Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  345
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

94 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

314 ogledov profila
 1. Meni je vlak v Deus Ex 3 bil zelo lep. Škoda da ne pokaže notranjosti. Tudi serija Syndicate je vedno imela vožnjo z vlaki.
 2. Seveda, ti kar pošlji datum/uro kdaj je prišlo do errorja v tisti skupni ZS, ki ga imamo glede tega.
 3. @The Mothership Tukaj je: https://mn3njalnik.com/index.php?/profile/14816-the-mothership/content/&type=forums_topic&change_section=1 Profil->Preglej njih dejavnosti->Nova tema
 4. Začel sem odkrivati dober dubstep, oziroma dubstep, ki je meni všeč. (Je to dubstep? Nimam pojma o dubstepu)
 5. Človek piše neumne knjige a ima zelo dobro majico: Israeli Air Force. Moram si dobit tole.
 6. Red Dwarf - I am big fanatic. Sem pa čisto spregledal, da je Serenity očitno narejen po nadaljevanki. Hud info. Tega je v svetu iger malo. Še vedno so mi najboljši space cowboy prizori iz filma Alien Resurrection, čeprav je bil celokupno razočaranje.
 7. @nimious Čeprav nisem še igral, se mi zdi da je eden izmed pomembnih adutov Andromede ta, da še vedno gre za space cowboy izkušnjo, čeprav igra ni častivreden in dosleden naslednik trilogije, o čemer sem se sam prepričal med branjem o igri na fandom strani in sem bil na polno razočaran ob branju opisov ob izidu igre. Nimamo na voljo tako veliko space cowboy iger, da bi lahko izbirali samo bisere. Po mojem ljudje igrajo ta špil bolj iz neke nuje, ne zato ker bi bili zaslepljeni casualci.
 8. Da ko klikneš na gumb in se ti pokaže OP? Zdaj je to tako, da držiš miškin kazalec na naslovu in se ti čez 2-3 sekunde v hover pop-upu odpre dialog okno z vsebino OP.
 9. Disrespecta so benali! Kaj se dogaja? Zakaj so ga benali?
 10. Jaz sem napisal pomagalnik za San Andreas. https://joker.muzej.si/article.php?rubrika=22&articleid=2135 Kačkačka
 11. Seveda, le dobro je da upoštevaš, da se potem tudi ne posmehuješ ekonomistu iz gea collegea in ne smatraš svoje izobrazbe več vredne od njegove, saj je to precej omejeno.
 12. No, potem se drugič ne čudi ko se nekdo posmehuje diplomirancem na filofaksu.
 13. Že, ampak ni ti treba biti paranoičen po eni strani, tako da se lahko v miru vsi strinjamo: all lives matter, tudi če to izjavi nek wizzard iz KKK. V momentu ko se ne strinjaš s tem, te tako skrajno desna opcija dobi v zanko dvoličnosti. Lahko smo levi, desni, sredinski obenem in se lahko strinjamo s tem stavkom ter tako bolje odbijemo poskuse radikalnežev, da nas normalne ljudi diskreditirajo. Ena toleranca na dan, prežene fašizem stran.
 14. Porkamotorka. Bubba pravi, da je zanka bila prava in tudi fotografija je precej prepričljiva. Se pravi, da je KKK eno leto vnaprej nastavil to zanko in so tako prelisičili FBI. Smrt fašizmu.
×
×
 • Ustvari novo...