Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  369
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

91 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

Nedavni obiski profila

336 ogledov profila
 1. Rumeni jopiči seveda niso neonacisti. So zelo vredu ljudje, podpirajo vlado, prišli so povedat kar mislijo na miren in kulturen način, nobenih incidentov niso povzročili (za razliko od uničevalcev pločnika pred stavbo SMC). Rečt rumenim jopičem, da so neonacisti je isto kot bi protivladnim protestnikom rekel, da so anarhisti. Da rumeni jopiči niso neonacisti je bilo tudi jasno in javno dokazano: en rumeni jopič je umaknil roko iztegnjeno v rimski pozdrav nekemu posamezniku med njimi in tako pokazal, da nacizma ne tolerirajo. Psihopatsko stalkanje na desni in levi je pokazalo, da obstajajo posamezniki obsedeni z radikalnim komunizmom na eni strani in nacizmom na drugi. Se je kdo vprašal ali teh par predstavlja večino ali kar vse posameznike? Da so rumeni jopiči neonacisti zveni isto butasto kot izjave, da so vsi muslimani teroristi. Kot je ameriški prezidente nekoč modro dejal: Very fine people on both sides. Med 30 rumenimi jopiči so našli kaj? 5 domnevnih simpatizerjev nacizma? Bodi resen.
 2. Kekistani based rumeni jopiči:
 3. Nikoli nisem igral Renegade. Sam a ni Renegade malo politično pristranska zadeva, ker delaš samo za GDI? Nod pristaši not happy.
 4. Pri eni stvari se z Šiškotom popolnoma strinjam: Cerar je nesposoben, da bi mu zaupali čuvati mačko. Ko sem to prvič slišal, sem pomislil kakšne gostilniške strelja tale redneck, sam bodimo malo realni: Cerarju zaupamo čuvanje domače mačke in mu potrka na vrata Dantejev Romun, ki zahteva to mačko. Epilog je jasen. Raje vidim, da desnica popolnoma privatizira slovensko zdravstvo po fevdalnem vzoru kot ga imajo v ZDA, kot pa da zopet gledam kako bo levica "reševala" zdravstvo in "pripravljala" zdravstveno reformo.
 5. Varda je bila ustanovljena samo zaradi dveh razlogov: 1 ) prenizek obrambni proračun 2 ) ilegalne migracije Ustanovili so jo na zelo nespameten način: v uvodnem govoru Šiška diskreditacija obstoječih državnih inštitucij, namesto prisege Pahorju in ustavi. Rešitev je simple: - nakup oklepnikov - nove jurišne puške - povečanje kadra - 20 jurišnih vojaških letal - 4 lovska letala Saab Grippen - bojni helikopterji - 2 korveti Rešen prvi in drugi problem, varda preneha obstajati kar sama od sebe.
 6. Meni še manjka Armax Arena za končat v ME3. Potem lahko ME3 zaženem znova. Totalna jeba mi je, da če recimo v ME2/ME3 grem ponovno igrat, da se stari save izbrišejo, saj igralčevih profilov sploh ne arhivira. Še dobro, da sem naredil backup vsega. Ontopic: Need For Speed: Porsche Unleashed
 7. Ta denar dobesedno izgine, oziroma se ga vrže v ogenj takole: Takole si treehuggerji predstavljajo, da potem po takšni hardcore reaperski indoktrinaciji nihče ne bo nikogar posilil ali obrezoval deklicam spolne organe.
 8. Trije procenti imajo precejšnjo zagato, da jim je grb isti kot od neonacistične Dritte Weg.
 9. Tole ne dela, ker ne najdem datoteke GP2lap.cgf in ker nikjer ne piše kaj je to hitrost 16 sličic na sekundo. Dosbox ima itak samo cikle. http://grandprix2.de/gp2forum/viewtopic.php?t=677
 10. En zelo nemaren hrošč v igri: Zadnjič se mi je zgodilo, da nisem mogel vrniti ladje nazaj k domačemu planetu, ker crkne navigacija zgoraj v meniju. Ne morem priti do gumbov za izhod iz orbitalne mape v sistemsko. Rešitev: Shranite, pojdite ven iz igre in zaženite znova.
 11. Nod v angleškem jeziku pomeni želo. Se pravi želo od ose, čebele ali škorpijona. Njihov grb pove vse. Sicer zdaj ne najdem ta prevod, da bi lahko linkal, ampak se spomnim, da sem ga videl. Internetni prevajalniki angleščine so popolnoma zanič, zato ne najdem. Sam ja, pol je "Bratovščina Nod" pravilen prevod, ker gre za biblijsko deželo Nod.
 12. @andrejus Malo umiri svoje konje, ker so najbrž zadrogirani džanksi od LSD in heroina. Margaret Thatcher namreč, je bila desničarka v svojih mladih letih in ravno tako na stara leta. Vselej je bila modra ter preudarna. Sredinsko usmerjen levičar sem že bil nekoč kot socialdemokrat, sedaj sem centrist in tehnokrat. Desničar seveda nikoli nisem bil in tudi nikoli ne bom, saj nima smisla podpirati nekaj kar nima smisla. Vedno pa bom imel spoštovanje tako do neoliberalizma kot socialne demokracije, saj oba delujeta. Pravijo desničarji na Madžarskem in Poljskem, da je islam škodljiv za Evropo in da zato treba ustaviti migracije. Precej debilna trditev, change my mind. Ilegalne migracije so nevarne zaradi popolnega manka sredstev v EU za integracijo kogarkoli, ne glede na njegovo religijo ali kulturo. Primer debilizma, ki ga gledam na FB: > nevladna institucija se gre integracije migrantov in beguncev > na srečanjih za integracijo NVO treehuggerji sprašujejo migrante o njihovi kulturi ter običajih > zgodovinske linke o Keltih in Slovanih objavlja kdorkoli drug samo treehuggerji ne > keltske in slovanske simbole uporabljajo skrajni desničarji Pa razumi če moreš tak nivo kretenizma.
 13. Ontopic: Ste se kaj navadili na te cirkusantske proteste? Jaz moram priznat, da sem se. Na začetku mi je bilo v smislu "fuknjen narod", zdaj mi je vse skupaj, kot da bi bil noter v eni dobri srbski komediji. A se kaj ve, če so protesti vsak teden manjši ali večji, oziroma ali pojenja vse skupaj ali gremo po vzoru Ukrajine?
 14. Želo je bolj pravilno, če se zraven uporabi slovenska beseda Bratovščina, ker izraz "Bratovščina Nod" izpade isto kot Globalna Obrambna Initiative, namesto Globalna Obrambna Iniciativa. Razen če je samo beseda Nod njihovo uradno ime in je brotherhood samo nek fancy naziv zraven. Nekoč sem celo mislil, da je NOD tudi kratica.
×
×
 • Ustvari novo...