Skoči na vsebino

Shemso666

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    25
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Shemso666

  1. Jah men je dejansko blo uizi dobit konzole, (eno zame pa se 3 sem kolegom pomagal dobit), zgleda da sem pac neverjetno sreco mel sodec po komentarjih..
  2. Ja kaj pa naj mam konzolo doma da se mi prah na njej nabira? Al mi bos ti povedu kire spile lahk spilam? Sploh pa vsi vemo da nove konzole prve generacije nikol niso glih slovele po zanesljivosti in je tudi to bil eden izmed razlogov da bom raje na kaksno izpopolnjeno verzijo z vecjim diskom pocakal. Kontrolerji ze vidis da so problematicni, konzole pa tut vprašanje casa kdaj se bodo zacel problemi pojavljat.
  3. Nobena taka ni se na PS5 prisla, ki bi mene zanimala na žalost ne. Pricakoval sem da bodo konec leta prisli "tezkokategorniki" na PS5, ampak kot vidis jih se zal ne bo ne. Na Xboxu pa prihajajo konec leta oz ze zdaj julija tut ta Flight Simulator.
  4. Jaz govorim za tiste, ki mene zanimajo...te 3 sem pa ze povedal Obožujem dirkačine in mam najvec zaradi tega - zarad Forze Xbox. In tut game pass mi je vsec. Na PS5 pa cakam na vecje eksluzive, predvsem na 3 ze omenjene.
  5. Jah pricakoval sem da bo tut kaj vec PS5 exluziv v tem letu prišlo pa je polomija totalna, vse prestavljajo. In mi je zarad tega dopizdl pa sem raj prodal pa na Xbox presaltu..PS4 itak mam se sam zato da lahk s kolegi, ki ostajajo na PS skupaj online spilamo..da bi pa GoW, GT in Horizon letos ven prisu pa absolutno ne bi prodajal.
  6. Saj sej rekel ja, da mi 700 e vec pomen kot pa da mi konzola stoji doma, medtem ko vse dobre eksluzive v tem letu na Xbox prihajajo. Raje za ta denar Series X kupim + PS4 proja. Jebes Sony pa njihove izgovore...
  7. Kako pa ti ves zakaj sem jo prodal? Pa nihce ne "lapa" da sem obrnil PS5ko, ampak samo da sem se jo od novembra do junija dovolj naigral, da vem da je ni vredno trenutno imet. Mi vec 700e pomen ja, ce jo eni tako obupano hocejo pa naj placajo. In ce eno konzolo prodaš to ni scalpanje, scalpanje je da ti kupujes konzole z namenom preprodaje. Jaz sem svojo kupil z namenom, da jo bom imel, potem sem pa pac ugotovil, da je trenutno jo brezveze imet, ker se ni nekih pametnih iger za PS5 zunaj (Gran Turismo, GoW, Horizon...). Ko pa bojo, konec naslednjega leta jo bom pa ze nazaj kupil, upam da se kaksno izpopolnjeno verzijo z vecjim diskom.
  8. Hmm zanimivo, men na mojem toasterju iz Eurospina pa nic drugega ne drifta ko Lancer v Forzi 🤔🤔
  9. Hahah na 25 FPS na moji Shitbox masinci iz Eurospina si pozabu povedat 😂
  10. Pa kaj se ti sekiras kaj js spilam? To je pa res cist moja stvar. MS Flight Simulator in novo Forzo mam zeljo sam sprobat, da vidim kak zgleda na S-ju, ce mi bo ful dobr bom pa ze enkrat X-a nabavu.
  11. Pač tolk o tem kdo se ma za neki več in zali ljudi. Neverjetni ste res...za casual gamerje, ki igrajo po par ur na teden ce ze je to cist vredu. Ce bom igral kaj vec bom pa ze na Series X presaltu. Sicer pa poskusite Series S, preberte kak review o njem potem pa govorte. Za manj zahtevne uporabnike je konzola cist kul, se vseeno je hitrejsa od prejsne generacije. Pa uzivajte v vasih gamerskih kompih, dragi devicniki no liferski ☺️
  12. Hahahah u nulo si me trofu stari res 😂 Ce ze se "pc master race" gre te fore da so nekaj vec od nas s konzolami, za moje potrebe je pac Series S trenutno cist kul in ne rabim vec
  13. Js ga mam zarad Forze in MS Flight Simulatorja...za casual gamerje je Xbox cist kul, nismo vsi neki geeksoni z gamerskimi kompi 2k+€, raj vlagamo denar v kaksne druge namene ☺️
  14. Tolk neumen nisem, bil je pa dalec najcenejsi na Bolhi ☺️ Na zivce mi sam gre jamraski folk, ki govori da se ne da dobit PS5ke, ker ti lahk iz prve roke povem, da ce se mal znajdes da se vse da. Mi ni pa niti najmanj zal da sem ga prodal, kolkr js igram mi je Xbox Series S in PS4 Pro puna kapa. Ce bi ze hotu pravi next gen bi verjetno trenutno raje imel Series X, ampak ne rabim za moje potrebe.
  15. To je moj point, naigral sem se PS4 iger na njem pa next gen NBAja in Fife, zato sem ga pa prodal, ker sem ugotovil da se ga se ne splaca met trenutno. Nazaj ga bom pa kupil verjetno 2022, ko se ga bo dejansko splacal met. Sem raje do takrat na next gen Xboxu. PS itak sam zamika release date "zarad korone"..
  16. Jealous much ker se nisi prisu do svoje 5kice? Mislil sem da sem se ga naigral, ampak dejmo dlakocepit za vsako besedo a ne?
  17. Fajn pol ce mas prevec dnarja, da lahk PSje okol senkujes, js nimam 😅
  18. Tocno to jaz pravim, sam sem si svojega kupil ze novembra, ga preigral pa potem prodal, poleg tega sem pa do PS5ke pomagal prit se trem kolegom. Dva sta ga dobila preko Igabibe, en pa v Bigbangu, tak da ja fantje, malo vec iznajdljivosti bo potrebne ce vam ga se zdaj od novembra ni uspelo dobiti 😂 Drugace pa se povsem strinjam glede diska - 825 GB je ABSOLUTNO premalo. Jaz sem svoj disk zafilal ze v enem mescu...itak Warzone pol diska zasede, potem se pa kak NBA, Fifa, pa je ze poln. Zgleda da bo potreba pocakat na PS5 Pro z 2 tb ssdjem al pa si vgradit dodaten disk ko bo to Sony koncno omogocil.
  19. Kako zgreseno logiko mas pa ti človek? PS4 Pro rabljenga, dobr ohranjenga lahk dobis za 200-220€ kar je cca 40% cene PS5ke. Oz 1/3 cene ce ga kupujes od tretjih oseb. In preden krivite ljudi, ki jih prodajajo na Bolhi se malo vprašajte kdo je kriv za nastalo situacijo? Seveda je narobe to kar t.i. "scalperji" delajo, ki kupujejo na desetine konzol in prekupcujejo z njimi, ampak velik del krivde je tudi na ljudeh - hype beastih, ki so dovolj neumni placevat preko prodajne cene.
  20. Zadovoljen? Narocil sem ga zase ter za kolega, potem sem pa svojega prodal, ker bolj potrebujem denar kot pa drag Netflix predvajalnik. 😃
  21. No potem pa septembra, takoj ko se je dalo sem narocil in dobil 19.11.
  22. Jaz sem ga narocil marca, dobil pa junija, ne vem pa kako je pri ostalih. Je pa res da sem jim tezil vsaka dva tedna kdaj bo, mogoce je to kaj pomagalo 😃 Drugace pa tocno to je moj point, ce ga nimas trenutno PS5ke, cisto nic ne zamujas ker itak ni pametnih next gen iger za PS5 se zunaj. Ce ga ne kupis do konca leta 2022 nisi nic zamudil
  23. Folk ce bi se mal znajdl bi ze zdavni dobil PS5. Na Igabiba so imel celo jesen in se celo pomladi do konca maja prednarocila, sicer si mogel cakat na njega mesec-dva, v naprej placat, ampak so se drzal obljube. Poleg tega Mimovrste isto - naročil avgusta 2020, dobil na release date novembra. Pa tudi v Bigbangu z malo srece ni bilo problem dobiti konzole. Lahko pa samo to recem, da se PS5ke trenutno se definitivno po mojem mnenju ne splaca imeti in resnicno ne razumem tega bolanega hypa glede PS5k, tako da jaz osebno imam raje PS4 Pro pa zraven se Xbox Series S, ki je odlicna budget zadeva za casual gamerje pa se velik vec dobrih exluziv bo prislo v tem letu na Xbox (Forza,MS Flight Simulator) na PS pa itak šele v prihodnjem letu prihajajo tiste taprave eksluzive - God Of War, Gran Turismo...tako da da po mojem mnenju tisti ki nimate PS5ke res nicesar ne zamujate.
×
×
  • Ustvari novo...