Skoči na vsebino

Shemso999

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    86
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Shemso999

  1. Sej to ja da mores se warranty doplacat, da sploh lahk zamenjas pokvarjen kontroler je ze prvo kot prvo oderusko. Drugo kot drugo pa od nekga premium kontrolerja bi pricakoval res mal vecjo vzdrzljivost...jaz bi ga kupil res, sam ko tole berem bom raje ostal na svojem zicnem Razer Wolverinu V2. Kabel zna bit mal nadlezen, ampak se vedno mi je dost bols kot originalen xboxov kontroler + samo 50€ sem dal zanj tak da tut ce enkrat crkne ko se ne bom tolk sekiral kot bi se za tem ko je 3x vec😅
  2. Btw na tujem forumu, ko se menim z enim glede te elite 2ke tole pravi. 😅 Mislim noro res, tip je ze 10 teh kontrolerjev menjal pa jim se vedno ostaja zvest 😂
  3. Sej men se tut se noben ni pokvaril, sam za tega ful folka to pise, ne vem kaj pol delajo z njim, tak kot sem rekel, dualshock od ps4ke sem po tleh metal pa mi se po 3 letih ni crknu oz kak stick drift mel pa sem pomoje krepko nad 300 ur preigral z njim🤷 Drugac pa bom se malo prestudiral, hvala za info.
  4. Kaj pa glede zanesljivosti (durability)? Kako dolgo ga ze imas? Se res zacne kvarit po 300 urah?
  5. Ja v čem je potem fora da pravijo da so tako nezanesljivi? Men osebno ni še noben kontroler "crknil" al pa da bi kak stick drift dobil, če sem že kakšnega uničil sem ga zato, ker je v steno, zarad raganja v FIFI priletel Vidim pa da velik ljudi za te Elite Series 2 kontrolerje pravi, da so grozno nezanesljivi... Ne vem res a folk tak grdo s kontrolerji dela al mam js pac takšno sreco 😂
  6. Kaj tole je res da so tako nezanesljivi ti kontrolerji? Da en zdrži cca 300-350 ur? Sem razmišljal, da bi ga kupil, sam od kontrolerja, ki stane 150 €+ bi pa res pričakoval, da bo mel mal boljši durability. Dualshock na PS4ki, mi je zdržal do konca (3-4 lete), dokler nisem prodal ps4ke, čeprav mi je tut parkrat po tleh "padel" pa je še vedno vse delal bp.
  7. A ma kdo Elite Series 2 kontroler? Je vreden denarja? Kje bi se ga dalo za dobro ceno dobit? Na Microsoftovi spletni strani vidim da je znižan na 122 € (pri nas ga za 185 € prodajajo).
  8. My bad, vidim zdej da si o Series S govoril, za tistega tut js ne bi devu podaljsane garancije ne 😃 Jaz sem za X-a mislil.. Zgleda da jih itak nikjer ni za dobit ne? Je mislim da PS5 lazje, sam se da pa rabljene ceneje dobit, jaz sem svojga za 500€.
  9. Series X ni glih budget Xbox, mas verjetno Series S v mislih
  10. A se da tut podaljsano garancijo pri njih dobit? Men pri mojem maja potece garancija pa sem zato razmisljal da bi probal nekje novega s podaljsano garancijo dobit pa svojega po moznosti prodat za isto ceno pa je W/W.
  11. A ma kdo kakšne izkušnje kako je z uveljavljanjem garancije na Xboxih? Jaz sem svojega registriral na Microsoftovi spletni strani, garancija mi baje velja do 22.5.2022. Če bi bilo kaj narobe se potem kar prek njihove spletne strani izpolni formular pa potem pošlje na Microsoft Slovenija v LJ al kako je s tem? A je drugače kaj važno katero regijo izbereš? Jaz imam na xboxu izbrano ameriško regijo, ko sem registriral napravo sem pa izbral slovensko regijo. Na samem xboxu itak ni niti možno izbrat slovenske regije... Se da mogoče kako tut podaljšat garancijo?
  12. Tut DS4 so. Dualsense je pa dobr, sam ma pa druge probleme.
  13. Dober lej sej se ne rabma strinjat, men je boljši feeling na Razerjevem igrat, kdor pa ni na obeh igral bo pa težko sodil...pač sem si že neki časa želel sprobat nek "premium kontroler", ker z starim dualshockom na PS4 nisem bil zadovoljen. Ta originalen Xboxov mi pa tut ne deluje kot ne presežek kvalitete, tako da jaz osebno sem zadovoljen s tem, razumem pa da bi marsikoga kabel motil, ampak tak kot sem reku, za tako ceno sem bil pripravljen ta kompromis sprejet, za redno ceno kontrolerja - 100 €+ ga pa ne bi.
  14. Nikoli nisem rekel, da je Razerjev kontroler boljši od Xbox Elite kontrolerja, seveda bi raje mel Elite Series 2, samo ne bom pa dal 150 €+ za kontroler. Rekel sem samo da je po kvaliteti, gumbih in ergonomiji boljši od navadnega xbox kontrolerja. Elite Series 2 je realno najboljši kontroler za Xbox, sam ima pa baje kar pogoste težave z driftanjem. Dualshock je men osebno grozno neudoben kontroler, tako da ne vem kdo se je odloču da je "nesporni kralj kontrolerjev", ker men definitivno ni. Tako Xboxov originalen kontroler kot nov dualsense ga po moje gladko prekašata. Pa saj mam tut Xbox Series X kontroler, kaj misliš da sem onga šol prodajat al kaj haha... In moj kontroler ni bil rabljen, ampak NOV zapakiran za 50 €...torej cenejši kot bi bil navaden xboxov kontroler. @tomazek Če so lidlici zdej na Razerjevih kontrolerjih pa okej...kake kozlarije res tle človek prebere haha
  15. Nobenemu ne opravičujem nakup. Sam debato mamo, ker sem prvo pac spraseval za nasvete kater kontroler kupit. Ce je to opravicevanje, ker delim izkusnje ob igranju Razer Wolverine kontrolerja pa ok haha. Sej sem povedu odkrito da 100€+ nikol ne bi dal za zicni kontroler - kolkr ma drugac prodajno ceno sam 50€ mi je pa definitivno vreden. Btw, kak ti ves kak je kontroler ce ga nisi se v roki niti drzal? Men je bolj udoben od originalnega, mehanske gumbe ma, pa tut v strokovnih reviewih so ga prehvalili. Sori sam dualshock je pa res drek od kontrolerja, tolk ko so pa mene roke na onem kontrolerju prebolele me pa na nobenem niso 😂
  16. Odvisno kak dalec igraš, mene ne mot ker bolj blizu igram..itak mam oba sam zdej, ko sem se navadu na Razerjevega bom tezk sel nazaj na onga, tega org mam bolj za punco in kolege ko pridejo spilat... Sej je bolj elegantna resitev wireless, ampak sem za boljši kontroler pac pripravljen tut kabel potrpet.
  17. Ja tocno to... so plusi in minusi, sam mam rajs bolj kvaliteten, ergonomicem kontroler z mehanskimi gumbi na kabel kot pa navadnega wireless. Sej ne da je on slab, sam ta Razerjev je men se velik boljsi. Sploh pa ce ga lahk dobis za isto oz celo nižjo ceno kot navadnega kot je bilo pri men.
  18. Baje da 3rd party kontrolerji ne smejo bit brezzicni na xboxu, tak sem vsaj nekje prebral, mene osebno pa se marsikoga drugega kabel ne mot, sploh pa za tako ceno ne. 100€ ne bi dal, 50€ je pa definitivno vreden. Mi je ful boljsi feeling na njem igrat kot na navadnem kontrolerju, tak da ne rabte avtomatsko eni hejtat iz prve ce kontrolerja se v roki drzal niste, preberte si mal reviewe. Kabel je itak ful dolg, spilam pa tut blizu tak da mene osebno ne mot... Mam pa seveda se vedno originalnega wireless...sam sem zelel se pac nekega affordable "pro" kontrolerja probat, elite series 2 mi je pac predrag za 150€+, tega sem dobil za tretjino te cene...
  19. Evo dobil Razer Wolverine V2 na Ebayu iz Nemčije za 55€. Zaenkrat zelo zadovoljen, kontroler in mehanske tipke delujejo kvalitetne, pa se cena mislim da je top glede na to da drugače stane okrog 100-120€ pa se to ga nikjer ne prodajajo pri nas Men osebno je ful boljsi feeling na tem igrat kot na onem navadnem xboxovem...edini minus je da je zicen kar pa mene ne moti
  20. Jaz sem za tale kontroler Razer Wolverine V2 dobil dražbo na eBayu od nekega nemca, ki prodaja novega, zapakiranega za 43€+poštnino. https://www.razer.com/console-controllers/razer-wolverine-v2/RZ06-03560100-R3U1 Skrbi me samo kako je potem s tem ce on slucajno ne bi poslal kar oglašuje? Te eBay varuje glede tega kakor sem videl ne? Drugace naj bi bil dober kontroler kamor sem gledal reviewe..ga ima mogoče kdo?
  21. Kaj pa Razer Wolverine V2? https://www.razer.com/console-controllers/razer-wolverine-v2/RZ06-03560100-R3U1
  22. Ja sam pri igrah mi ni slo na US Microsoft Storu narocit s slovenskim Paypal racunom..razen ce je na nemskem MS storu kaj drugac. A lahka sploh izberes slovenski naslov, ko naročiš? Glede na to da je nemski ms store bi mislil da sam po nemciji posiljajo? 🤔 Bom probal popoldne..
  23. Hvala, bom precekiral. Verjetno boljse pol da si nemski MS racun naredim ne? Pa gre s slovenskim paypalom potem placat? Drugač pa ja, men se ne zdi tak slab ta xboxov kontroler, od PS5 je seveda boljši, sam PS4 Dualshock je pa men se velik slabsi bil od Xboxovega. Ta mi je precej bolj udoben - ergonomicen za drzat, pa premajhen mi je od PS4ke. Ampak Elite Series 2 pa majo baje pogosto tezave z driftanjem, ze tak se mi zdi velik dat 150€+ za kontroler, da mi bo se driftat zacel po parih mescih pa ne hvala. Pa baje da itak bolj pri streljacinah do izraza pride...pomoje pri FIFI/NBA ne profitiras neki velik z elitom ne?
  24. Aja posiljajo celo v Slovenijo? Pa ne taksne zadeve, ki so izven EU se posebej obdavcijo po novem al kako je zdaj s tem? Na Xboxu mam sicer ameriski račun, ker Slovenije kakr vem ne priznavajo. Lahko kar na tem ameriskem racunu narocim pa dam slovenski naslov al kako se potem to uredi? Kako naj pa placam za kontroler? Z us gift cardom? Ps: Kaj pa ti Elite kontrolerji? Se splaca investirat ce vecinoma igram FIFO/NBA 2k?
  25. Kdo ve ce se da kje pri nas tale kontroler dobit? Oz kje najceneje iz tujine? https://www.xbox.com/en-US/accessories/controllers/aqua-shift-special-edition
×
×
  • Ustvari novo...