Skoči na vsebino

Mutombo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  2 280
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  3

Vse objave od Mutombo

 1. Mutombo

  NBA tema

  Pa ker pri OKC ni blo Ponitke ane
 2. Mutombo

  Cestna golazen

  Mogoc bodo po danasnji etapi koncno nehal na Eurosportu sanjat da lohk G pobere Giro. Also Rowe je zelo soliden ko-komentator.
 3. Mutombo

  Naša mala greznica #9

  Skoda. Bi bil lep rebuild za FM25
 4. Mutombo

  Cestna golazen

  Gaviria je goat lead out
 5. A von griffin ti je ze povedal da si picka ker si bil zravn names to v gostiln? Ker sele po tem bo mn3 krog sklenjen.
 6. To pa ne vem; zmeri sm le prodajal preko buycycle.
 7. Ma nehi że tezit......dosadan si; vse smo ti że povedal... Ce je zaraf v zaporu a ne bi blo ql da dobi Dejch pa drunk tank a @Galko?
 8. +1 god tier krompir Pa dobr pire je tud zelo za
 9. Ezoterik je povedal po resnici.... Pač pijanček saj je vredu.... Kaj mislite da bo prej? Gorc shujsal al Dejch razumel da je dosadan?
 10. Fak Dejch saj te je lazje pijanega razumet.. Saj je cist enostavno...ko si pijan bi blo boljs da se drzis stran od gnoja in foruma ker si hudo dosadan...pejt brat svoje poste kako utrujas folku...tema o kavi, folk se meni ti pa prides not samo tezit Eviti. Prov tipicna vaska scena ko ma folk debato potem se pa en pijanc prikaze in zacne govorit cez vse in nasploh morit vzdusje...pol se pa komolcki zacnejo...
 11. Mutombo

  Cestna golazen

  Pa neke doping fore pa padci...tole je prav za murico narejeno. Isto kot F1.
 12. Saj tam do e4 je bolj kot ne cringe fest in dokaj zabavno potem gre pa iz chill mode v wtf... Dejch daj nehi no...kakšno izmotavanje lol...pač ko si pijan si težak debil in ni zdaj da komu želis dobro haha...to je prav textbook alkoholik vedenje.
 13. Baby reindeer. Tam do e4 je dokaj v easy.
 14. Saj vem da mi bo żal.... Ampak zakaj?
 15. @Ezoterik treba dat tole na listo....
 16. A ti res ne znas brat al si samo trol majkemi? Evo se enkrat.... Pisanje o problemih ---> super, se folk hoce pomagat. Biti dosadan pijanc in zalit vse naokoli se potem potuhnit in za par dni pojavit kot da se ni nic zgodilo --> prpa in zguba. Upam da bo sedaj slo.
 17. Fak model.... Nobenmu ne smeta da Dejch napise o svojih problemih. Problem nastane ko zacne vsem najedat in bluzit neke nesmisle. In glede na dogodke in poste zadnje case je Dejch navadna prpa. To da pa ti preusmerjas pogovor drugam pa ni nic novega.
 18. Realno se mu tle lohk piše nebroj nasvetov ampak ne bo nič pomagalo. Če bi model prišel v tapravo gostilno in tako težil bi letel ven po prvi minuti. Tle se mu lohk pa ban stisne saj je skos kak serif na forumu. Pa naj potem utruja na slo-tech magari.
 19. @Dejch pridi in preberi svoje včerajšne poste.
 20. Ma nabavi. Bo vsaj telefon prezivel ko se spet v jasek zvrnes.
×
×
 • Ustvari novo...