Skoči na vsebino

Master Windu

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    4
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Master Windu

  1. Vse kar si napisal je res, je pa tudi res da se zadeve sploh v zadnjem času, obračajo na bolje. Prenosniki so postali tanjši, elegantnejši in hlajenje se je občutno izboljšalo. Seveda bo cena mobilnosti vedno terjala kompromise, ampak če si zelo mobilen (kot sem tudi sam), je gaming laptop čisto kul opcija za odigrat kak špil tu pa tam Sploh če maš v domači bazi nek soliden external monitor, z miško in tipkovnico, človek pozabi da špila na laptopu
  2. Jaz sem kar pogrešal večjo prisotnost AMD-ja na področju prenosnikov (procesorji in GPU). Na procesorskem področju se to zdaj hvala bogu spreminja. GPU-ji pa tudi upam da bodo v večji meri uleteli in bili dobra konkurenca Nvidi-ji, ker realno če se sedaj lotiš kupovat nek high-end prenosnik si praktično obsojen na kombinacijo intel + nvidia. Vedno sem imel rad rdeči kamp, tudi če so proti Intelu in Nvidiji majhni, morajo biti tam da ustvarjajo konkurenco. S tem bomo dobili boljše produkte z obeh strani in pa (hopefully) nižje cene.
  3. Evo jaz sem letos vzel Razer Blade Base (i7 + 1660Ti) (še late 2019 model, ker sem vedel da ne bo veliko sprememb glede na 2020 model). Zaenkrat super zadovoljen. Performansi zadovoljivo dobri(že v začetku se nisem podal da kupim top of the line, ampak nekaj kar bo primerno za občasno gejmanje + delo). Glavna želja pred nakupom mi je bila kvaliteta izdelave in da ni preveč vizualno 'gejmerski'. Vem Razerji so dražji, ampak kot pravim, zaenkrat mi ni žal da sem stisnil tistih 200€ več za iste specse, kot jih ima recimo kak Asus itd. Pa sem pred tem imel kar veliko prenosnikov (od poslovnih do gejmerskih). Zaenkrat ne deluje, da računalnik ne bi bil sposoben zdržati za daljše obdobje. Recimo ob hudi obremenitvi so tudi temperature, neke 'normalne' - GPU gre redko kdaj čez 80 stopinj, prav tako CPU ne več kot 85. Kar se mi zdi če primerjam z drugimi prenosniki, ki dosegajo tudi čez 90, kar ok. Bomo pa videli kaj bo prinesl čas, Res upam da ima Razer v bližnji prihodnosti kake načrte z AMD, ker ti novi proci izgledajo bolano dobri za veliko manj denarja kot Intel.
×
×
  • Ustvari novo...