Skoči na vsebino

Vincent

Rumeni jak
 • Število vsebin

  9
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu Vincent

 • Butast stavek
  jadnik, ki se mu je posrečilo celih devet sporočil

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ne vem ali je free ze dlje casa, ampak na indiegala je zastonj ABC murders pa tudi Syberia 1&2. https://freebies.indiegala.com/agatha-christie-the-abc-murders
 2. Začela se je 2. sezona Snowpiercer. Kljub nekaj kritikam, je meni prva sezona dogajala (morda zato, ker nisem gledal filma in skoz primerjal serije z njim ).
 3. Se strinjam za Lupin, sem tudi pričakoval več, glede na to kok ga na netu hvalijo. Gledljivo, zanimivo in pozabljivo. To, da izvede rop na čist pretiran način je del privlačnosti serije , ampak Flight Attendant je pa meni bila super, tudi marsikaj za lase privlečeno, a zelo gledljiva serija... Je bilo pa zabavno opazovat kok faktov glede letenja je napačnih - to da zmerom ista posadka dela skupaj, veriga New York - Bangkok - Seoul - New York narejena v parih dneh, potem pa samo 1 dan počitka pa let v Rim., Stevke in Piloti kar malo delajo še za druge družbe na čist drugem
 4. Vincent

  Dokumentarci

  Tole je bilo pred dnevi na TVju. Vredno ogleda, če se želiš malo zamorit pa zamislit: Ali mesna industrija ogroža planet?, britanska dokumentarna oddaja https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/174734422?s=tv Ogled preko linka možen še dober mesec.
 5. Vincent

  Life in a Year ...

  Pisma Sv. Nikolaja so pa itak top, pri nama so že božična klasika:)
×
×
 • Ustvari novo...