Skoči na vsebino

Lunco

Prostozidar
 • Število vsebin

  790
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

352 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu Lunco

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Lunco

  Hribi

  sem bil na rombonu v četrtek, iz kluž. ena zaplata snega na poti, na totalno nenevarnem mestu. rabu sm točno 8 ur gor in dol (mal bizarno, dobesedno 8 ur je blo pr avtu). moving time je bil 5ur 14, sem mogu precej počivat zadnjih 400v.m, ker mi je zmanjkal pripravljenosti pa magnezij sem pozabu in so me hotl krči (to sem se pred par leti nauču na ojstrici, da je treba pol masivno počivat predno te res zagrabi, ker če te enkrat proper, si gotof). sem naredu vmes en 40min počitek s kosilom pa pol še na vrhu. mentalno zlo naporen hrib, ker je celo pot hoja izključno po mulatjeri, tko
 2. Lunco

  Vrtičkarji

  Treba je pretiravat v vsemu v lajfu. S L O V E N I A. Mam dve vprašanji; kje lahk kupim kakšno meščanico avtohtonih slovenskih travniških cvetlic? a je to sploh kej efekta, če sam pomečem po (skrajno neurejeni) trati in pograbljam med travo al bl ne? Na sadju sem dubu neka bela jajčeca, predvidevam, da so neke vrste uši. Zgleda, kot da bi bla sol po listih in sadežih, tudi na figi in po tleh okoli drevesa. A to še lahk kej pošpricam al je prepozno? A je možno, da je to sam neki kar figa fukne po tleh ?
 3. Lunco

  The Wheel of Time

  dobra novica je, da gre lahko sam še navzgor.
 4. Lunco

  Vrtičkarji

  Jaz sem lani sicer sadil v čisti kompost in je vredu rasel.
 5. Ok, ja. Sam rekel so sentinels, očitno se Ultronovim tud reče sentinels. Sam glede na to, da je Xavier X-Men, sem pol zaključil, da bi lahk izhajal iz tega. Sem zdej pogledal bolj podrobno slike in zgledajo bolj Ultronovski.
 6. @LordFebo ne, bli so sentineli, ki so stalno prisotni v raznih x-menih. men se zdi, da mal preveč flejmate kako neizkoriščen multiverse je v tem filmu. je sam nastavek za vse naslednje filme in naslednji infinity war (a je že kakšno delovno ime?). pač, jasno je, da bo America še pomemben del v tokratnem arcu - to pa avtomatsko pomeni, da bo multiversa še. jst sm bil hyped zarad picarda, ker imo nakazujejo, da se x-meni vračajo. moj fav marvel strip.
 7. pizda, a si lahk za spje pa dooje odprete novo temo. @ana kolikor sem na hitro prebral situacijo na s. irskem je tam obstrukcija vsaj legitimna, ker se pač borijo za nekaj kar se njim zdi, da jim ful škodi (ne da se mi prebrat tega postbrexit deala). sds pa sam meša drek, pa se noben sploh še usral ni.
 8. pdf, tomazek pise tko razumne poste, a to je posledica igranja dark souls?
 9. Lunco

  Vrtičkarji

  Vrtovi sam še v klimatiziranih kleteh.
 10. Lunco

  Vrtičkarji

  Ja, sem bral na strani. Potaplju bi bolj težko 2.70m deske, tko da sem se odločil za premaz. Ma glede na to, da dajejo na čebelnjake, valda ne more bit neki škodljivo. Piše tud, da se ne izpira iz lesa. Pa tle en prodaja s potopljenimi deskami: https://www.severles.si/izdelki/kompostniki.html
 11. Lunco

  Vrtičkarji

  Ma sej so trenirane sadike, tle jih majo skoz zunaj pri lokalnem dilerju. Sam je blo res preveč tele dni 28 stopinj. Vse večje so ok, sam ene dva paradajza sta ripnla (sta bla pa v najbolj izpostavljeni poziciji, kjer skoz sije sonce, ostalo ma kej sence od fige. Pri silvanolinu mi je bilo všeč, da je narejen na osnovi vode, tako je manj svinjarije pri delu, se hitreje suši, pa lepa mi je barva Pa še kar poceni je. Sem porabil eno flaško (0.8, 4€) za ves les (piše na flaši 4-6m2, tko nekak sem ocenil v glavi in je blo legit), zdej se ravno odpravljam, da še enkrat premažem.
 12. Lunco

  Vrtičkarji

  Sonce mi tamani sadike, sem preveč odlašal s sajenjem pol pa tale heatwave. Sem nabavu les za kompostnik, rajš ne povem kok je stalo. Deske v OBIju tok zvite, da sem eno uro sam izbiral robo. Za zaščito sem pa kupil silvanolin. Sem enkrat že preštrihal, jutri bom še eno, pol pa sestavljat
 13. Lunco

  Vrtičkarji

  They are predatory animals, which will hunt other invertebrates, but will also nibble on the roots of your plants. Ahhh.
 14. Najdi waldota... Mogoče je glih mogu na WC.
 15. nč ne bomo v travo investiral, najprej bodo subvencionirane solarne celice.
×
×
 • Ustvari novo...