Skoči na vsebino

Seth

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 809
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    1

Vse objave od Seth

  1. Seth

    NBA tema

    Na stavnicah je Boston konkreten favorit. Pri ameriških komentatorjih pa je tako od oka nekje 2/3 folka na strani Dallasa.
  2. Seth

    NBA tema

    @Ignis Dallas 4:2 Boston
  3. Seth

    NBA tema

    Skip je bil leta totalni Luka hater zdaj pa kar naenkrat ni več lol.
  4. Seth

    NBA tema

    Kakorkoli gledaš to da ni hotla releasat trademarka njemu je bad look. Ampak ok, ne bom zdaj neki ekstra pljuval po njej. En čas pa fotra ni bilo blizu, tako da očitno ni noben baš neki dober starš.
  5. Seth

    NBA tema

    Dwight si ga zasluži!
  6. Seth

    NBA tema

    No, no no no no it doesn't work like that.
  7. Seth

    NBA tema

    Brown je buldožer in samo malenkost nižji in lažji kot Luka, je pa vseeno višji in težji kot recimo Dort. Jrue je še vedno zelo agilen in tudi ni lih nek lahkokategornik. White pa nima kaj iskat v tem matchupu no.
  8. Seth

    NBA tema

    Pa drugače je do zdaj minute dobival Kornet kot backup center. Sicer ga niso niti kaj dosti potrebovali, ga bodo pa ziher če ne bo KP-ja proti Dallasu.
  9. Seth

    NBA tema

    Še bolj zanimiva bo interakcija Kyrieja z Boston fani, glede na to da so že pred par dnevi skandirali: Fuck Kyrie.
  10. Seth

    NBA tema

    Se strinjam da nekdo ki ne čestita nasprotniku po porazu je krneki, ampak kot sem rekel saj je čestital kasneje. Nosi se pa kot 99% športnikov ki igrajo na tem nivoju, lepo te prosim. Ja če govorite o tiskovki ki je niste gledali potem kar nakladate ja. Poglej si celo je čisto normalno govoril. Je Luka po prejšnji tekmi deloval precej bolj salty kot pa tole. Tisti nothing je pa itak letel na drugi del vprašanja ki ga je postavil MacMahon.
  11. Seth

    NBA tema

    Haha kaj je pametoval?
  12. Seth

    NBA tema

    Ja kot da ni čestital kasneje. Stop the cap.
  13. Seth

    NBA tema

    Ravnokar pogledal celotno tiskovko od Edwardsa in moram rečt da eni tu bolj nakladate kot pa ameriški mediji. Sram vas bilo. Pa če že mate tolko za povedat preko Edwardsa lahko še za primerjavo pogledate tiskovko od Luke iz prejšnje 4. tekme.
  14. Seth

    NBA tema

    Kam pa je Cuban zginil? Ni ga niti bilo videt na igrišču ko so prejemali trofejo.
  15. Seth

    NBA tema

    Lively bo igral. Lets finish it now!
  16. Seth

    Kaj se trenutno predvaja?

    Schultz zna met kar carski stand up in sploh njegov crowd work je impresiven kamorkoli gre praktično, ampak vedno bolj slaven kot postaja je tudi vedno bolj annoying. Včasih sem še pogledal kak Flagrant 2 podcast če je bil kaki zanimiv gost, zdaj pa je zadeva negledljiva.
  17. Seth

    NBA tema

    LA Clippers coach Ty Lue has signed a new deal through the 2028-2029 season that will make him one of the NBA's highest-paid coaches at approximately $14 million per year, sources told ESPN.
  18. Seth

    NBA tema

    "Oklahoma City Thunder executive vice president and general manager Sam Presti said he "missed" on the midseason trade that brought in veteran Gordon Hayward, calling it a learning experience." Haha, spodbudne beseda za nekoga ki je free agent poleti.
  19. Seth

    NBA tema

    Luka 40 + 15 asistenc v G5 za lagano zmago.
  20. Seth

    NBA tema

    Ojoj pa kaj vam je bilo tega treba, zdaj pa nazaj v Minnesoto. Tako slabo so igrali pa vseeno bili še v igri za zmago do zadnjih minut. Čestitke best big shooting manu da je končno nekaj zadel.
×
×
  • Ustvari novo...