Skoči na vsebino

Čenir

Mafija
 • Število vsebin

  16
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

5 Jogurt

Več o članu Čenir

 • Butast stavek
  Želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jst pa sem na Ćamirju dejansko dobil prepoved postanja in opozorilne točke haha Ne me jebat no. Kako prizadeto dvojni standardi. Saj ne, da bi lahko vsak dan reportali par userjev iz BT, če se gremo tega. Mah. Jaz kr končujem pogovore ke, ker so to preveč klovnovsko dvojni standardi celo zame
 2. Pa dej pizda, zaklenite stari forum za postanje in ga dajte nazaj, jaz sem si lih ZSje izmenjeval za prodajo nečesa Fak no, zakaj je tako samoumevno, da bo se ves folk prestavil sem?
 3. Ja, gameplay trailer za nov AC. Brez gameplayja 😄
 4. Jaz sem mogoče malo krivično ocenil Last Crown, pač saj je naporen in campy špil, sam model ga je tudi naredil v tistem limbo času, ko kot prvo nihče razen AGS modelkov in Deponie devov ni delal avantur + horror žanr isto še ni bil aktualen kot v post-Amnesia časih. Se veselim Ezotovega mnenja 😄
 5. So bili, jop Ko smo ravno pri VR igrah, katere so vaše najljubše PLAYSTATION VR ekskluzive? Meni:
 6. Haha saj drgač ma switch dejansko neko verzijo cardboard VR-ja, sam da je nintendo tako cheap, da si jo moraš sam sestavit :avadodo:
 7. To temo posvečam Ezoteriku in DaCapotu, ki se strinja z Ezoterikovim mnenjem.
 8. Tema o indij igračkah
×
×
 • Ustvari novo...