Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  531
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

98 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

478 ogledov profila
 1. GOG verzija se konstantno sesuva.
 2. Kar se tiče iskanja vrhunske emulacijske izkušnje, vse tri Road Rashe za Mega Drive na Kega Fusionu je izredno kul igrati na samo tipkovnico. Road Rash 2 in 3 sta presežek marsičesa 16-bitnega.
 3. Mene zelo zanima kakšen bi naj bil sistemski minimum za povsem gladko poganjanje hardverskih top tier špilov kot SOTC in GT4 na PS2 emulatorju. Glede emulatorjev sem zelo retro, priporočam naslednjo kombinacijo za 8-bit/16-bit konzole: Kega Fusion za Mega Drive, Master System, Game Gear Snes9x za Super Nintendo VirtuaNES za NES mGBA za Game Boy (v beta fazi, vendar boljše od vsega obstoječega, change my mind) Izogibajte se Gens za Mega Drive, je zelo zanič, kajti bug zjebe diagonale in to se dogaja konstantno.
 4. Ti si včasih kot rastlinica mesojedka. Mirno sediš na travici, nobenemu nočeš nič, ampak malo te kdo pošlata in HAM!
 5. V bistvu ja, zadevo lahko povzameš v kakšnih cirka 5 postih, kajti sedaj kot opažaš imamo resen derail. Pogovor teče o bedarijah namesto o sami igri. Ponavadi je tako, da če si že spustil kritiko na to igro, počakaš na output, na podlagi katerega se lahko nadaljuje ontopic. Če mi kakšna igra ni všeč, pač ne hodim v tiste teme pisat karkoli, ampak tiho kaj preberem. Včasih kje spustim kakšne 2-3 poste, da je določena igra kozje sranje, če se mi že da, ampak eno je resna kritika, drugo pa utrujanje v obliki nadaljnjega klamfanja 143 postov o tem zakaj ti igra ni všeč. Dajanje transeksualcev in oseb z vprašljivim spolom v igre ni problematično in na tej točki boš nehal pisati o tem v tej temi.
 6. Opažam da na novem forumu ni teme Elite Dangerous. Wtf, zakaj?
 7. Tnx, tole mi je zelo všeč. Iščem ravno zadeve v tem smislu.
 8. Idejo za to temo sem dobil, ker iščem nek navdih za oblikovanje stranskega menija za nek blog. Iščem nekaj totalno fancy, ampak ne fancy iz vidika funkcionalnosti, temveč fancy iz čistega nepotrebnega preseravanja z animacijami. Guglam 'fancy sidebar', ampak rezultati so krneki.
 9. Enih 10 osebkov tukaj, malo poklikaj & poskrolaj. Kakorkoli že, izraz mojster je relativna zadeva in ljudje imajo različne standarde za ta naziv. Nekdo, ki zmaga Porsche Carrera Cup je iz neke perspektive mojster, ampak iz vidika LMP dirkača je navaden zelenec in newb.
 10. Ok ok, sam bodimo si na jasnem. V enem letu noben non-violinist ne pride v dunajski orkester. Wonder why.
 11. Najtežji inštrument je mixer s dvema turntabletoma.
×
×
 • Ustvari novo...