Skoči na vsebino

Zaninho

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    4
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Zaninho

  1. Enako kot vovkr, sem naročil 11. 3 pri igabibi in danes sem končno dobil mail da je pošiljka na poti. Moram priznati, da sem kr malo v šoku in ne morem verjeti, da jo bom tudi sam kmalu dobil. Je pa to tudi vzpodbudna novica za vse ostale, ki ste kasneje naročili pri njih. Se vidimo na virtualnih bojiščih v 4k tehnologiji :).
  2. Čestitam skyboy na dobljeni konzoli. Lahko sam prosim sporočiš, kje in kdaj si naročil ps5ko? Na igabiba, pa se je končno začelo nekaj premikat, vendar zelo počasi, baje naslednji teden začnejo pošiljati kupcem, kateri bi jo morali dobiti že v mesecu aprilu, čeprav tudi sam spadam v to skupino, še nisem v tej prvi pošiljki upam, da vsaj nekje do sredine junija uspem tudi sam končno zadeti na loteriji. Toliko od mene, vsaj nekaj vzpodbudnih novic za nas ki smo naročili pri njih.
  3. Evo sem prebral, da je nekaterim uspelo dobiti več kot eno konzolo, super za vas. V mojem primeru sem se odločil, da ne bom šel v prednaročilo na launch day ps5ke, ampak sem se odločil nekoliko počakati, da se začetni hype umiri. Meni osebno ni problem počakati na konzolo tudi do avgusta, bolj me jezijo zavajujoče informacije trgovin, kjer obljubljajo dostavo za določeni mesec in veselo pričakuješ kakršnokoli informacijo o dobavi (za katero so oni sami trdili, da zagotovo pride v mesecu aprilu), potem pa se ne zgodi nič. Tako, da bi prosil, če ima kdo kakršnokoli informacijo za dostavo ps5ke pri igabibi, da jo deli tukaj gor. Tnx
  4. Evo, da se še jaz pridružim tej temi glede na to, da jo spremljam že nekje od januarja. Prvo sem imel naročeno pri jazbini digitalno verzijo (nekje okrog novega leta sem naredil prednaročilo) in še zdaj nimajo nobenih informacij o zalogi, ko me je minilo čakanje sem naredil naročilo še na igibiba (glede na pozitivne komentarje na blogih) v prvi polovici marca, kjer so mi z 99% trdil, da bom prejel konzolo v mesecu aprilu. Zdaj, pa smo že v maju in še nobenih info o zalogi, iskreno jih tudi ne pričakujem v temu mesecu. Če povem iskreno me je tudi že minilo pisanje mailov in klicanje glede dobave, ker vse skupaj spominja že na komedijo, kjer noben nič ne ve. Upam, pa na kakšne bolj vzpodbudne novice.
×
×
  • Ustvari novo...