Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  371
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

85 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

Nedavni obiski profila

342 ogledov profila
 1. Na zelo dobro argumentiran post si odgovoril s spamom, ni šlo za hecanje s šerifom. Takole se tale debata naj ne bi razvijala. Lahko bi mi napisal, da gre za akutni primer pohabljenega človeka, ne pa medmeti in offtopic, tudi nisi napisal "najbrž res trolaš", ampak "hahhahah. ok vidim da res troll. lepa.". Končno si dostavil nekaj ontopic na kar lahko zopet podam nek odgovor. Če odgovorim tebi in @ĆAMIR hkrati, samo da vam jasno razložim razliko kaj so dejanski nacisti in kaj je redneck, ki si je nekoč tetoviral svastiko ter nosi pas s svastiko. Menim da te stvari morajo postati zelo jasne, zato si zelo dobro poglejta spodnja dva videa. Nikoli, ampak zares nikoli se ne bom dal prepričati, da je histerično stalkanje in doxanje ustrezen pristop, da se nekoga, kogarkoli izpostavi kot nacista. Karma is a bitch, Nova24 dela isto, ampak Nova24 so smeti. Tole so neonacisti: https://en.wikipedia.org/wiki/The_III._Path. Zelo velika razlika.
 2. Realno politično mnenje, ma kakšen trol. 10 torej manjšina in še enkrat: kje je kakršenkoli dokaz, da gre za naciste? Nikjer. Nacist je oseba, ki ima določeno mnenje. Najdeno ni bilo nič od tega. Radikalni levičarji so stalkali in doxali enako spretno kot to dela nasprotna stran ter uspelo jim je najti natanko nič neonacizma. Osebno raje podprem rumene jopiče kot pa ljudi, ki jim nista jasni zgodovina ter geografija. Svastika na pasu je merilo politične usmerjenosti nekoga od kdaj? Tetovaže me osebno sploh ne zanimajo. Če bi našli recimo zapis na netu, kako rumeni jopič piše po profilu, da je ena rasa manj vredna od druge in da so neki narodi več vredni od tretjih, potem lahko govorimo o nacistih. Do takrat: ljudje so prišli samo izkazat support vladi in se ideološko na svojem kontraprotestu niso opredeljevali. (če odštejemo to, da so javno celo obsodili nacizem)
 3. Rumeni jopiči seveda niso neonacisti. So zelo vredu ljudje, podpirajo vlado, prišli so povedat kar mislijo na miren in kulturen način, nobenih incidentov niso povzročili (za razliko od uničevalcev pločnika pred stavbo SMC). Rečt rumenim jopičem, da so neonacisti je isto kot bi protivladnim protestnikom rekel, da so anarhisti. Da rumeni jopiči niso neonacisti je bilo tudi jasno in javno dokazano: en rumeni jopič je umaknil roko iztegnjeno v rimski pozdrav nekemu posamezniku med njimi in tako pokazal, da nacizma ne tolerirajo. Psihopatsko stalkanje na desni in levi je pokazalo, da obstajajo posamezniki obsedeni z radikalnim komunizmom na eni strani in nacizmom na drugi. Se je kdo vprašal ali teh par predstavlja večino ali kar vse posameznike? Da so rumeni jopiči neonacisti zveni isto butasto kot izjave, da so vsi muslimani teroristi. Kot je ameriški prezidente nekoč modro dejal: Very fine people on both sides. Med 30 rumenimi jopiči so našli kaj? 5 domnevnih simpatizerjev nacizma? Bodi resen.
 4. Kekistani based rumeni jopiči:
 5. Nikoli nisem igral Renegade. Sam a ni Renegade malo politično pristranska zadeva, ker delaš samo za GDI? Nod pristaši not happy.
 6. Pri eni stvari se z Šiškotom popolnoma strinjam: Cerar je nesposoben, da bi mu zaupali čuvati mačko. Ko sem to prvič slišal, sem pomislil kakšne gostilniške strelja tale redneck, sam bodimo malo realni: Cerarju zaupamo čuvanje domače mačke in mu potrka na vrata Dantejev Romun, ki zahteva to mačko. Epilog je jasen. Raje vidim, da desnica popolnoma privatizira slovensko zdravstvo po fevdalnem vzoru kot ga imajo v ZDA, kot pa da zopet gledam kako bo levica "reševala" zdravstvo in "pripravljala" zdravstveno reformo.
 7. Varda je bila ustanovljena samo zaradi dveh razlogov: 1 ) prenizek obrambni proračun 2 ) ilegalne migracije Ustanovili so jo na zelo nespameten način: v uvodnem govoru Šiška diskreditacija obstoječih državnih institucij, namesto prisege Pahorju in ustavi. Rešitev je simple: - nakup oklepnikov - nove jurišne puške - povečanje kadra - 20 jurišnih vojaških letal - 4 lovska letala Saab Grippen - bojni helikopterji - 2 korveti Rešen prvi in drugi problem, varda preneha obstajati kar sama od sebe.
 8. Meni še manjka Armax Arena za končat v ME3. Potem lahko ME3 zaženem znova. Totalna jeba mi je, da če recimo v ME2/ME3 grem ponovno igrat, da se stari save izbrišejo, saj igralčevih profilov sploh ne arhivira. Še dobro, da sem naredil backup vsega. Ontopic: Need For Speed: Porsche Unleashed
 9. Ta denar dobesedno izgine, oziroma se ga vrže v ogenj takole: Takole si treehuggerji predstavljajo, da potem po takšni hardcore reaperski indoktrinaciji nihče ne bo nikogar posilil ali obrezoval deklicam spolne organe.
 10. Trije procenti imajo precejšnjo zagato, da jim je grb isti kot od neonacistične Dritte Weg.
 11. Tole ne dela, ker ne najdem datoteke GP2lap.cgf in ker nikjer ne piše kaj je to hitrost 16 sličic na sekundo. Dosbox ima itak samo cikle. http://grandprix2.de/gp2forum/viewtopic.php?t=677
 12. En zelo nemaren hrošč v igri: Zadnjič se mi je zgodilo, da nisem mogel vrniti ladje nazaj k domačemu planetu, ker crkne navigacija zgoraj v meniju. Ne morem priti do gumbov za izhod iz orbitalne mape v sistemsko. Rešitev: Shranite, pojdite ven iz igre in zaženite znova.
 13. Nod v angleškem jeziku pomeni želo. Se pravi želo od ose, čebele ali škorpijona. Njihov grb pove vse. Sicer zdaj ne najdem ta prevod, da bi lahko linkal, ampak se spomnim, da sem ga videl. Internetni prevajalniki angleščine so popolnoma zanič, zato ne najdem. Sam ja, pol je "Bratovščina Nod" pravilen prevod, ker gre za biblijsko deželo Nod.
 14. @andrejus Malo umiri svoje konje, ker so najbrž zadrogirani džanksi od LSD in heroina. Margaret Thatcher namreč, je bila desničarka v svojih mladih letih in ravno tako na stara leta. Vselej je bila modra ter preudarna. Sredinsko usmerjen levičar sem že bil nekoč kot socialdemokrat, sedaj sem centrist in tehnokrat. Desničar seveda nikoli nisem bil in tudi nikoli ne bom, saj nima smisla podpirati nekaj kar nima smisla. Vedno pa bom imel spoštovanje tako do neoliberalizma kot socialne demokracije, saj oba delujeta. Pravijo desničarji na Madžarskem in Poljskem, da je islam škodljiv za Evropo in da zato treba ustaviti migracije. Precej debilna trditev, change my mind. Ilegalne migracije so nevarne zaradi popolnega manka sredstev v EU za integracijo kogarkoli, ne glede na njegovo religijo ali kulturo. Primer debilizma, ki ga gledam na FB: > nevladna institucija se gre integracije migrantov in beguncev > na srečanjih za integracijo NVO treehuggerji sprašujejo migrante o njihovi kulturi ter običajih > zgodovinske linke o Keltih in Slovanih objavlja kdorkoli drug samo treehuggerji ne > keltske in slovanske simbole uporabljajo skrajni desničarji Pa razumi če moreš tak nivo kretenizma.
 15. Ontopic: Ste se kaj navadili na te cirkusantske proteste? Jaz moram priznat, da sem se. Na začetku mi je bilo v smislu "fuknjen narod", zdaj mi je vse skupaj, kot da bi bil noter v eni dobri srbski komediji. A se kaj ve, če so protesti vsak teden manjši ali večji, oziroma ali pojenja vse skupaj ali gremo po vzoru Ukrajine?
×
×
 • Ustvari novo...