomahawke določa z gamepadom.
 2. @Hattori Predvidevam, da je tvoj Z od GOG. Deluje brezhibno na Win10?
 3. Stanje v svetovnem IT je večinoma dokaj pozitivno, predvsem Kanada, ZDA ter vzhodni del srednje Evrope (Poljska, Češka) tukaj najbolj prednjačijo pred ostalimi. Očitni sta predvsem perspektiva in odprtost za bolj drzne in napredne projekte, ki pomenijo nekaj globalno gledano ter so tehnološko v teku s časom. O stanju v slovenskem IT (Republika Slovenija) pa se ne da povedati česarkoli drugega, kar še ni bilo povedanega o Afganistanu.
 4. Tukaj je samo za PC in C&C/Dune2 tip strategij. Se pravi, da kdo ne začne trolat s kakšnim Sim Cityjem ali Caesarjem. Cilj opravičuje sredstva: vse je treba zravnat z zemljo, vojne zločine izvajamo po tekočem traku, sodišče v Haagu ne obstaja. Tudi konzolne verzije niso dobrodošle v tej temi. Sem popravil naslov, da bo bolj jasno.
 5. Torej imate na svojem PCju za kratek polurni skirmish razčefuk vojaške baze kakšne retro C&C zadevščine ali novejše naslove tipa Deserts of Kharak in Ashes of the Singularity? Jemljete kampanjo v 2020 resno ali samo skirmišate in trolate po lobijih širom spleta? Meni je C&C: Tiberium Wars dober za kratek raztur, za kaj drugega mi ni dober. Razmišljam o nabavi Supreme Commander 2. Nazadnje sem prišel v Red Alert lobi, napisal da se ponujam, da mi uničijo bazo in ni bilo nobenega prostovoljca. Če je komu kaj znana trenutna Red Alert MP scena, naj mi prosim objasni kaj se dogaja.
 6. Koliko je sedaj teh protestnikov v Ljubljani vsak petek?
 7. sadhu sequencer

  COVID-19

  Buda v avatarju, vse jasno, model nosi alufolijo na glavi. Take retardirance bi bilo treba aretirat. Ne vem zakaj se ni oblikoval kakšen zakon za te namene v času koronakrize.
 8. Hvala ti za tole šotko. Že vem kaj je treba naredit.
 9. Leta 1858 je črnec Mathew sedel v bojnem jarku v U.S.A in se boril res na hard proti severnim silam. In kr nankrat vid, da je nameravu en severnjak ustrelit njegovga belega tovariša in se požene predenj in mu reš življenje, sam pa je bil ustreljen. Ameriška državljanska vojna (American Civil War) 12. apr. 1861 – 9. apr. 1865
 10. Ja, ampak celokupno precej bolje kot San Andreas in Vice City. Predvsem muscle cars.
 11. Jaz sem ga 2012 nekaj poskušal igrati ponovno, ampak ful me ni pritegnilo. Fizikalni model avtov se zdi fucked up, če prej igraš GTA4.
 12. Ni html, zato ne morem pošerat. Edini način, da prideš do tega, je preko tvojega browserja, za kaj takega pa je treba zadevo spravit online. Tu ti ne morem pomagat.
×
×
 • Ustvari novo...