Skoči na vsebino

hook

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    4
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od hook

  1. hook

    [NSW] ARMS

    No ja, pol smo pa itak večno usojeni na propad, al kako že? Pomojm glavn, da se ma folk fajn.
  2. hook

    [NSW] ARMS

    Hecno, meni je pa ravno Splatoon 2 pustil tak občutek, da je zelo dobra igra, me samo ne pritegne. Je pa res, da Nintendo of Europe – verjetno tudi zaradi svoje razdrobljenosti – ni posvetil ARMS toliko pozornosti kot npr. N. of America in pa seveda japonski domač veliki N. Škoda, ker so tudi z naše celine eni top igralcev te igre, pa za razliko od NA in JP nismo nikoli imeli uradnih celinskih tekmovanj. (seveda je tu npr. EU ARMS Competitive skupnost) Glede ARMS communityja je pa s skupnostmi vedno tako … Tako, da če bi kdo rad so-ustanovil neuradno slovensko ARMS mini-ligico, lahko skupaj razmislimo o tem.
  3. hook

    [NSW] ARMS

    Od iger na Switchu mi je ena najomiljenejših ARMS in me zanima, če jo še kdo v naši kokoški rad preigrava, da rečemo kako na to temo. Sam Grand Prix je kar zabaven (in od lvl 4-5 naprej težak), ampak online je – kot se spodobi za pretepačino – lahko brutalen. Hvala igralčarskim bogovom, obstajajo poleg Ranked Matches tudi bolj Party Match/Crash kot tudi online skupinice kot npr. Casual ARMS, ki vsak teden prireja več tekem bolj za zabavo (Swiss style, pogosto z nagradami). Kdor je še ne pozna, gre za zelo izvirno pretepačino, kjer je kamera za pretepačem in kjer vsako roko upravljaš posebej. Joker ji je dal oceno 90% in pohvalil kako enostavno se je naučiš in kako globoka je lahko igra, če se ji bolj posvetiš (obojemu pritrjujem!). Super način se poglobiti v to igro sta the ARMS Institute (wiki) in pa ARMS Study Lab (TiTuba kanal).
  4. Ponavadi jaz svoj *trance fix dobim kar na Ektoplazm, vse majo celo v FLAC in še pod odprto (in zastonj) licenco je vse: https://ektoplazm.com/
×
×
  • Ustvari novo...