Skoči na vsebino

TheSneakster

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    13
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

0 Jogurt

Več o članu TheSneakster

  • Butast stavek
    Želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Hvala za pomoč. Če ne bo prej nič boljšega na voljo, bom najbrž res kar počakal do junija.
  2. V naslednjih dneh mi poteče PS Plus Essential (US). Ima kdo kak namig kako najceneje obnoviti naročnino? Pustim, da mi poteče in počakam kako popust akcijo, ali kaj drugega? Nimam potrebe po nadgradnji na Extra. Hvala že v naprej.
  3. Ja, čez par minut in takoj uspešno dodal v PSN account. Je bla pa par minut prej še za cca. 3 ojre ugodnejša ponudba. Kaj je blo pred tem ne vem, ker sem bolj slučajno pogledal in nisem ravno redno spremljal. Sreča, I guess...
  4. Davek sem plačal že v tej ceni. Verjetno bi s kakim VPNjem še prišparal. Sem pa zavrnil članarino za včlanitev v nek njihov klub in pa "purchase protection". Mislim, da sem na ceno v seznamu dodatno plačal nek njihov "transaction fee" in pa davek. Končna natančna cifra za plačilo je bila nekaj centov manj kot sem zgoraj napisal.
  5. Namenoma nisem, ker se ponudbe na vsakih nekaj minut spreminjajo... Najbrž ne bo pretežko spodaj na strani razširiti na "Show all offers" in poiskati pravo ponudbo zase. ;-) V mojem primeru je bila to prva pojavitev vrednosti $100 (ponudnik je bil Gamivo). Sem pa moral dvakrat poskusiti, ker že med pregledom košarice prvotna ponudba ni bila več na voljo.
  6. Pravkar sem nabavil $100 PSN gift card za €67. US regija. Poglej tukaj, če kaj najdeš zase: https://www.allkeyshop.com/blog/buy-psn-card-playstation-network-gift-card-playstation-network-compare-prices/?regions=psnus&editions=usd100%2Cusd50%2C258%2C262%2C207
  7. Če slučajno kakega "blokovca" zanima, je trenutno NBA 2K22 na US storu znižana za 33%, kar znese slabih 47 USD.
  8. Ima kdo kak nasvet kako in kje izslediti znižanje PSN kartic za US regijo?
  9. To ni zgolj PS5 novica, bo pa gotovo aktualna za NBA2k navdušence tudi na tej platformi... https://www.rtvslo.si/sport/preberite-tudi/doncic-na-naslovnici-igre-nba-2k22/587674
  10. Hvala za info. Trenutno ne najdem ceneje kot $36.50. Imaš morda kak namig?
  11. Ima morda kdo informacije koliko bo znižana naročnina na PS Plus 1yr (USA) in kje je čez dva dneva vredno spremljati ponudbe? Vem, da so pri CD Keys navadno med letom najnižje cene. Je morda med trajanjem Days of Play kaj drugače?
  12. Jaz sem naročil že sredi oktobra. Imam občutek, da se jih je v tem času še nekaj pred mene vrinilo. Tudi meni ni do raznih BigBang "nagradnih" iger.
  13. Tudi jaz že res dolgo čakam na Goblina. Moja zadnja informacija je "konec aprila, morda začetek maja". Upajmo, da bo res vsaj začetek maja...
×
×
  • Ustvari novo...