Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  1 888
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

sadhu sequencer je zmagal 8. decembra 2021

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 098 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Butast stavek
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 367 vohunjenj
 1. Je igro možno na single player igrati brez priključitve na net?
 2. Na PS2 so bile kontrole precej cool
 3. sadhu sequencer

  Vesolje

  Geolog je res najboljši naslov in nikakor ne tak geolog, ki za zgornji primer postreže samo "naravni izvor, ta-ta, fajn se mejte" in izgine v noč.
 4. Izgleda precej slabše od Duke Nukem 3D. Vsaj 1450 krat slabše.
 5. sadhu sequencer

  Vesolje

  Zdaj v tem trenutku najbolj rabim genija, ki mu bo uspelo narisati kako je tole "manjša skalna formacija naravnega izvora". Ne me razumet narobe, vedno se delam norca iz oddaje Ancient Aliens, vem da vse kar tam povejo je čisti bullshit, ampak glede na to koliko neolitskih in kalkolitskih materialnih virov poznam, se bodo tu morali precej bolje potrudit. Kar vidim na tej sliki je enoten masiv in v njemu je prostor oblike kvadra. https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/zanimivosti/na-marsu-rover-posnel-vhod-vesoljcev/627352
 6. Neka intuicija mi pravi, da je ta prehod iz cyberpunkerskega nižjega dela Coruscanta na puščavski "offworld" Tatooine zelo dobra ideja.
 7. To niso nobeni bombniki, ampak lovska letala tipa Mig-25/Mig-31. https://en.wikipedia.org/wiki/Mikoyan-Gurevich_MiG-25 https://en.wikipedia.org/wiki/Mikoyan_MiG-31
 8. Monkey 4 installed. Ni se mi dalo vlačit MyBooka s save pozicijami iz vsega možnega, raje uporabim tole: http://www.nicouzouf.com/en/?id=escapefrommonkeyisland https://legendofmi.com/downloads/savedgames/ Marco de Pollo Miss Rivers Sprožitev alarma je legendary shit.
×
×
 • Ustvari novo...