Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  647
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

157 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

662 ogledov profila
 1. Koliko je sedaj teh protestnikov v Ljubljani vsak petek?
 2. sadhu sequencer

  COVID-19

  Buda v avatarju, vse jasno, model nosi alufolijo na glavi. Take retardirance bi bilo treba aretirat. Ne vem zakaj se ni oblikoval kakšen zakon za te namene v času koronakrize.
 3. Hvala ti za tole šotko. Že vem kaj je treba naredit.
 4. Leta 1858 je črnec Mathew sedel v bojnem jarku v U.S.A in se boril res na hard proti severnim silam. In kr nankrat vid, da je nameravu en severnjak ustrelit njegovga belega tovariša in se požene predenj in mu reš življenje, sam pa je bil ustreljen. Ameriška državljanska vojna (American Civil War) 12. apr. 1861 – 9. apr. 1865
 5. Ja, ampak celokupno precej bolje kot San Andreas in Vice City. Predvsem muscle cars.
 6. Jaz sem ga 2012 nekaj poskušal igrati ponovno, ampak ful me ni pritegnilo. Fizikalni model avtov se zdi fucked up, če prej igraš GTA4.
 7. Ni html, zato ne morem pošerat. Edini način, da prideš do tega, je preko tvojega browserja, za kaj takega pa je treba zadevo spravit online. Tu ti ne morem pomagat.
 8. Okej, to ni slaba ideja z animiranim obračanjem table, to se da naredit. Hitrost je previsoka ja. Testerji, ki so profesionalni igralci carroma so vztrajali, da je tako visoka hitrost in se sedaj bunijo, da je prenizka. Nekaj je treba naredit, nek kompromis. Glede zadnjega: mogoče nisi premaknil miške čez tablo in se ti striker ni postavil na pravilno mesto. Dejansko si striker premikal po zgornjem traku in lahko streljal žetone z njim od zgoraj? Če slednje drži, potem je bug.
 9. http://syndicate.lubiki.pl/ Ljubiteljska spletna stran za Syndicate. Veliko odličnega materijala, predvsem briefingi in skozihodi stopenj ter povsem pojasnjena zgodba. Eurocorp walktrough PC: http://syndicate.lubiki.pl/swars/walkthrough/swars_leveurocorp_pc.php Zelo posrečena in vizualno všečna spletna stran. Avtor: Tomasz Lis, aka Mefistotelis
 10. @Slinch Ne moreš dostopati. Saj niti ni namen, da bi kdorkoli dostopal. Zakaj pa rabiš oziroma kaj sploh rabiš? @Chenier_ Kaj je bilo sploh uporabnega v temi o Witness? Malo mi opiši.
 11. Dobro, pač ne znaš igrati biljarda, okej, nisi relevanten. Če ne nameravaš dajati testnih outputov, ti ni treba obiskovati te teme.
 12. Aja, zdaj sem se spomnil. To ni nič zbrisano. Nekaj sem zamešal, se pardoniram za povišan pritisk. Je pa stvar takšna, da je itak planirano, da ne gre online, je vsa vsebina pač offline in to je to.
 13. Možno da je že zbrisan. Če ne pa bo verjetno kmalu. Za najbolj zanesljiv odgovor pa vprašaj Febota. Muzej obstaja in bo obstajal, to je glavno: https://joker.muzej.si/
 14. Pozabil sem omeniti, da je igra za 2 igralca. Single playerja oz. umetne pameti nisem vdelal. Se pravi ko udariš, se tabla obrne. Spodaj se zamenja napis iz Player 1 v Player 2 oz. iz Player 2 v Player 1. Cilj igre je podoben kot pri biljardu. Moraš pospraviti vse svoje žetone noter v luknje, medtem ko rdeči žeton moraš potopiti noter preden potopiš svoj zadnji žeton. Najlažje je ko rdeči žeton potopiš v isti zadnji rundi, ker če rdečega potopiš nekje na začetku, moraš v isti rundi potopiti vse svoje žetone.
×
×
 • Ustvari novo...