Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  671
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

sadhu sequencer je zmagal 30. junija

Bitje sadhu sequencer je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

171 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

690 ogledov profila
 1. @Dejch https://www.captiongenerator.com/1939692/mn3topkek
 2. Uspelo mi je usposobiti slabši odvrtek za Deus Ex: HR. Torej. Deus Ex: The Fall Negativnosti: - Trupla izginjajo - Samostojnega merjenja z orožjem brez zaklona ni - Lahko preiščeš koš za smeti, kjer nemalokrat najdeš denar (2027 AD augmentacijska kriza, ljudje se pobijajo za neuropozin in si režejo ude za denar) - Panamskim policistom na avtu piše Police namesto Policia (ok na čeladah piše Policia) - Skakanja ni - En (1) sam in edini slot za shranjevanje. Remember Diablo 1? - Čeprav okolje deluje obetavno, so to premalo izkoristili, zaradi česar se igra zdi še posebej prekratka - Unity pogon ga lahko cuzne Crystalu - Tipk ni možno spremeniti, kontrole so zaklenjene Pozitivnosti: - Odlična pripoved o specialcih Tyrants, ki bo pritegnila poznavalce serije - Okolje ni slabo - Posebne različice originalnih orožij iz Human Revolutiona Tale seznam bom mogoče še posodobil. Kot kaže sta The Fall delali dve skupini ljudi. V eni so ljudje, ki vedo kaj je Deus Ex, v drugi so "biseri" z neumestnimi idejami in naravnost idiotskimi predlogi. Po mojem je nemalokrat bilo kar nekaj hude krvi med njimi.
 3. Zelo podoben vizualni pristop, ampak ni to. Dogajanje demo verzije je na peščeni plaži. Možno da karakter ni imel rdečih las, ampak nekaj drugo rdečega. Pa bil je manjši z veliko glavo.
 4. Tako je, gre za grafično povsem enaka špila.
 5. Za tole so država in delodajalci dolžni plačati davek, ker ne opravljajo svojega dela: Antropolog recimo ne more nikoli biti kriv, ker nima službe na svojem področju. Kriva je država in krivi so delodajalci. Vedno. Ta tip pač nima pojma kako mora država funkcionirat. Antropologija je resurs, ki se ga porabi za gospodarsko rast. Če intelektualnih resursov ne uporabljaš, potem si pač šalabajzer.
 6. @tedy Hvala, ampak ni to. Vizualno je bila skoraj natanko taka kot recimo Super Mario 64 ali Monkey Island 4.
 7. Celoten seznam igralske zasedbe: https://www.imdb.com/title/tt5194726/fullcredits Nekaj le teh: Gary Oldman ... Admiral Ernst Bishop Mark Hamill ... Lt. Cdr. Steve 'Old Man' Colton Mark Strong ... Captain Thomas Wade Sophie Wu ... Po Cara 'Web' Webster John Rhys-Davies ... Randall Graves Liam Cunningham ... Captain Noah White Jack Huston ... Cal Mason Ben Mendelsohn ... Julian Wexler Rhona Mitra ... Executive Officer Kelly Gillian Anderson ... Captain MacLaren
 8. Da gre za najbolj pričakovan naslov v industriji računalniških iger, ni potrebno izgubljati besed. Zato ne bom delal pompoznih uvodov, ampak postregel z zadnjimi novicami. Očitno bomo zopet dobili nekaj, čemur bomo rekli: igra vseh iger. Wiki: https://starcitizen.gamepedia.com/Star_Citizen_Wiki Poglejte, tole je naravnost neverjetno:
 9. Go to town man, go to town. https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Percenters https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Paramilitary_organizations_based_in_the_United_States Antifa bi bila iztrebljena v 1 dnevu.
 10. You fucked it up so much man. To malo spominja na žalostno zgodbo Tiger Woodsa, ki ga črnci ne priznavajo za črnca. Lahko bi streljal z Steyr AUG in fural Leoparda.
 11. sadhu sequencer

  Vesolje

  Ni mi jasno zakaj so izpustili Ross 128b. Je dejansko najbližji kandidat, saj gre za drugo najbližjo zvezdo Soncu. Za Proksimo že vsi pravijo, da je bedna. Ross 128 b is a confirmed Earth-sized exoplanet, likely rocky, orbiting within the inner habitable zone of the red dwarf Ross 128, at a distance of about 11 light-years from Earth.[2] The exoplanet was found using a decade's worth of radial velocity data using the European Southern Observatory's HARPS spectrograph (High Accuracy Radial velocity Planet Searcher) at the La Silla Observatory in Chile. Ross 128 b is the nearest exoplanet around a quiet red dwarf, and is considered one of the best candidates for habitability. The planet is only 35% more massive than Earth, receives only 38% more sunlight, and is expected to be a temperature suitable for liquid water to exist on the surface, if it has an atmosphere.
 12. Ne, zgodovina ti močno šepa, niti ne ločiš med socializmom in neoliberalizmom. V Jugoslaviji in podobnih rdečih cirkusih informatik ter filozof nista mogla razviti svojih potencialov, saj ni bilo prostega trga. Lep dokaz je sovjetski izumitelj Tetrisa, ki je naredil ta Tetris in ga noben ni šmirglal v SZ. Ayn Rand je postala spoštovana po svetu šele potem, ko je zapustila SZ. Zgodbo o skupini Laibach poznaš, če ne, si preberi malo. Zgodovina je učiteljica življenja, zato beri zgodovino. Pa še kako so. Brez zgodovine, filozofije in umetnosti ne more obstajati nobena država. Naša zgodovina je Karantanija, naša filozofija so Alpe in gozdovi, naša umetnost je Zdravljica. Obstaja še en drug zanimiv model, ki se imenuje socialna demokracija, je kapitalističen sistem in so ga zelo uspešno izvedle vse skandinavske države, najbolj znana po njem je bila Švedska, dokler niso začeli svojo socialno demokracijo povezovati z lažno humanitarnostjo in bolnimi idejami o multikulturalizmu, zaradi česar se ji sedaj ravno tako socialnodemokratski sosedje smejijo. Težava socialne demokracije je edino ta, da njen uspeh močno temelji na integriteti ter visoki kakovosti birokratskega aparata in celotne javne uprave ter visokih davkih in če na tem mestu pomisliva na slovensko zdravstvo, vojsko, policijo itd. - sorry Fajon but I need a Pinochet.
 13. @andrejus Nič ne trolam, razlagam ti osnovna načela ekonomske rasti, ki tebi zelo očitno nikakor ni jasno področje, saj si domišljaš, da se ljudje za izobrazbo morajo odločiti glede na povpraševanje po kadru na trgu dela. Kar ni res. V napredni državi, ki si želi ekonomske rasti, se bodo ljudje odločili za izobrazbo in delo, ki jih veseli. Če kot država ponujaš program izobraževanja, potem pričakuješ, da se bodo otroci zagrebli za tisto kar jih zanima kot svobodne individuume in ne člane nekakšne odgovorne družbe (socializem). Mali zgodovinar bo šel študirat zgodovino, redna obiskovalka tehničnega krožka bo šla na strojno fakulteto. Država je obema mojstroma dolžna priskrbeti poklic, tako da nadzoruje razvoj prostega trga doma, da know-how ne uide v Švico. (oopsy doopsy) To so osnove neoliberalizma.
×
×
 • Ustvari novo...