Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  414
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

72 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

395 ogledov profila
 1. Na slušalkah je problem, ker se sliši kako se beati grdo razlezejo predvsem v uvodu na 00:13-00:37. Tole je original, ki zveni enkratno.
 2. Ofak zakaj je v spodnjem videu zvok tako slab? To sem naredil ljubiteljski Mass Effect slideshow. Naložil sem 320kbps mp3, ki se drugače sliši super, ampak v tem videu se v uvodu sliši kot kup svinjskega dreka, ki leze ven iz svinjske riti.
 3. https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/4op21p/is_there_any_way_you_could_keep_legion_alive_in/ HAHAHAHAHHAHAHAHA
 4. Za batarijske ladje bi lahko risarja Thomasa Raube a.k.a. Euderiona vprašali, ne pa da jih sploh ni bilo v nobeni igri.
 5. Daj mi pomagaj razumeti to sporočilo, mogoče sem premalo kave popil. Si ti slučajno grozil 4Stringedu in njegovi familiji, da jih boš poklal, jim odrezal glave ti in še nekdo? @gladius Lovske družine so tiste, ki spomladi v naravi nastavljajo opozorila lastnikom psov naj jih imajo privezane in pri sebi, zato ker se živali parijo.
 6. Meni takole deluje precej prepričljivo.
 7. En model, ki je fejkal bolečino in cvilil "auuu snemajte roko mi lomi auuu". To je nekoristen človek, ki ne prinaša h kulturnemu napredku. Po drugi strani pa imaš mlade dubstep in dnb DJ-je, ki pridno razvijajo subkulturo in ljudi, ki ohranjajo slovensko folkloro. To je kultura in pravilen razvoj na kulturnem področju.
 8. Katera je ne-normie verzija? Pokaži mi jo.
 9. Moram priznati, da so me stripi razočarali. Recimo ne vem zakaj imajo Turiani v Evolutionu M-15 Vindicatorje, saj jih je turianska firma Elanus Risk Control razvila posebej za Blue Suns. Slednjo skupino je ustanovil Zaeed, se pravi kar je precej časa po dogodkih v First Contact War. Kar se tiče trilogije, me je glede štorije razočaral samo ME3, saj je Cerberus preveč kot nalašč za bad guyse ter indoktrinacijo, pričakoval bi več politične sivine. Sistemska Aliansa, večni princi na belem konju in #allbatariansareracist. (Bray je carski lik) In resno what the FUCK is this shite: Moral sem loadat save in naredil malo bolj miren party. Seriously wtf.
 10. Kapital gre v razvoj, a ti bi delovne stroje in nove sodelavce financiral z luftom?
 11. Glej, meni kot kapitalistu je pomembna samo ena stvar: da je moj izdelek ne samo konkurenčen, temveč nekaj korakov boljši od konkurence. Ne potrebujem Serije 7, velikega stanovanja in par metrov širok tv zaslon, da bi komurkoli dokazal karkoli. Denar kopičim po vzoru Aškenazijev in Sefardov, ker je to dobro za Izrael. Na dopuste ne hodim skoraj nikoli (nazadnje bil na dopustu v Kopru maja 2018 za 4 dni), ker mi je osebno to brezvezno zapravljanje časa, zato se s parkirninami in tuši na plažah ne ubadam preveč. Potrebujem še en laptop in vedno bom potreboval samo še en laptop. Potrošnikstranka je kralj. Remember 1983 ko je Atari šel v kurac.
 12. To seveda ni neoliberalizem. Mešaš hruške in kivi.
×
×
 • Ustvari novo...