Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  421
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

72 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

398 ogledov profila
 1. Ne, to ni večinsko sprejeta razlaga, temveč znanstveno dokazano dejstvo. Moji dokazi so vse univerze vred z njihovimi knjižnicami na tem planetu. Japonske, grške, nigerijske, slovaške, kitajske, norveške, ameriške, mehiške, indijske, indonezijske, singapurske, različne izobraževalne in znanstvene inštitucije širom sveta. En sam fosil znanstveniki ne smatrajo za dokaz, da smo vsi iz tam. Ti kar beri dalje.
 2. Zadnja dognanja so si enotna, da je homo sapiens uspešno zapustil Afriko veliko prej kot 100,000 let nazaj. Slednja cifra je old news enih par let. Zapiši si: 185,000. Neuspešen poskus množične selitve je nazadnje bil zabeležen v Grčiji (200,000). Najstarejši fosil homo sapiensa je star 300,000 let, kar je veliko prej kot si napisal. Kar si napisal glede kmetovanja je zgrešeno. Agrikultura se je razvila okrog 10,000 pr.n.št. in takrat je homo sapiens že bil prevladujoč primat, tako da žvečenje kruha nima nič z nastankom homo sapiensa, temveč gre za to da so ostali homo sapiensi prevzeli kmetijstvo od homo sapiensov na Bližnjem vzhodu. Tvoja teorija o vzporednem razvoju približka homo sapiensa iz več različnih opic je zgrešena. Je sicer obstajala kot teorija do nekje 1980, ampak je potem bilo dokazano, da ne drži in se jo je ovrglo. Slovani izhajajo iz indoevropske skupine, se pravi iste skupine kot recimo Germani, Kelti, Perzijci, Grki, Indijci. Poboldano niso najini predniki, saj so ti primati izumrli in nimajo nič s homo sapiensom, tudi se homo sapiens ni razvil iz njih.
 3. Veliko je ugibanja glede naslednje mutacije, ampak umetna inteligenca kot naslednja mutacija je pretiravanje, saj bi šlo za digitalizacijo zavesti v software, medtem ko nevrologija ni tako napredna kot se zdi na prvi pogled. Število neznank v nevrologiji je še vedno ogromno in ta veda bi bila ključna za nekaj takega kot je digitalizacija zavesti. Dosti bliže je recimo napredek protez: umetne roke, umetne noge ipd., se pravi kibernetizacija posameznih okončin vrste.
 4. Antropologija je zelo ugledna in pomembna veda, zaradi tega bom raje počakal na trenutek, ko se boš nekoliko umiril s svojim shitpostanjem, oziroma streznil. Naslov teme je fantastičen, vsebina ki jo dostavljaš pa diametralno nasprotje.
 5. Tale post zveni precej podobno izjavam raznih vaških pijandur: "Kdo te to tak pravi?" "Znanstveniki." "Kaj te oni vejo!" Napisal sem ti znanstveno dognanje o naši vrsti, ki je nazadnje bilo najmočneje podkrepljeno v 80. letih:
 6. Oba sta ista s črncem, saj izhajata oba iz ene rase. Homo sapiensi na svojem začetku niso bili vizualno toliko raznoliki, kot danes, ko imaš črnce, belce, polinezijce, aziate in sve in svašta. Naša vrsta je zaradi svoje žilavosti, prilagodljivosti in neupogljivosti prilagodila svoj videz okolju primerno.
 7. Avadodo modelom, ki so prišli na idejo za Singapore in oblikovali Omega Ranch.
 8. Na slušalkah je problem, ker se sliši kako se beati grdo razlezejo predvsem v uvodu na 00:13-00:37. Tole je original, ki zveni enkratno.
 9. Ofak zakaj je v spodnjem videu zvok tako slab? To sem naredil ljubiteljski Mass Effect slideshow. Naložil sem 320kbps mp3, ki se drugače sliši super, ampak v tem videu se v uvodu sliši kot kup svinjskega dreka, ki leze ven iz svinjske riti.
 10. https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/4op21p/is_there_any_way_you_could_keep_legion_alive_in/ HAHAHAHAHHAHAHAHA
 11. Za batarijske ladje bi lahko risarja Thomasa Raube a.k.a. Euderiona vprašali, ne pa da jih sploh ni bilo v nobeni igri.
 12. Daj mi pomagaj razumeti to sporočilo, mogoče sem premalo kave popil. Si ti slučajno grozil 4Stringedu in njegovi familiji, da jih boš poklal, jim odrezal glave ti in še nekdo? @gladius Lovske družine so tiste, ki spomladi v naravi nastavljajo opozorila lastnikom psov naj jih imajo privezane in pri sebi, zato ker se živali parijo.
×
×
 • Ustvari novo...