Skoči na vsebino

Fefojzl

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    18
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Fefojzl

  1. Od tega je delo 5,8k.
  2. Bidone bi lohka odstranil. Ejej.
  3. A da nam boš vzadi odsevnike in podsedežne torbice kurčo??!! Ne, hvala.
  4. Scott >>>> Spec. Aiiiiiii.
  5. Improved comfort and reduced numbness reported by men. However, the partial cutout offers no benefit to women with perineal discomfort . Meni je cutout pomagal. Brez pri isti širini zica ne zdržim 1h. Mrbit je kriva trdota?! Probal sem samo generičnega Scotta in Ergona, ki je rešil težavo.
  6. Sedež 100%. Vzemi enega z odprtino. Sem mel isti problem pa je Ergonov zic z odprtino rešil težavo. Ti pa rad potem kaplja pot iz jajc na sprednji menjalnik, ki posledično rjavi. Rešitev je seveda 1x sistem.
  7. https://youtu.be/OSSWJnhxWRM A to je Goran delu?
  8. Fefojzl

    Cestna golazen

    https://road.cc/content/news/police-search-bahrain-victorious-riders-houses-293925
  9. Zakaj limaš video z narkomani?
  10. Fefojzl

    Sports American Way

    Se strinjam z Ronaldinhem. Ta SB je zmagala ekipa, ne pa Stafford. Že z Goffom so bili pred leti blizu. Vprašanje je ali je bil Stafford od vseh letošnjih pridobitev najzaslužnejši za SB? Kaj pa Miller in OBJ? Bi Ramsi 2018 z Staffordom kot QBjem dobili SB?
  11. Fefojzl

    Sports American Way

    Pa vendar LA bowla ni dobil zaradi Stafforda, ki je dokaj povprečen qb. Brutalen blitz in izjemna sezona Kuppa. Občutek imam, da jih je zaradi vsega vlaganja naprej potiskala tudi sama liga. Največji lol je pa itak tekma proti SF, kjer je bilo več navijačev 49ersev. Ostali bi v St. L. pa bi celo lahko navijal za njih.
  12. https://www.intersport.si/sportful-tempo-jacket-moska-kolesarska-jakna-638224 https://www.intersport.si/castelli-perfetto-ros-long-sleeve-moska-kolesarska-jakna-595866
  13. Fefojzl

    Sports American Way

    Moja napoved finala: KC - Rams/Bucks. SB prvak: KC. Ps: 49si so mi všečna ekipa. Na žalost je JimmyG smet.
  14. Nekam dirkaško mi zgleda. Ni tipičen gravel bike za dolge ture pomoje. Bi bil tudi prvi karbonc v floti alu in Fe bikov pa me je malce strah. Bi raje vzel alu Rondo Ruuta, pa me s poštnino vred pride skoraj toliko kot ta.
  15. Mam šanso nabavit Scott Addict gravel 30 2022? JA ali NE???? https://www.grasca.si/gravel-kolo-scott-addict-gravel-30-2022
  16. Za okrog 300 eur bi sam kupil nekaj takega: https://bajk.si/klasicna-kolesa/treking_1/pinnacle-lithium_i20088.
  17. https://www.bolha.com/cestna-kolesa/scott-addict-10-disc-carbon-2020-oglas-7711239
  18. Fefojzl

    Cestna golazen

    Naj nekdo najde curek od Rogle. Ga je malo pred vzponi eden od pomočnikov spremljal na rob peletona in se vidi ko špricne. Je bilo na live.
×
×
  • Ustvari novo...