Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  405
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

66 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

369 ogledov profila
 1. En model, ki je fejkal bolečino in cvilil "auuu snemajte roko mi lomi auuu". To je nekoristen človek, ki ne prinaša h kulturnemu napredku. Po drugi strani pa imaš mlade dubstep in dnb DJ-je, ki pridno razvijajo subkulturo in ljudi, ki ohranjajo slovensko folkloro. To je kultura in pravilen razvoj na kulturnem področju.
 2. Katera je ne-normie verzija? Pokaži mi jo.
 3. Moram priznati, da so me stripi razočarali. Recimo ne vem zakaj imajo Turiani v Evolutionu M-15 Vindicatorje, saj jih je turianska firma Elanus Risk Control razvila posebej za Blue Suns. Slednjo skupino je ustanovil Zaeed, se pravi kar je precej časa po First Contact War. Kar se tiče trilogije, me je glede štorije razočaral samo ME3, saj je Cerberus preveč kot nalašč za bad guyse ter indoktrinacijo, pričakoval bi več politične sivine. Sistemska Aliansa, večni princi na belem konju in #allbatariansareracist. (Bray je carski lik) In resno what the FUCK is this shite: Moral sem loadat save in naredil malo bolj miren party. Seriously wtf.
 4. Kapital gre v razvoj, a ti bi delovne stroje in nove sodelavce financiral z luftom?
 5. Glej, meni kot kapitalistu je pomembna samo ena stvar: da je moj izdelek ne samo konkurenčen, temveč nekaj korakov boljši od konkurence. Ne potrebujem Serije 7, velikega stanovanja in par metrov širok tv zaslon, da bi komurkoli dokazal karkoli. Denar kopičim po vzoru Aškenazijev in Sefardov, ker je to dobro za Izrael. Na dopuste ne hodim skoraj nikoli (nazadnje bil na dopustu v Kopru maja 2018 za 4 dni), ker mi je osebno to brezvezno zapravljanje časa, zato se s parkirninami in tuši na plažah ne ubadam preveč. Potrebujem še en laptop in vedno bom potreboval samo še en laptop. Potrošnikstranka je kralj. Remember 1983 ko je Atari šel v kurac.
 6. To seveda ni neoliberalizem. Mešaš hruške in kivi.
 7. Tole tvoje ezoterično izvzemanje nekih podrobnosti, ki nimajo s kapitalizmom veze pol kurca, me precej spominja na moje pogovore z Jehovimi pričami. Me ustavijo in imamo kratko debato vsakič, ne odganjam ljudi od sebe. Pravijo da bo konec sveta, da se znaki vidijo in da je očitno, pa jim vselej moram razložiti, da so takšni "znaki" obstajali že veliko prej. Lizbona 1755. Slednje je krivo tudi za sploh največji razmah ateizma v zgodovini. Zametek kapitalizma se ni začel v neolitiku prijatelj. Agrikulturna revolucija je postavila drugačna pravila družbe, saj kapitalizem sam po sebi ne ustvarja razslojevanja. Če reven človek z delom zasluži 100k eur, potem imamo primer, ki mu v neolitiku, starem veku ter srednjem veku ni bilo primere. Takrat reven človek ni mogel postati bogataš čez noč. Nastanek kapitalizma, kot sem ti dejal že prej, je zaznamovan z nenadnimi skoki iz revnega sloja v bogat sloj ter obratno in za te nenadne skoke je kriva kolonizacija novo odkritih geografskih območij v novem veku.
 8. Tole je zaskrbljen obraz (ne troli, ne gre mu na smeh), ki pove da človek razume situacijo.
 9. Seveda ne more gledati te apokaliptičnosti in pesimizma, ker ima polno rit vsega in misli, da je cel svet lunapark, kjer bi vsi morali biti veseli. Dober voditelj je pesimist.
 10. On je to rekel v živo, ne na Gnojišču: https://moski.hudo.com/sport/nogomet-sport/ceferin-martin-solveig-je-bedak-ki-ne-bo-nikoli-vec-vodil-podobne-prireditve/
 11. Točno to. Jaz še zdaj ne morem verjeti, da se danes najdejo ljudje, ki jih triggerira DJT twitter in Alex Jones youtube. Človek gre na internet in zdaj ker je politik ali slaven radio voditelj ne sme nič rečt. Malo mora bit zajebancije na netu.
 12. Nisem volilec SDS. Nazadnje sem za SDS volil 2004, torej nisem volilec SDS. 2008 sem volil SD, 2011 SD, nato 2x SAB.
 13. Lepo je to napisal naš premier. Jaz ga podpiram in zaupam njegovemu zapisu. Tukaj je beseda "prostitutka" mišljena metaforično, sploh pa prostitutka ni nek slab poklic, veliko prostitutk se z veseljem odloči za to dejavnost.
×
×
 • Ustvari novo...