Skoči na vsebino

SU84

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    7
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od SU84

  1. SU84

    P: PS4 PRO 1TB

    Konzola je od zunaj kot nova. V notranjosti potrebna čiščenja. Kontroler je bil že odprt za čiščenje kontakta za odpravo stick drifta. Trenutno deluje odlično. PS je zapakiran v original embalaži. Ali plačilo vnaprej na TRR in pošljem po pošti, ali prevzamete na Krasu. Cena je enaka, 200€
  2. Cena 45€ skupaj z obloženo kuverto in poštnino. Plačilo vnaprej na TRR. Plošček je bilo samo vtaknjen v PS, odigrana igra in vstavljen nazaj. Je kot nov.
  3. Lahko nehaš nabijat neuomnosti ? Kje ti vidiš 100 ps5 na voljo ? Na celem svetu jih nisi sposoben zbrat, drugače bi zrihtal kar obljubljaš folku že slabo leto.
  4. Da se ne bo še kdo najebal. V kolikor vam ni fuł do multiplayer verzije COD cold war, ne tega kupovat. Oziroma, če že kupite, ne bit mona kot jst in vzet digital verzije, ker fizično bi danes že prodajal. Vsaj meni Black ops ni razočaral, še en krš od špila kot vsi do sedaj v seriju katere sem dobil zastonj v sklopu PS plus naročnine. Kampanija je katastrofa v primerjavi z Modern warfare. Kot vedno do sedaj. Pričakoval sem Vietnam, dobu sem LSD trip. Upam da me ni zjebalo kot glavnega junaka oz. Unibomberja in real life. Kar je pa najhuje je, da konec julija 2021 naletim na zadnji misiji na game breaking bug (nedelujoč bombomet, potem ko enkrat crkneš), o katerem lahko bereš v nerganju uporabnik izpred MESECEV. Multiplayer zgleda precen meh, s tem da nimaš nobene šanse v kolikor nimaš priklopljene miške in tipkovnice. Po par kill camih ti je jasno, da folk flicka z miško na polno in da nimaš noben šanse s kontrolerjem.
  5. Je kak poseben razlog zakaj ne vid nobenega PS4 med oglasi :) ? Škoda časa sploh objavljat tukaj, ker ga vsi imajo oz. so imeli...kar direkt na Bolho ? P.S. Kaj ne ta Playgame dejanskk prodaja, spletno, blagovno, naročila, zalogo... ? Ali si je vmes premislil ? Garancija pri njemu kolikor imam jst izkušnjo ne obstaja. Sem mislil da je PS pokvarjen, izkazalo se je da je imel TV problem s portom. Odgovor je bil, kupi raje obnovljeno od mene za 150€ al neki :))) Pa je imela (če nima še vedno) konzola še njegovo “podaljšani garancijo”, ki je niti omenjal ne bom kupcem konzole. Prednaročila in vrstni red pri njemu itak ne pomeni nič kar se ps5 tiče. Podn podna.
  6. Živjo, spet jst. En nasvet bi potreboval. Dobil sem ps5, doma imam za se znebit PS4PRO 1TB. Full disclosure, ker nočem nobenega nategnit za 200€. Konzola je v globoki notranjost verjetno podobna vrečki od sesalca glede na glasnost v nekaterih špilih. Sicer ne razumem zakaj je recimo čisto normalno , zmerno glasna skozi cel TLOU2, ampak med cut scenom, ko kdo zadane v Fifi, pa ima realen potencial za polet v vesolje. Kontroler je ok, razen tega, da sem na eni strani dvakrat čistil umazan kontakt, ki je povzročal “stick drift”, na drugi pa enkrat. Je kak interesent za odkup po pravični ceni ? Odkupuje kakšna trgovina konzole po solidni ceni ? Zamenja kakšna trgovina konzolo za PS5 špile po res dobrem menjalnem tečaju ? (Kakšne so sploh marže, kaj si lahko privoščijo?)
  7. Sem se prijavil samo zato, da se vam zahvalim za vse informacije glede dobavljivosti ps5. Po mnogih neuspelih poskusih in nategovanjih s strani trgovcev, sta mi prijatelja včeraj naredila uslugo, podaljšala vezavo in na svoj račun kupila pri Telekomu ps5. <3 Mi imamo namreč naročnino drugje in menjavamo glede na aktualne akcije iz T2 na A1 in nazaj. Danes je bil že oddan na pošto. Upam da ne bo limona in bo delal kot se zagre. P.S. morda sem tu zasledil tudi, da jih je nekdo videl cel kup v Merkator tehniki v Črnučah... sem klical zjutraj in je trgovec dejal, da so imeli enega ampak so ga že prodali .... kdo sedaj nabiva ne vem
×
×
  • Ustvari novo...