Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  1 137
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija 2020

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

373 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Butast stavek
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 180 vohunjenj
 1. Kot kaže bi rada Tanja Fajon zakuhala novo vojno na Balkanu. Samo da pride na oblast. Večjega populizma še ni videla ta država. https://nova24tv.si/svet/srbski-objektiv-tanja-fajon-z-manipulacijo-izziva-vojno-na-balkanu/ Na vprašanje poslanca Matjaža Nemca (SD) o t. i. non paperju o Zahodnem Balkanu, ki naj bi ga premier Janez Janša poslal v Bruselj, je Logar poslancem pokazal neuradni dokument o BiH-u, o katerem so zunanji ministri EU-ja razpravljali marca na zasedanju v Bruslju. Ta "non paper" je pripravila Hrvaška, sopodpisalo pa ga je še pet držav ‒ Slovenija,
 2. Tole z "non-paperjem" postaja počasi večja bruka za levico, kot je bil iraški "WMD" za Busha. Stabilnost BiH je stabilnost Balkana, mislim da je stvar jasna 5-letnikom, in stabilnost Balkana je glavni pogoj za širjenje EU. Mislim komu na Zahodu pa je sploh v interesu, da recimo Turčija ali Rusija razširita lovke po Balkanu? Tole absurd. Pritiski na aktualno vlado, se slabe tri mesece pred tem, ko bo Slovenija prevzela predsedovanje svetu EU, stopnjujejo z vseh koncev in krajev, a če zadevo pogledamo malo pobližje, nas poti vsakič znova vodijo do enega in istega izvora – torej v naš
 3. sadhu sequencer

  The Mandalorian

  Glede zadnjega dela. Skywalker bi si zaslužil posodobitev in s tem ne mislim na kakšen cringe izrodek milenijskega stilizma, ampak nekaj dejansko kulerskega, da človek začne izgledat in govorit vsaj malo kot badass mofo, ne kot nerd iz 80s. In to da so mu kot kao osebno prevozno sredstvo dali T-65 je malo preveč klišejevsko. T-65 je ustvarjen, da napada v eskadrilji. To ni B-wing v katerem lahko sam z železnimi jajci preletiš rušilec. Všeč pa mi je, da Grogu ni bil povsem disneyevsko oblikovan, ampak tam 50%-60%, in predvsem to, da ga je sedaj posvojil Skywalkerjev kindergarten na
 4. sadhu sequencer

  The Mandalorian

  Kaj je s temi kreteni pri Disneyu narobe? Saj tole je čista resnica kar je Gina napisala. “Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers but by their neighbors…even by children. Because history is edited, most people today don’t realize that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbors hate them simply for being Jews. How is that any different from hating someone for their political views,” she wrote.
 5. Slovenija nujno potrebuje obvezno služenje vojaškega roka.
 6. Aja, ne, dela normalno, tudi z nGlide. Sprobano ravnokar. Težava z URP na Win 10 je, da ne dela prvenstvo, ker se zmaga na dirki sploh ne shranjuje.
 7. Pozabil si opisati postopek konfiguriranja s katerim dokažeš svoje trditve. Najboljši predlog v bistvu, ampak nekaj ne dela ok na Win 10. Na koncu dirke se zaslon igre razširi čez zaslon od zaslona.
 8. Potem pa kar veselo na delo. Moj zapravljen čas za usposobitev Scud Race je bil 23 min in potem se je bilo treba učiti za izpit. To je bilo 2012 ali 2013 nekaj takega. Emulator za Sega Supermodel je tu: https://www.planetemu.net/emulateurs/non-mame/Windows Cigoti pa tu: https://www.planetemu.net/roms/supermodel In ne pozabit napisat kako je šlo, če bo šlo.
 9. Outrun 2006, čeprav tega jaz osebno ne smatram za dirkačino, ampak za bolezen. Potem je Scud Race, katerega boš moral usposobiti za emulator, ki ga najdeš na https://www.planetemu.net/. Itak ti ne bo uspelo usposobiti, če meni ni uspelo. Zato najdi mašino v kakšnem centru in si jo odnesi domov. Prikolico ne pozabi, ker to ne boš stlačil v cliota. Sega Rally, za katerega verjamem, da ga je nekomu v tem osončju uspelo usposobiti na emulatorju, ampak meni je Sega Rally beden. Ridge Racer PSX Ridge Racer N64 R4: Ridge Racer Type 4 Potem je
 10. HTTP Error 404.0 - Not Found The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
 11. Se pravi The Economist trdi, da Janša ustrahuje novinarje. A jih je prestrašil s petardami? Aja ne, na družbenih omrežjih jih je prestrašil. Mogoče imamo primer kakega pestrašenega novinarja, ki ga je Janez Janša prestrašil na družbenem omrežju?
 12. +1 Veliko ljudi je neumnih, zato jih neumnosti primamijo. Človek mora biti res debilen retard, da v času pandemije podpira kakršnekoli proteste. Da jaz vodim slovensko vlado, potem pošljem vojsko na protestnike brez debate in ukažem ogenj osebno. Lahko nas tudi vržejo iz EU hurr durr človekove pravice, don't give a single fuck.
 13. https://nova24tv.si/slovenija/ljudje/zgodba-covid-19-bolnika-na-intenzivni-negi-levica-sd-lms-in-sab-so-razlicice-virusa-ki-naredijo-najvec-skode-sloveniji/ Na družabnem omrežju Facebook se je razširila izpoved bolnika s covid-19, ki je po slikah sodeč pristal na intenzivni negi v UKC Maribor. Sam je bil priča ostalim bolnikom, ki se borijo z boleznijo in pri tem še izpostavlja predanost zaposlenih, ki morajo oskrbovati bolnike v težkih pogojih. Zaradi težkega prebolevanja bolezni vse manj razume tiste, ki hodijo na ulice in so nasprotni omejevalnim ukrepom in pri tem še karikira d
 14. Na Škofijski gimnaziji Antona Martina Slomška, najboljši srednji šoli v Sloveniji, smo tudi reditelji povedali misel na začetku dneva. Moja prva misel je bila: "He who controls the past, commands the future. He who commands the future, conquers the past." Toliko o bodočih "nunah in duhovnikih". Lan-party Quake 1 v računalniški učilnici je bil logičen zaključek dneva.
×
×
 • Ustvari novo...